Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

tuoj tema bus ne vienetiniai beveisliukai, bet vienetiniai nuogaliukai hihihi.gif
gerai,pavarykit, o tai man nuotaika šiandien na bukvu x... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 10, 15:54)
tuoj tema bus ne vienetiniai beveisliukai, bet vienetiniai nuogaliukai   hihihi.gif
gerai,pavarykit, o tai man nuotaika šiandien na bukvu x... biggrin.gif

Tai ko neatejai pas Feja i Akropoli? bigsmile.gif Gi kviete ir state!!! As tai kaip mat numyniau ax.gif biggrin.gif Zinai, naxaliavu labai greit nuotaika pasissskyla drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 10, 15:42)
P.S. Tik Zosei dar ilgai laukt, o Tu per ta laika susiraukslesi ir t.t. ... Gal dabar fotkinkis  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

user posted image.Tikiuosi,kad tiesiai galvon ir pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
baikit čia...ryžikas jau žvengia biggrin.gif
user posted image
фотохостинг

user posted image
хостинг картинок

pasiknisau archyve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 16:08)
user posted image.Tikiuosi,kad tiesiai galvon ir pataikiau  biggrin.gif

Nuuuu beveik. Dalai Lamai i galvute kliuvo lotuliukas.gif O as i tokias pavojingas vietas nesimaskatuoju ax.gif
P.S. Bet daugiau taip nebedaryk schmoll.gif nes vel i BK uzsirausi ir tapsi RECIDYVISTKA su sunkinanciom aplinkumom! cool.gif Sutarta? bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2015 04 10, 16:16)
baikit čia...ryžikas jau žvengia  biggrin.gif
pasiknisau archyve  biggrin.gif

Sitas Tavo ciucia ar tas negrazus kur avatare? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 10, 16:32)
Sitas Tavo ciucia ar tas negrazus kur avatare?  bigsmile.gif

avatare vylkas pylkas biggrin.gif o ryžas-jo,mano biggrin.gif

jomajo,kada Zoską nutrauksi,reik gi kandidates į Pinkio panas įvertint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 10, 16:34)
avatare vylkas pylkas  biggrin.gif  o ryžas-jo,mano  biggrin.gif

jomajo,kada Zoską nutrauksi,reik gi kandidates į Pinkio panas  įvertint  biggrin.gif

Hmm... Nu kada kada... Nu kai jau nupotkinsiu bus nebeindomu blush2.gif
O del Pinkio... (vyriskas solidarumas)... Ismatavau!! lotuliukas.gif Zoses putka 4 coliai nuo juros lygio arba per skriepke nuo zemes. Nepasieks Pinkis schmoll.gif ui kaip nepasieks; tik susijaudins be reikalo. O zinant, kad Zose po "aborto" tai vobsce doh.gif Nuuu nebent ant ilties... Sita tai jin megsta rolleyes.gif lotuliukas.gif Ypac jei dar ir uodega plaukuota thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu Arvydas kapitaliai persitarabanino su savo bletstvom ir blevyzgom is zuvu temos pas sunis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 10, 17:36)
Ziuriu Arvydas kapitaliai persitarabanino su savo bletstvom ir blevyzgom is zuvu temos pas sunis  doh.gif

vava...net už miegamo durų nereik eit... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 10, 17:49)
vava...net už miegamo durų nereik eit... bigsmile.gif

Ciprasau. Ciucios biski linksmesnes ir aktyvesnes, bet daugiau taip nebedarysiu.
P.S. Nusibaudziau. Brukstelkit kai jau galesiu iseit is kampo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 10, 12:19)
Cia kuriam rajone  bigsmile.gif As per Velykas pas jumi buvau atsibeldus, tai aplankiau Lazdynelio gatves miiiiiiska...nu tokis nemazas, kaip mieste  thumbup.gif
Beje, kokiom mazdaug datom zadi Palangoj artimiausia pusmeti tusintis - sakau gal pagaliau kada nors pavyktu istaikyt bendra koki turistiaka pajury  thumbup.gif

prie Lazdynų wub.gif
Palangoj va per Vėlykas buvom biggrin.gif dabar tikrai nulėksim savaitgalį birželio 13-14, bet tada bus paroda mums, tai su pasivaikščiojimais sunkiau bus ax.gif
Atsakyti
Biški pasivaidensim ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti