Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Atsigavo musu sunekas, eda puikiai, daug laka, vakar visa diena ismiegojus, siandien aktyvi. Labai su dukra susigyveno, ji ir seria ja ir vedzioja. Bet jau senole visika, akytes tokios pavarge. Rami gera, nulis agresijos. Tokia avyyyyte 4u.gif
O toliau...bandysim det skelbimus ieskot namu, siulyt kaimynam...jei nepavyks kam itaisyt, teks vezt i prieglauda sad.gif
Kadangi ne lietuvoj gyvenu, tai del babeziozes ramu, neapkresta zona.
Bet tu slykstyniu siandien radau ir pas savo sunis doh.gif matyt prisibarste vistiek, matyt miskais atejo tai ir prisirinko
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 04 06, 00:13)
wub.gif

Ir man Katė wub.gif
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 04 06, 21:03)
Kas is Jusu cia naudoja forest antkaklius gal galit mane apsviest? Forest antkakliai yra iki 8kg ir virs 8kg. Jei mano suo sveria 12 - 14kg, tai jau butinai imt ta virs 8? Ar veiktu ir tas iki 8kg?

Foresto?Tiesą pasakius net nepagalvojau ,nors antkaklius gal keturis jau sunešiojo.Man tokia mintis nekilo schmoll.gif blush2.gif Čia kaip su vitaminais gal.Anytos mazgiui užtenka 7 lašų,maniškiui jau 44 reik tokių pačių pagal svorį .
Aha,ir man įdomu pasidarė dabar.Jei veikia dvigubai sunkesniam,tai gal ir keturgubai sunkesniam veiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 06 balandžio 2015 - 23:52
QUOTE(k_azu @ 2015 04 03, 21:30)
Kas kurs nauja tema, nebedekit Lucos nuotraukos cray.gif Siandien seima atsisveikino su juo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Užuojauta...

QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 04 06, 21:03)
Sveikos smile.gif Kas is Jusu cia naudoja forest antkaklius gal galit mane apsviest? Forest antkakliai yra iki 8kg ir virs 8kg. Jei mano suo sveria 12 - 14kg, tai jau butinai imt ta virs 8? Ar veiktu ir tas iki 8kg?

Mano antrasis sezonas su Forestu. Pepei su jos 10 kg dedu mažiuką. Nors jau reikėtų didesnio. Tas antkaklis ne vitaminas. Jau geriau su neostomosanu papildomai papurškinėsiu. Gralis turi didelį. Bet irgi... Palyginimui - koks nors šarpėjus su 20-22 kg nešioja tą patį "virš 8 kg", Cane Corso su savo 50-55 kg irgi tokį patį...
Atsakyti
Kazna katei tas Forestas suveiktu?? O gal buna specialiu katems? Suninis net iki 8 kg turbut vis tiek labai didelis 3 kg katei. g.gif Dab jos antkaklis padarytas is moterisko laikrodzio dirzelio, bet jau tuoj nusibaigs. Prigasdinot cia su tom erkem... Jei nelabai brangu gal verta nupirkt bo vis tiek ko nors panasaus reiks.
Ir sitaaaa... O tas dalykas kiek ilgai veikia? O prie jo pavadeli pririst galima ar ans yr popierinis?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 07, 09:02)
Kazna katei tas Forestas suveiktu?? O gal buna specialiu katems? Suninis net iki 8 kg turbut vis tiek labai didelis 3 kg katei.  g.gif  Dab jos antkaklis padarytas is moterisko laikrodzio dirzelio, bet jau tuoj nusibaigs. Prigasdinot cia su tom erkem... Jei nelabai brangu gal verta nupirkt bo vis tiek ko nors panasaus reiks.
Ir sitaaaa... O tas dalykas kiek ilgai veikia? O prie jo pavadeli pririst galima ar ans yr popierinis??  bigsmile.gif

Tas iki 8kg tinka ir katems, parasyta. Brangu, 32eur. Raso, kad veikia 8 menesius. Nepritaikytas pavadzio segimui, reikia salia normalaus antkaklio.
Atsakyti
Klausiu nes norėtusi biški sutaupyti blush2.gif Neostomozano negalim purškinėt, nes turim katiną, tai turbut teks imti tuos "virš 8kg"
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 07, 09:15)
Tas iki 8kg tinka ir katems, parasyta. Brangu, 32eur. Raso, kad veikia 8 menesius. Nepritaikytas pavadzio segimui, reikia salia normalaus antkaklio.

