Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2015 04 09, 23:05)
kažkam pritrūko beveisliukų foto?  ax.gif

Gražu thumbup.gif
O tai 50 beveislių atspalvių pagrindiniai herojai palieka tik vietą fantazijai .Jų fotkių nėr.Lututė,aišku dirbus užsidirbus,tik bliatsvom ir katlietam laiko yr,Arvydas Maksimas griaus,statys kioskus ,kad Lututė galėtų užbėgt už kioskų dar ir Cilę prigriebus kada.Nu,užsiiėmę juodai doh.gif Gal jūsų šunis pažiūrėt kada biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 23:33)
Gražu  thumbup.gif
O tai 50 beveislių atspalvių pagrindiniai herojai palieka tik vietą fantazijai .Jų fotkių nėr.Lututė,aišku dirbus užsidirbus,tik bliatsvom ir katlietam laiko yr,Arvydas Maksimas griaus,statys kioskus ,kad Lututė galėtų užbėgt už kioskų dar ir Cilę prigriebus kada.Nu,užsiiėmę juodai  doh.gif Gal jūsų šunis pažiūrėt kada  biggrin.gif ?

Ko cia dabar ta Adija prie musu prisifiso? blink.gif Ka mes blogo padarem? blink.gif
Negriausim jokiu pardziu schmoll.gif Atvirksciai. Statysim, kad konkurencija butu didesne ir "puses astuoniu" alui dazniau akcijas taikytu drinks_cheers.gif Vakar "Fresmarketas" ko ne dykai "Lidskoje Krepkoje" grazuolius puzliukus dalino tai spejau pasinaudot proga, lotuliukas.gif o siandien vel nebezinau kur, kas, kiek ir po kiek. Karoc tik pradejom gerai gyvent ir pinigai baigesi unsure.gif Pirma karta gyvenime tokia teigiama akcija apturejau!! drinks_cheers.gif
Sitaaaa... O jai matote, 50 atspalviu dvarniasku padavai. Yra tik juoda ir balta! (Nu keicias: kartais juodziau, kartais balciau, kartais susimaiso ir t.t.). Cia gi gyvenimas, o ne koks sunu/geju paradas 4u.gif Esu giliai tikintis, kad sunes jauciasi laimes kudykiais jei as prisigeres is karto nuluztu ir net neinu ju dresiruot biggrin.gif
Atsakyti
Gražu  thumbup.gif
O tai 50 beveislių atspalvių pagrindiniai herojai palieka tik vietą fantazijai .Jų fotkių nėr.Lututė,aišku dirbus užsidirbus,tik bliatsvom ir katlietam laiko yr,Arvydas Maksimas griaus,statys kioskus ,kad Lututė galėtų užbėgt už kioskų dar ir Cilę prigriebus kada.Nu,užsiiėmę juodai  doh.gif Gal jūsų šunis pažiūrėt kada  biggrin.gif ?

lotuliukas.gif nepavydėk...pati kalta,kad iš Alytaus tolokai atlėkt lotuliukas.gif Šunų prižiūrėt nereik,jei varysim pa lebediam-tai ko šunys negali? mano ryžas,cilės mergos,arvydo zoska...uch,burdakėlis būtų biggrin.gif

Ir į temą: labai gražios fotkės,ypač Noldos kataloginė,prie mašinos biggrin.gif nu ir žibutės žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai tiek žibučių gyvenime nemačius bigsmile.gif bigsmile.gif (Ką norėt, trečios kartos asfalto vaikas... ) Bet nu grožis, Aina sau wub.gif bigsmile.gif

Ale ir smagu temoj thumbup.gif Aš Akropoly kavinėj viena sėdžiu ir kad juokas ima lotuliukas.gif

Laba... gal nesisveikinau dar šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 09, 23:05)
turim prie namų mišką su daug daug žibučių  wub.gif

Cia kuriam rajone bigsmile.gif As per Velykas pas jumi buvau atsibeldus, tai aplankiau Lazdynelio gatves miiiiiiska...nu tokis nemazas, kaip mieste thumbup.gif
Beje, kokiom mazdaug datom zadi Palangoj artimiausia pusmeti tusintis - sakau gal pagaliau kada nors pavyktu istaikyt bendra koki turistiaka pajury thumbup.gif

Arvydas Maksimas griaus,statys kioskus ,kad Lututė galėtų užbėgt už kioskų dar ir Cilę prigriebus kada.Nu,užsiiėmę juodai  doh.gif Gal jūsų šunis pažiūrėt kada  biggrin.gif ?

O as cia prie ko g.gif o sunis tai parodyciau, tik niekaip neprisiruosiu issiaiskint fotkiu kelimo tvarkos (jau buvo man prirasyta tu patarimu ir nuorodu, ale labai sunkiai sekasi susikaupt ties tuo klausimu) nors gal ir gerai, nes paskui su foto moku saika prarast ax.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 04 10, 11:48)
Aš tai tiek žibučių gyvenime nemačius bigsmile.gif  bigsmile.gif (Ką norėt, trečios kartos asfalto vaikas... )

nu bet tu ir duodi..ir kurio miesto asfaltas g.gif
mes vakar prie kauno mariu bastemes, erkes issijuose penejom, nu ir zibuciu melynais slaitais gerejomes bigsmile.gif
Atsakyti
savaitgalį su ryžu bastėmės pas anytą,bet ten žibučių jau nė su žiburiu neberasi-nužydėjo rolleyes.gif Plukių pilna,visokių smulkių gėlyčių... ax.gif erkių- neee biggrin.gif kuo labai džiaugiamės
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 10, 10:45)
mano ryžas,cilės mergos,arvydo zoska...uch,burdakėlis būtų  biggrin.gif

