Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(k_azu @ 2015 04 03, 21:30)
Kas kurs nauja tema, nebedekit Lucos nuotraukos cray.gif Siandien seima atsisveikino su juo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 03, 16:20)
aciuks.gif  4u.gif

QUOTE(k_azu @ 2015 04 03, 20:30)
Labai užjaučiu sad.gif verysad.gif Laikykis ...
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 04 03, 21:30)
Kas kurs nauja tema, nebedekit Lucos nuotraukos cray.gif Siandien seima atsisveikino su juo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vajė, kaip užjaučiu... sad.gif 4u.gif
Atsakyti
Su velykom visus 4u.gif
Siryt gavau velyku siurpriza...pats velyku kiskis pasirupino tikriausiai doh.gif radau siryt kieme sune, panasu kad garbaus jau amziaus, isvargus, zaizdota... nu ir ji jau nesiruosia niekur eit, ilindo i sandeliuka ir miega, bandziau issivliot i kiema, siek tiek pabuvo, ir iskart atgal ir miegot..
kas man baisiausia kad ji pilna erkiu, tokio kiekio net kosmare nesu macius, berenkant man paciai vos neisisege.. kaip tycia sventes niekas nedirba, o as neturiu kuom tas erkes naikint, net dichlofoso doh.gif pririnkau tai beskaiciaus i skardine
kazin man kiemo erkem neuzkres? baisu del savu sunu nes naminiai, nenoreciau ju dar ir namie aptikt doh.gif
Atsakyti
Ir dar neramu del tos musu rastinukes, kad ji nesysioja, nuo ryto kaip aptikau taip nei kart nieko ir nedare g.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 04 05, 23:13)
Papramogavo , pasikultūrino merginos bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nolda, tavo mažutė irgi ant rankyčių nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2015 04 05, 17:50)
Su velykom visus 4u.gif
Siryt gavau velyku siurpriza...pats velyku kiskis pasirupino tikriausiai doh.gif  radau siryt kieme sune, panasu kad garbaus jau amziaus, isvargus, zaizdota... nu ir ji jau nesiruosia niekur eit, ilindo i sandeliuka ir miega, bandziau issivliot i kiema, siek tiek pabuvo, ir iskart atgal ir miegot..
kas man baisiausia kad ji pilna erkiu, tokio kiekio net kosmare nesu macius, berenkant man paciai vos neisisege.. kaip tycia sventes niekas nedirba, o as neturiu kuom tas erkes naikint, net dichlofoso doh.gif  pririnkau tai beskaiciaus i skardine
kazin man kiemo erkem neuzkres? baisu del savu sunu nes naminiai, nenoreciau ju dar ir namie aptikt doh.gif

aš visai neseniai tokį pat radinį turėjau... Pas vetę vežiausi ir lupom lupom lupom... Net mašinoj pripampusių tokių pametė. Aišku baisiai britku, tie padarai... Bet kaip kitaip? Gali kokia ir nuo jos nuropot į kiemą, bet lygiai taip pat ir iš kitur tos erkės į kiemą ateiti gali. Mes nurankioję suleidom abiem nuo babeziosės, namie purškiau abu šunis vandeniu skiestu neostamozanu. Jis turėjo užmušti likusias.

O šuvukas vandenį laką? Maistelį ėda? Gali būti, kad bus babeziose užsikrėtus, jei erkių kiekis didelis... Ką toliau su bėduke ketinate daryti?
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2015 04 05, 17:27)
Ir dar neramu del tos musu rastinukes, kad ji nesysioja, nuo ryto kaip aptikau taip nei kart nieko ir nedare g.gif

pas veterinarą vežkit verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kas is Jusu cia naudoja forest antkaklius gal galit mane apsviest? Forest antkakliai yra iki 8kg ir virs 8kg. Jei mano suo sveria 12 - 14kg, tai jau butinai imt ta virs 8? Ar veiktu ir tas iki 8kg?
Atsakyti