QUOTE(coccinella @ 2015 04 05, 17:50)
Su velykom visus
Siryt gavau velyku siurpriza...pats velyku kiskis pasirupino tikriausiai

radau siryt kieme sune, panasu kad garbaus jau amziaus, isvargus, zaizdota... nu ir ji jau nesiruosia niekur eit, ilindo i sandeliuka ir miega, bandziau issivliot i kiema, siek tiek pabuvo, ir iskart atgal ir miegot..
kas man baisiausia kad ji pilna erkiu, tokio kiekio net kosmare nesu macius, berenkant man paciai vos neisisege.. kaip tycia sventes niekas nedirba, o as neturiu kuom tas erkes naikint, net dichlofoso

pririnkau tai beskaiciaus i skardine
kazin man kiemo erkem neuzkres? baisu del savu sunu nes naminiai, nenoreciau ju dar ir namie aptikt
aš visai neseniai tokį pat radinį turėjau... Pas vetę vežiausi ir lupom lupom lupom... Net mašinoj pripampusių tokių pametė. Aišku baisiai britku, tie padarai... Bet kaip kitaip? Gali kokia ir nuo jos nuropot į kiemą, bet lygiai taip pat ir iš kitur tos erkės į kiemą ateiti gali. Mes nurankioję suleidom abiem nuo babeziosės, namie purškiau abu šunis vandeniu skiestu neostamozanu. Jis turėjo užmušti likusias.
O šuvukas vandenį laką? Maistelį ėda? Gali būti, kad bus babeziose užsikrėtus, jei erkių kiekis didelis... Ką toliau su bėduke ketinate daryti?