jo,man irgi atrodo,kad čipavimas pilnai problemos neišspręs,gal tik vos vos apmažins.Nes tada nusenusius šunis kars,nuodys ir užmušinės-nu kad pigiau būtų
Norėjau pernai Pinkį čipuot,buvau su NUaru susisiekus-sakė,kad nemokamai.Bet dėl visokių problemėlių ir katastrofiško laiko stygiaus taip ir nenuvežėm...būt kur šalia namų-nusivesčiau savaitgalį,bet prie namų kažkokioj prašmatnioj gydykloj mokestis virš 100 lt buvo

tai kadangi šlamančiais pas mane nelyja,tai...
Būtų paprasčiau,kad uždraustų visokias veisyklas su a lia "dokumentiniais" šunim-vieną reportažą ant dienų mačiau,tai pasibaisėjau-nieks nieko nedaro,nes tingi užsiimt,savininkas susimokėjo gal 30 eurų baudą ir vėl toliau kamuoja gyvūnus
ir šiaip ... būtų gerai,kad gyvūno nebūtų galima paprastai įsigyt,o jei jau gauni-tai kastruotą...kaimai-atskira respublika,ten nesugaudysi,dar 100 metų praeis,kol kažkas ten pagerės
O tie "niekur nueinantys" mokesčiai-tai tik pasipinigavimas,nes nieko už juos nedaroma...beje,reik savo 2% "Penktai kojai" pravest,visada jiem vedu.
Inga321-nu antra nuotrauka...
Lisitėja-tavo šuo ir amžium,ir dydžiu,ir išvaizda į maniškį panašus
Beje,maniškis šiandien gavo į dūdą - puolė lodamas ant paauglio,matot ponaičiui kuprinė pasirodė įtartinas daiktas

Jau buvau apsiraminus po pernykščio incidento,viskas buvo be staigmenų,o čia vėl-šast

parsivedžiau "ant trumpo" visus 2 km,tai panašu,kad pamoka į naudą, bet ateičiai einant pro žmones su nešuliu ant kupros reiks būt atsargiai

sunervino juodai...