Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 16, 21:31)
O iš kur vieniša bobutė-pensininkė paims tų atliekamų pinigų čipui?

tegu laiko žiurkėną. *****, pikta aš šiandien smile.gif kieme pas mus yra pora senjorų-diediokų. iš veidų ir elgesio (vakar vienas mane aplojo) atrodo smarkiai draugaujantys su šnapsiuku. vienas laiko jorką, tokį patriušusį, kurį mačiau ne kartą mušant. kitas beveisliuką, kuris beveik nuplikęs, matyt nuo erkutės kokios ar baisaus ėdalo. nu nafik tokiems tie šunys. tegu nelaiko visai, jei neturi už ką net normalaus maisto ar vaistų nupirkt.
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 04 16, 21:35)
Nu kad jis man atrodo labai speriai nyksta, tuoj norvegus pavysim ir net aplenksim  biggrin.gif
Ir jau su tom vaiku ir gyvunu teisem ir apsaugom visuomene tiek jautri, kad kartais gali ir bedos prisisaukt per visokius hyperjautrius reaguotojus .

ai, geriau jau taip, negu girdėt už sienos dubasinant vaiką ir galvot, kad tai šeimos reikalas. o šeima - juk tai šventa.

o kokias daugyklas, dauginančias šunis be dokų, skųsčiau visas iš eilės, tik davaj. bet dabar nėr kam skųst, jei super žiauriai nesielgia su gyvūnais, čia juk viskas ok ir legalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 balandžio 2015 - 20:39
Nežinau,koks geriausias sprendimas butų.Nežinau ką padaryti,kad žmonės neskriaustų ir nemėtytų naminių gyvūnų.Nežinau kaip įskiepyti atsakomybę už mažuosius brolius.Nežinau,kaip pažaboti daugintojus.Kai paskaitai globos namų  skelbimus,darosi baisu.Visiems juk neįmanoma padėti.

Na, vyresniuosius reik baust, nes sunkiai persiaukles, o jaunajai kartai nuo mazumes skiepyt meile salia esanciam ar tai zmogui, ar gyvunui, ar augalui, taipogi ir atsakomybe...o ta svieciamoji veikla tikrai vykdoma, visokios gyvunu organizacijos mokyklose ir darzeliuose lankosi, su vaikuciais bendrauja...po truputi gal bus geriau wink.gif Tikrai daugeja to isaukleto, savim pasitikincio, bet sveikai jautraus jaunimo bigsmile.gif
Atsakyti
O iš kur vieniša bobutė-pensininkė paims tų atliekamų pinigų čipui?

O kam bobutei šuo, jei vos užtenka duonai?
Šuo niekada nebuvo ir nebus pirmo būtinumo daiktas namuose. Tai yra prabangos dalykas. Pirmiausia bent minimaliai turi turėti sau, savo šeimai, jei lieka - gyvūnui.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 16, 21:40)
..o ta svieciamoji veikla tikrai vykdoma, visokios gyvunu organizacijos mokyklose ir darzeliuose lankosi, su vaikuciais bendrauja...po truputi gal bus geriau wink.gif

tas tai labai gerai.

jei ne paslaptis, kam vedat savo 2 proc. GPM'o? na, kas susiję su gyvūnais. kuri ar kurios prieglaudos labiau orientuotos į tą švietimą/ renginius ir pan.? man atrodo, kad Pifas viena tokių, ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 balandžio 2015 - 20:45
Anksciau vedziau Penktai kojai, db namo bendrijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 balandžio 2015 - 20:44
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 16, 21:39)
kokias daugyklas, dauginančias šunis be dokų, skųsčiau visas iš eilės, tik davaj. bet dabar nėr kam skųst, jei super žiauriai nesielgia su gyvūnais, čia juk viskas ok ir legalu.

Vat su daugyklom beda verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 16, 21:41)
O kam bobutei šuo, jei vos užtenka duonai?
Šuo niekada nebuvo ir nebus pirmo būtinumo daiktas namuose. Tai yra prabangos dalykas. Pirmiausia bent minimaliai turi turėti sau, savo šeimai, jei lieka - gyvūnui.