Oho! blink.gif Brungu verysad.gif Uz tiek pussimtis "Zebenksties 7.30" iseitu, o jei man kas nors tiek uzfundytu,- ne tik erkes, bet ir visus uodus isgaudyciau drinks_cheers.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Jau kazkada brukau ideja purkst gyvunus su zmogisku refretaminu, bet buvau paneigtas tik nebeatsimenu del ko g.gif Brangus ir tas, bet kai kate 10-20 kartu i metus isvedama tai nedaug reikia blush2.gif Nezinau ar 100 proc. suveiktu, bet nzn ir ar antkakliukas ant 100 tempia: jei i vuodega isisegs... antkaklis tai toooli...
Kate aisku laizytusi, bet tikriausiai buna ir nelabai nuodingu tu purskalu g.gif
---------------------------
Ale kaip mokslo svyturiai negali visokiu tokiu parazitu istrucint! unsure.gif Jau cia tuoj pagal genus "gagarinus" auginsimes, o maskarios nudet nesugebam schmoll.gif
Nunai buvom inete rade makabriska paveiksliuka: Is palapines su raudonu kryzium bega labai patenkintas negriukas. Uzrasas skelbia: "Valio! Man ne ebola! Man tik maliarija" thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 07, 09:02)
Kazna katei tas Forestas suveiktu?? O gal buna specialiu katems? Suninis net iki 8 kg turbut vis tiek labai didelis 3 kg katei.  g.gif  Dab jos antkaklis padarytas is moterisko laikrodzio dirzelio, bet jau tuoj nusibaigs. Prigasdinot cia su tom erkem... Jei nelabai brangu gal verta nupirkt bo vis tiek ko nors panasaus reiks.
Ir sitaaaa... O tas dalykas kiek ilgai veikia? O prie jo pavadeli pririst galima ar ans yr popierinis??  bigsmile.gif

Foresto veikia 8-9 mėnesius. Kaina atitinkamai didelė.
Paprastučiai po keletą eurų veikia maždaug 3 savaites. Taigi, per sezoną reikia pirkt kokius 8-9 vienetus. Kaina išeina ta pati.

QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 04 07, 09:33)
Klausiu nes norėtusi biški sutaupyti  blush2.gif  Neostomozano negalim purškinėt, nes turim katiną, tai turbut teks imti tuos "virš 8kg"

Na, su katėm permetrinas nelabai tinkamas. Dar, aišku, kokie tie santykiai tarp šuns ir katės. Permetrinas katėms nuodingas laižant. Jei katė neprausia šuns, jo nelaižo, tai prieš ilgesniuosius pasivaikščiojimus ar išvykas aš vis tiek purkščiau neostomosanu. Tavo vietoj tikriausiai pirkčiau mažesnį...
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 04 03, 21:30)
Kas kurs nauja tema, nebedekit Lucos nuotraukos cray.gif Siandien seima atsisveikino su juo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

vaje...užuojauta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 07, 10:29)
Foresto veikia 8-9 mėnesius. Kaina atitinkamai didelė.
Paprastučiai po keletą eurų veikia maždaug 3 savaites. Taigi, per sezoną reikia pirkt kokius 8-9 vienetus. Kaina išeina ta pati.

Va cia jau panasiau i mano socialine pasalpa lotuliukas.gif Ale kodel tada tie antkakliukai pardej kabodami nesugenda? O kas butu jei nusipirkciau pigesni, bet uzdeciau tik vesdamas i lauka, o namie laikyciau sandariam maisiuky? Gal tada prasitestu galiojimo laikas? bigsmile.gif
P.S. Nepykit jei "grybauju". Visiskai nesuprantu net paties veikimo principo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 07, 10:52)
Va cia jau panasiau i mano socialine pasalpa  lotuliukas.gif  Ale kodel tada tie antkakliukai pardej kabodami nesugenda? O kas butu jei nusipirkciau pigesni, bet uzdeciau tik vesdamas i lauka, o namie laikyciau sandariam maisiuky? Gal tada prasitestu galiojimo laikas?  bigsmile.gif
P.S. Nepykit jei "grybauju". Visiskai nesuprantu net paties veikimo principo  schmoll.gif

Šiaip jau ne tik pats antkaklis saugo nuo erkių. Veiklioji medžiaga skirstosi po visą augintinio kūną. Todėl uždėjus antkaklį jis veikti pradeda ne iš karto, patariama porą trejetą dienų naudoti kitą apsaugą ar pasaugoti šunį.
Atsakyti
Na šunys jau su antkakliais, pirkom abiems tuos virš 8kg, taip patare ir veterinarijos vaistinėje kurioje pirkom. Mokejom 29e už vienetą. O katė su šuniu turi artimą kontaktą ir laižo ir kandžioja ir miega kartu. Tik baisoka kad nugraužti viens kitam nesugalvotų, o tai rodo padidinta susidomėjimą vienas kito antkakliams, laižyti nori, kai matau draudžiu, klauso, ale kas bus kai nematysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MartynaPapartyna: 07 balandžio 2015 - 11:07