Tau tai tik kad bordakas,neišsidošiji niekaip biggrin.gif

Vakar vežėm šunį pas vetą skiepyt,tai dar tokių eilių nemačius schmoll.gif Pagrinde dėl erkių,bet ne babeziozės,o dėl alergijos nuo jų įkandimų. Masiškai alergizuoti šunys,kasosi,išplikę.Jokio skirtumo ar kambariniai,ar laukiniai ir kuo šeriami.Vetas sakė,kad kiekvienais metais būdavo,bet ne šitiek .Panašu,kad be apsaugos šunio nei kiemukan nevesiu ,bo čia tik Lututė velnias žino kur bastosi,a erkių neranda . Chemija ne chemija,ale kad baisuma. Dabar ,jei tik pasikaso,lekiu žiūrėt ko jis ten kasosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 04 10, 12:19)
O as cia prie ko  g.gif

Kaip tai prie ko ax.gif Prie chebros biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 12:57)
Tau tai tik kad bordakas,neišsidošiji niekaip  biggrin.gif

Vakar vežėm šunį pas vetą skiepyt,tai dar tokių eilių nemačius  schmoll.gif Pagrinde dėl erkių,bet ne babeziozės,o dėl alergijos nuo jų įkandimų. Masiškai alergizuoti šunys,kasosi,išplikę.Jokio skirtumo ar kambariniai,ar laukiniai ir kuo šeriami.Vetas sakė,kad kiekvienais metais būdavo,bet ne šitiek .Panašu,kad be apsaugos šunio nei kiemukan nevesiu ,bo čia tik Lututė velnias žino kur bastosi,a erkių neranda . Chemija ne chemija,ale kad baisuma. Dabar ,jei tik pasikaso,lekiu žiūrėt ko jis ten kasosi  doh.gif

biggrin.gif irnesakyk.gif

erkę vieną tai tik mieste buvo susiradę diedai kažkur,o vat pas anytėlę Žemaitėjoj neradom,nors tu ką biggrin.gif
Ale kad alergija nuo erkės būtų,tai dar nesu girdėjus...mano ciūcikas tik šiaip plaukus barsto,kad man daugiau ką veikt būtų,ale nenuplinka,nors tu ką tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 10, 12:19)
nu bet tu ir duodi..ir kurio miesto asfaltas  g.gif
mes vakar prie kauno mariu bastemes, erkes issijuose penejom, nu ir zibuciu melynais slaitais gerejomes  bigsmile.gif

Kauno biggrin.gif
Bet va prie Kauno Marių tai nesu buvus pavasarį, laukiu geresnių šiltesnių orų visad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 12:57)
Tau tai tik kad bordakas,neišsidošiji niekaip  biggrin.gif
Kaip tai prie ko  ax.gif Prie chebros biggrin.gif.

Jo. Cia pavydas Radija uzmygo lotuliukas.gif Ryskiai uzpavydelkino drinks_cheers.gif
Ir net ner ka sakyt, nes paskui grybingu vieteliu neparodys g.gif
Nooors... ir taip niekad neparodo schmoll.gif O kur parodo, tai ant Sumausko kalno galima kur kas daugiau prisigrybaut ax.gif Dargi visokiu patarliu prisigalvoje! "Jei ne grybai, jei ne uogos but Dzukijos..." Ot pagasdino! Vai vai vai kaip nuogu mergu issigandau doh.gif Jei nepersala lai visos nuogos buna! lotuliukas.gif Anokia cia baime... Kaip tik turizmo skatinimas bei demografijos gerinimas. Ir kiek gi tu dzukiu tera nail.gif Neee, nu jei visos nuogos tada reiktu isdestyt bent per savaite. bigsmile.gif Kazna gerai butu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 10, 14:51)
Jo. Cia pavydas Radija uzmygo  lotuliukas.gif  Ryskiai uzpavydelkino  drinks_cheers.gif

Neee, nu jei visos nuogos tada reiktu isdestyt bent per savaite.  bigsmile.gif 

Irgi matai.Ko čia man pavydėt,a?Pas mus Dzūkijoj savų durnių per akis,kam man dar Kauno berazūmių irnesakyk.gif

Man jau šią savaitę nuogai išsirengus fotkintis ar eilė dar neatėjo pagal grafiką biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 15:30)
Irgi matai.Ko čia man pavydėt,a?Pas mus Dzūkijoj savų durnių per akis,kam man dar Kauno berazūmių  irnesakyk.gif

Man jau šią savaitę nuogai išsirengus fotkintis ar eilė dar neatėjo pagal grafiką biggrin.gif ?

O ka, babausiai dar nesudygo? unsure.gif
Nu kaip cia pasakius g.gif ... Tos nuogos potkes niekad nekenkia, bet sitam forume Zose pirma eilej laukia taiiii... ka as zinau katra te busit grazesne tongue.gif biggrin.gif
P.S. Tik Zosei dar ilgai laukt, o Tu per ta laika susiraukslesi ir t.t. ... Gal dabar fotkinkis lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti