Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 04 09, 13:37)
Tiesioginis grasinimas susidoroti/suzaloti jauna organizma virtualioje erdveje uztraukia BK bausme nuo bambalio iki giljotinos bei uzmetymo akmenais  g.gif
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Lutute, Tu pirma prisifisai tai maniau tuoj meile PLESIM sunu isvedziojimo aikstelej  wub.gif  !! Ale nifiga  g.gif  Bet teismu as nenoriu, tai gal kaip nors grizkim i startine poza?  bigsmile.gif
-------------------------
Akvariumu temoj turiu mamke kuri (jei atsakineja i mano posta) butinai " tongue.gif " prisega. Ir mane tai veza!!!  biggrin.gif

kaaaaaaaaaaaaaaaas ? Kuuuuuuuuuuuuuur prisi..ką? blink.gif Pirmąkart girdžiu-aš apskritai prie nieka nekimbu bigsmile.gif Nu gerai,tada galimai gausi galimai dar esančion sveikon po kitų mamkų lotuliukas.gif Tiks ? bigsmile.gif
P.S.Aikštelės Šilainių kaimi nėr. Ale tu žiū specas ir šunų,ir kačių,ir akvariumų...ir bambalių lotuliukas.gif KUR ZOSKOS FOTKĖ ?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 09, 13:53)
Ale tu žiū specas ir šunų,ir kačių,ir akvariumų...ir bambalių  lotuliukas.gif KUR ZOSKOS FOTKĖ ?

Aha, ahaha, laukiam.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 09, 13:53)
kaaaaaaaaaaaaaaaas ? Kuuuuuuuuuuuuuur prisi..ką?  blink.gif Pirmąkart girdžiu-aš apskritai prie nieka nekimbu  bigsmile.gif  Nu gerai,tada galimai gausi galimai dar esančion sveikon po kitų mamkų  lotuliukas.gif Tiks ?  bigsmile.gif
P.S.Aikštelės Šilainių kaimi nėr. Ale tu žiū specas ir šunų,ir kačių,ir akvariumų...ir bambalių  lotuliukas.gif KUR ZOSKOS FOTKĖ ?

Nu gerai, as zmogas taikus tai nebepriminsiu to (JOBSIKMAT!!!) konkretaus priekabiavimo schmoll.gif (Nu kur Arvydas (kazkodel iskreiptu budu) po apacia tyxarina).
Tariames!!?
1. Pastatysiu aikstele Silainuose prie II ligonines. (Galim deretis ir del uzgriuvusiu garazu Baltijos pr., bet ant Sumauskio kalno dviraciu tako.... jau brungoka). g.gif
2. Zoses fotke atsiras... 2 kartus prasiau, kad nufotkintu tai liko only 998 ir dar pamaldaut, kad i SM inmestu. (Skaityk neber problemu, nes as jos koldunus kitaip suuu... neduosiu) lotuliukas.gif
3. Specas tai joaaa!! thumbup.gif !! Ant visko esu!! (Dar ir floroj, ir nestukuose rastum) ax.gif Ir dar lankau pagyvenusiu diedu kursus kaip motera prajuokint!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tai uz Norfos? bigsmile.gif (PVZ Cile neperseniausiai is ten net ne nestuke.gif ismete be jokiu ypatingu kompensaciju) verysad.gif Bet tai buvo ne nuo manes ir be MUSU firmos draudimo (nuo paciu-patiniausiu ivairiausiu nelaimingu atsitikimu). tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 09, 14:35)
Nu gerai, as zmogas taikus tai nebepriminsiu to (JOBSIKMAT!!!) konkretaus priekabiavimo  schmoll.gif  (Nu kur Arvydas (kazkodel iskreiptu budu) po apacia tyxarina).
Tariames!!?
1. Pastatysiu aikstele Silainuose prie II ligonines. (Galim deretis ir del uzgriuvusiu garazu Baltijos pr., bet ant Sumauskio kalno dviraciu tako.... jau brungoka).  g.gif
2. Zoses fotke atsiras... 2 kartus prasiau, kad nufotkintu tai liko only 998 ir dar pamaldaut, kad i SM inmestu. (Skaityk neber problemu, nes as jos koldunus kitaip suuu... neduosiu)  lotuliukas.gif
3. Specas tai joaaa!! thumbup.gif !! Ant visko esu!! (Dar ir floroj, ir nestukuose rastum)  ax.gif  Ir dar lankau pagyvenusiu diedu kursus kaip motera prajuokint!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif 
Tai uz Norfos?  bigsmile.gif  (PVZ Cile neperseniausiai is ten net ne  nestuke.gif  ismete be jokiu ypatingu kompensaciju)  verysad.gif  Bet tai buvo ne nuo manes ir be MUSU firmos draudimo (nuo paciu-patiniausiu ivairiausiu nelaimingu atsitikimu).  tongue.gif

