Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Ten pas tave, Arvydai buvo veislinė foxsė?
Protingesnio šunio, nesu mačius. Visgi dar labai jauna. Nesu girdėjus lojant. Šeimininkai pirmą sykį išgirdo užvakar, kai jai paleido vidurius, va tada ji užlojo, keldama aliarmą help.gif biggrin.gif Rami, išlaikyto charakterio, absoliučiai neagresyvi. Geruolė. wub.gif

Va mano spirgalas tai kvaksi... Bet aš viliuosi, kad susitarsim biggrin.gif
Papildyta:
O dėl riebumo, tai nu, plia, nesikeikus! Užmėtyčiau sniego gniūžtėm lotuliukas.gif Ir užsiundyčiau savo šunį! Piktą biggrin.gif

Beje, kaip jums rytas, šoko nebuvo, kad balta balta kur dairais? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai mane jau vakar link nakties "uzpuste" kol Zose isvedziau. Gerai, kad ir Zose toli i puga nejo, o prie pat duru tik sikna iskisus siustelejo ir atgal po kaldra biggrin.gif
Jo. Su dokumentais fokse buvo, bet nesigavo is jos ka nors panasaus i suni padaryt schmoll.gif Mano kate 100 kartu paklusnesne!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Turbut nuo individualaus charakterio priklauso, bet siaip jau kiek pazistu foksu ir jagu - nu nei vienas ramumu nepasizymi schmoll.gif Energijos nors su sufeliu semk, bet isnaudojama jin dazniausiai visokioms zbitkoms ir skandalams biggrin.gif
Atsakyti
Dar pas mus namuose egzistuoja tokia stachanovietiska sistema! Ne ta kur "Duosim penkmecio plana per keturis metus, tryse, dviem pamainom uz viena alga", bet irgi labai perspektyvi ir teisinga: "Kas ilgai miega,- tas nekasa sniego" lotuliukas.gif Ne is karto isikirtau tai ziemos pradzioj dar kasiojau. O vakar nuziurejau, kad visko gali but tai sian ilgaaai parpiau! Tik del senatvines nemigos iki pergales negalejau istemt, tai pro langa ivertinau situacija, kad nieko baisaus: galim keltis thumbup.gif biggrin.gif
----------------------------
Del medziokliniu sunu tai nelabai isivaizdinu kam zmones tokius isigyja jei nemedzioja. Taigis nei tapkiu neatnes, nei namus saugos. O jie saugos - jau nebemedzioklinis schmoll.gif Issigimes. Ju (tikrai medziojanciu) likimas is anksto nulemtas: arba pasenes papuola sernui, arba kas nors "netycia" nusauna dar jauna. Is dalies pateisinu tuos "netycininkus": zmogus atvaziuoja tipo pailset, o vietoj ziuret i gamta tenka ziet, kad koks nors variotas suva i blauzda neisisegtu.
Kalciausi, velgi, savininkai. Mano, kad jei jau veisle medziokline, tai vos pradejusi vaiksciot jau galima i miska veztis. Atseit instinktai suveiks. Ant zverio instinktai tikrai veikia, bet draugaut su kitais sunim ir zmonem reik atkakliai mokytis! Gi didziuma visokiu foksu ar taksu teveliu per 20 kartu laikyti ant pagalveliu ir iprate prie visokiu cirku, lot ant svetimo ir t.t.; kaip gi tokius iprocius ismusi? Be to (ypac urviniai) visumoj yra savarankiski ir kitaip negali but, nes oloj nera ko tiketis niekieno pagalbos; turi pats priimt sprendima ir susidorot.
Skalikai ir laikos kitaip: sitie tikrai daznai medzioja, tai ju ir socializacija atitinkama. Pagrindas,- medzioklinis suo turi klausyt bet kurio zmogaus!!
Dargi klausimas: kazin koks procentas taksu, foksu, spanieliu ar kurtu nors karta gyvenime buvo medzioklej?? bigsmile.gif O ir ka jie ten veiktu?? biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau seną istoriją... doh.gif
Draugai kaime turėjo šunį, visišką mišrūną, garbanotą, susivėlusį skarmalių ilgomis kojomis, nežinia, iš kur priklydusį. Vardas buvo Liūtas. lotuliukas.gif Neaišku, kokie genai, bet medžiojo viską: varnas medžiuose, antis ežere, kaimynų kaliošus, grindų skudurus... Viską tįsdavo namo. Tik grabarkos iš laukų nepajėgė partįst. lotuliukas.gif
Šeimininkas sakė, medžioklėse nepamainomas šuo buvo, nuovokesnis už visus mokytus. Išpuiko iki tiek, kad manėsi greičiau už kulką šerną prigriebsiąs. Deja, šernui skirta kulka prigriebė jį patį. unsure.gif

