Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 14:22)
Ir as!  thumbup.gif  bigsmile.gif  Bet tai nieks ir nesako, kad kudas esu  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif

Nu tai žiūrint, kokio ūgio tamsta esat biggrin.gif Ir koks raumenų ir riebalų santykis biggrin.gif

Gražuolė kokia Mirta wub.gif

Cile, as gi suprantu, kad Arvydas spilkuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 14:02)
O! Mano telefonas atsirado!  bigsmile.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif
P.S. Mirta gan panasi i musu senuka Bugi  lotuliukas.gif

Keista,kad 15 metų neieškojai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mirta faina,ale įtariu nuo jos plaukų tai daugiau,nei nuo mano monstro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 22, 16:33)
Nu tai žiūrint, kokio ūgio tamsta esat  biggrin.gif Ir koks raumenų ir riebalų santykis biggrin.gif

Su skrybele metras dvidesim, o lasiniu ir kudumos santykis... rolleyes.gif ... nu kaip sprandines ax.gif biggrin.gif
Tinkamas??? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2015 03 22, 16:42)
Keista,kad 15 metų neieškojai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip tai "neieskojai"??? blink.gif Akis praverkiau besidairinedamas! Visus Silainius isgrebojau!! Labiau negu amerikonai Osamos Bin Ladeno ieskojau! Ir taip 15-a metu!! Bet dabar jau aciu Dievui pagaliau RADAU!!! lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
P.S. Taip ir zinojau, kad neprapuls drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 03 22, 16:21)
Del naudingu daiktu parnesimo:

Margoji kol kas neparnesa, bet mano pazertus centus surenka..visai patogu, ypac jei koks po lova nusiridena biggrin.gif thumbup.gif O dar jei is gatves parnestu, butu tobula..gal reiks padirbet tuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 17:51)
Su skrybele metras dvidesim, o lasiniu ir kudumos santykis...  rolleyes.gif  ... nu kaip sprandines  ax.gif  biggrin.gif
Tinkamas???  bigsmile.gif

Išvaizda ne svarbiausia, aš jau ne malalietka. Svarbiausia piniginės storis ir ar darbingas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 22, 18:09)
Išvaizda ne svarbiausia, aš jau ne malalietka. Svarbiausia piniginės storis ir ar darbingas rolleyes.gif

Visas mano turtas maisuose. (Po akim). drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Snekat, tarsi jums arti 60 biggrin.gif

Man visi , kuriems iki 40,. tai dar jaunuoliai. Nu man paciai 33, tai as dar visai malalietka jauciuosi 4u.gif

Ir svoriai visa cia ne esme. Nu kur tokiam amziuje svoriai gali rupet. Pas mane svorio 54 kg. + 8 kg suns ir + 5 kg perso vorio. Baika cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 22 kovo 2015 - 18:45
Ką gali žinot, gal Arvydas ir senas krienas... g.gif

Aš tai dar iki 40 metų jubiliejaus kelis metus lauksiu. Šiaip labai jauna jaučiuosi irgi. drinks_cheers.gif Vien bendravimas tokioj temoj, jau parodo kažkokį žaismingumą žmonių biggrin.gif

O šiaip iki 60 metų ne taip toli laukt, tiksliau ir laukt nereik, patys ateis biggrin.gif
Mano močiutė dar gyva, 92 metų senolė... Sakė labai trumpas gyvenimas, staigiai metai prabėgo...
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 22, 19:10)
Ką gali žinot, gal Arvydas ir senas krienas... g.gif

Man irgi taip panasu biggrin.gif nes jei gerai surasyta info, tai pirmas vaikas tokio pat amziaus kaip mano vyresne sese biggrin.gif tai paciam sakyciau bus 50+ g.gif
Atsakyti
Kinkongas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 22, 18:51)

Kaip tai "neieskojai"???  blink.gif  Akis praverkiau besidairinedamas! Visus Silainius isgrebojau!! Labiau negu amerikonai Osamos Bin Ladeno ieskojau! Ir taip 15-a metu!! Bet dabar jau aciu Dievui pagaliau RADAU!!!  lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
P.S. Taip ir zinojau, kad neprapuls  drinks_cheers.gif

tada ne tavo schmoll.gif biggrin.gif nes rastas buvo Ukmergės rajone lotuliukas.gif

nu o šiaip tik galiu pridurt,kad amžius tai ne tai,kiek tau metų pritiksėjo,o kaip jautiesi biggrin.gif pėvėzė aš tai tik jaunėju...neužilgo ir vaikėt pradėsiu lotuliukas.gif

Kongiukas mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 22, 20:54)
tada ne tavo  schmoll.gif  biggrin.gif nes rastas buvo Ukmergės rajone  lotuliukas.gif

nu o šiaip tik galiu pridurt,kad amžius tai ne tai,kiek tau metų pritiksėjo,o kaip jautiesi  biggrin.gif pėvėzė aš tai tik jaunėju...neužilgo ir vaikėt pradėsiu  lotuliukas.gif

Kongiukas mielas  wub.gif

Mano! MAAANOOO!!! Nokijyte atsirado! thumbup.gif Ot tai ACIU!!! Visai pamirses buvau, kad Ukmerges rajone grybaudami piktnaudziavom! drinks_cheers.gif Ir kam as tuos Silainius rausiau g.gif nesuprantu schmoll.gif biggrin.gif
P.S. Nu ir kas, kad jus pacukes? Uz tai as net anuku dar neturiu ax.gif Va tongue.gif
Atsakyti