Na na, nebuk tokia kategoriska - gerai kai tu turi seima ir savo asmenine ir tevus ir broli, seseri...tai jau kas lieka suniui...Bet yra vienisu zmoniu, kuriem tas suo ar kate ir yra "seima"..ne visiem vienodai gyvenime sekasi...Aisku, jei pats badmyriauja, nereik dar ir gyvuno kankint.
Tik kas del mokesciu, tai tikrai pensininkai uz gyvunus arba nemoka, arba labai simboliskai..turiu tokiu draugu, zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 16, 21:49)
Tik kas del mokesciu, tai tikrai pensininkai uz gyvunus arba nemoka, arba labai simboliskai..turiu tokiu draugu, zinau  biggrin.gif

nemanau, kad tuos pensininkus kas mokesčiais užkrautų. lai susičipuoja pradžiai. nemokamai arba su 80 proc. kompensacija kaip autobuso nuolatiniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 balandžio 2015 - 20:56
Aisku, jei pats badmyriauja, nereik dar ir gyvuno kankint.

Apie tai ir kalbu. O jei nebadmyriauji, tai čipavimas tikrai nėra jau tokia super brangi paslauga. Pataupius ne šildymo sezonu tikrai įmanoma tą 20 eurų atsidėti po truputį. Juo labiau, kad vienetinė procedūra.

Tik kas del mokesciu, tai tikrai pensininkai uz gyvunus arba nemoka, arba labai simboliskai..turiu tokiu draugu, zinau  biggrin.gif

Šiauliuose pensininkai už šunį nemoka.
Pusę sumos moka tie, kurie čipavo šunis už savo lėšas. Turėdama du šunis, susičipavau Pepę (Gralis jau buvo čipuotas), pristačiau abiejų šunų čipo lapus, įmoka sumažėjo perpus - Pepės čipavimas atsipirko per metus.
Atsakyti
Kas del tu 2%, tai gal Penktai kojai skirciau (ale siemet ilgai begalvojant paskutiniu momentu artimi zmones isprase ax.gif ) Kad ir kiek ant ju purvo pilta pelnytai ar ne visai, bet man rodos jie daugiausiai sunu surenka, na ir nemigdo skirtingai nuo "valdisku" istaigu Nuaro ir Grindos, kurie valstybes remiami ir perteklinius gyvunus naikina. Galetu ta Penkta koja sustipret iki tiek, kad Nuaro monopoli nukonkuruotu...
Atsakyti
Atsiprašau,na nenorėjau tokios aštrios diskusijos užvesti ax.gif
Aš savo 2 proc. pervedu globos nameliams,sūnaus šeima šiemet irgi namelius parems.Pati du beglobius įsivaikinau,trečias šuo dovana gimtadienio proga.Brolio šeima pamestinuką kačiuką laiko.Mano šunims jau po 9 metus,nelabai noriu senjorus čipuoti.Jei reiks bus padaryta,bet negi po parkus nešiosis skenerį ir tikrins visus.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 04 16, 22:05)
Atsiprašau,na nenorėjau tokios aštrios diskusijos užvesti ax.gif

o ko gi atsiprašinėt, diskusija yra gerai smile.gif

Aš savo 2 proc. pervedu globos nameliams,sūnaus šeima šiemet irgi namelius parems.

kokiems, jei ne paslaptis?

Pati du beglobius įsivaikinau,trečias šuo dovana gimtadienio proga.

o kodėl nesijungiat prie temos? čia daug kas beglobiukus turi. maniškis irgi iš ten (Nuaro).

Mano šunims jau po 9 metus,nelabai noriu senjorus čipuoti.

neteko nieko skaityt, kad dėl amžiaus būtų kokia rizika. ten gi sekundės trukmės procedūra g.gif

bet negi po parkus nešiosis skenerį ir tikrins visus.

o galėtų biggrin.gif
Atsakyti
Savo mokestį skiriu Utenos gyvūnų globos namams,abu mano baidykliukai iš ten.Teks įdėti šunelio nuotraukytę.
Atsakyti