Lota, nors ir nemedžioja, miške elgiasi pavyzdingai, visus kaip aveles pasina, kad per toli nenuklystų. biggrin.gif
Atsakyti
Na,jei kas liečia naudingų daiktų parnešimą namo,tai Pinkis 1-asis,dabartinio pirmtakas,baltas mažas klišakojis partysė ATA tėvukui iš kažkur mobiliaką.NOKIA,veikiantį...tai pradinėse klasėse mano mergina dar puikiai juo naudojosi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt, buvo slaptos aitvarų veislės. lotuliukas.gif
Atsakyti
keliu Ammos Mirtos foto wub.gif

taip atrodė prieš gerus 4 metus.

user posted image

tokį užpakalį užsiauginom

user posted image

kartais labai graži

user posted image

vienintelis žaislas - pagalvėlė.

user posted image

lauke

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 22, 12:28)
Na,jei kas liečia naudingų daiktų parnešimą namo,tai Pinkis 1-asis,dabartinio pirmtakas,baltas mažas klišakojis partysė ATA tėvukui iš kažkur mobiliaką.NOKIA,veikiantį...tai pradinėse klasėse mano mergina dar puikiai juo naudojosi... lotuliukas.gif

O! Mano telefonas atsirado! bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif
P.S. Mirta gan panasi i musu senuka Bugi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 22, 09:46)
O dėl riebumo, tai nu, plia, nesikeikus! Užmėtyčiau sniego gniūžtėm lotuliukas.gif Ir užsiundyčiau savo šunį! Piktą biggrin.gif

Jis gi s.da mala..erzina mirksiukas.gif as ir sveriu 60 cool.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 10:01)
Turbut nuo individualaus charakterio priklauso, bet siaip jau kiek pazistu foksu ir jagu - nu nei vienas ramumu nepasizymi  schmoll.gif  Energijos nors su sufeliu semk, bet isnaudojama jin dazniausiai visokioms zbitkoms ir skandalams  biggrin.gif

Isdyke jie, bet dabar tikrai randasi gana ramiu, su pusiausvyra ir foksu ir netgi jagu. Va kad ir mano sefas jago mergiote turi, tai labai paklusni ir gana savo vietoj kalyte...nors ir be dokumentu.
Tarybiniais laikais sitos abi veisles tikrai gana beprotiskos buvo, ypac jagai pjaudavo viska kas juda...dar sitam psichu burely buvo labai agresyvus valai..bet situ beveik neliko, tik keli kilmigi ir jau visai kitokio budo.

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 12:51)
Del medziokliniu sunu tai nelabai isivaizdinu kam zmones tokius isigyja jei nemedzioja. Taigis nei tapkiu neatnes, nei namus saugos.

Medzioklinis suo sportui ir dresurai labai superinis reikalas thumbup.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 03 22, 13:57)
keliu Ammos Mirtos foto  wub.gif

O jau apsipatenkinus mergina wub.gif ar neprimena ji jums to svelniaplaukio kvieciaspalvio terjero bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 22 kovo 2015 - 13:15
QUOTE(cile @ 2015 03 22, 13:14)
Jis gi s.da mala..erzina  mirksiukas.gif as ir sveriu 60  cool.gif

Ir as! thumbup.gif bigsmile.gif Bet tai nieks ir nesako, kad kudas esu ax.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Del naudingu daiktu parnesimo: maniskis nieko naudingo man neatnesa, tik parkuose sugeba surasti kokia dveselena ir man ja apsipatenkines atnesa. Jo naujas hobis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 03 22, 15:21)
Del naudingu daiktu parnesimo: maniskis nieko naudingo man neatnesa, tik parkuose sugeba surasti kokia dveselena ir man ja apsipatenkines atnesa. Jo naujas hobis lotuliukas.gif

Dar gerai kad atnesa, o ne sueda biggrin.gif

As buvau ismokinus kad kojines atnestu, bet nelabai jis megsta paleist, o paskui slapias seiliotas detis irgi nepatiko biggrin.gif
Atsakyti