nu ger...dar pabazarinsiu,kol pačių neišmetė už temos teršimą biggrin.gif
ti nori pasakyt , kad neticharinai... bigsmile.gif vardas tai kaip žvaigždė švietė biggrin.gif
1) prie 2 ligoninės toli. Daryk prie Taubūčių biggrin.gif
2) gerai,laukiam išsižioję. Ale nemoki motyvuot to fotografo rolleyes.gif
3) apie florą dar suprantu, bet nėščias tikiuos nebuvai bigsmile.gif Kursus užskaitau.

Norfos prie manęs nelikę,taip,kad... biggrin.gif
Atsakyti
3. Specas tai joaaa!! thumbup.gif !! Ant visko esu!! (Dar ir floroj, ir nestukuose rastum)  ax.gif

Ahahaha, niežtukas. lotuliukas.gif
QUOTE(lututė @ 2015 04 09, 14:46)
2) gerai,laukiam išsižioję. Ale nemoki motyvuot  to fotografo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Galiu pakuzdet slaptazodi: Nike Air Max.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 09, 15:04)
drinks_cheers.gif Galiu pakuzdet slaptazodi: Nike Air Max.

Ania? bigsmile.gif O kas tas do per sekasas??? bigsmile.gif Nike - kedai; Air Max - Zuokas + Maxima ore??? bigsmile.gif Ar kaip nors kitaip??? bigsmile.gif bigsmile.gif
P.S. Nu bet jus ne tik, kad senos, ale dar ir nerealiai poslos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Strateguojam grupini su Zose, Zuoku ir kedais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
3. Specas tai joaaa!! thumbup.gif !! Ant visko esu!! (Dar ir floroj, ir nestukuose rastum)  ax.gif 

tik gaila, kad i svarbiausia tema - uz uzdaru duru neileidzia...ane lotuliukas.gif

Tai uz Norfos?  bigsmile.gif  (PVZ Cile neperseniausiai is ten net ne  nestuke.gif  ismete be jokiu ypatingu kompensaciju)  verysad.gif  Bet tai buvo ne nuo manes ir be MUSU firmos draudimo (nuo paciu-patiniausiu ivairiausiu nelaimingu atsitikimu).  tongue.gif

Menkutis patikslinimas - ismete ne mane, o pacia firma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 09, 18:20)
tik gaila, kad i svarbiausia tema - uz uzdaru duru neileidzia...ane  lotuliukas.gif
Menkutis patikslinimas - ismete ne mane, o pacia firma  schmoll.gif

Aha unsure.gif Gal zinai kame kampas? bigsmile.gif Mazu ten pas Rasma yr koks nors poslumo cenzas ir as nepraeinu? Nu nieko nuostabaus kai toks DORAS esu, ale vis tiek abidna: tai kam ta melaginga slaptazodi reikejo man ibrukt?? Dab visus pinus ir kodus pamirsau ir tik ta viena nuo duru sapnuoju biggrin.gif
--------------------
Del Norfos tai dekok savo geriausiai draugei Birkutei Vesaitei lotuliukas.gif Be to Tau dabar dar ant benzino susiekonomina!! Irgi ACIU Vesaitei uz patyrinta ora biggrin.gif
-----------
Prosla zima, nastalo leto,
Teplee stalo varabju,
Spasibo partii za eto,
I licno - Leonidu Iljicu.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 09, 19:53)
-----------
Prosla zima, nastalo leto,
Teplee stalo varabju,
Spasibo partii za eto,
I licno - Leonidu Iljicu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, nu juokiuos garsiai jau neatlaikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB tuoj atlėks, kas man nutiko klaust, kad aš virtuvėj tyloj žvengiu lotuliukas.gif

Nolda, paskutinė foto, kaip iš žurnalo bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
Šiandien turėjom svečiuose kilmingą draugę biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 04 09, 19:55)

QUOTE(Fėja* @ 2015 04 09, 20:26)

Nu vo,šunų padavė,a tai ne beveisliukų tema,o šeimininkų bletstva. Visą dieną rujoja biggrin.gif
Atsakyti
kažkam pritrūko beveisliukų foto? ax.gif

turim prie namų mišką su daug daug žibučių wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti