Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(TaGre @ 2015 03 20, 15:47)
Pas mane ligoninė. Čipui leidžiu antibiotikus - gydom ausų infekciją, su Baika antradienį važiuojam pas Vaitkų, nes diagnozė išvertė mane iš klumpių. Kažkoks saulė užtemimas mano gyvenime  verysad.gif

Vajė sad.gif
Kas tai šunytei? Kiek metų jai? Turėjus gal kokių bėdų?

Cipas turėtų greit išgyti, manau. Kažin, iš kur jis tą infekciją gavo? Perpūtė g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2015 03 20, 13:01)
Mačiau apie sausą maistą diskutavot, pasiskaičiau ir aš nupirkau Brit Premium baltam maiše

Jei baltam maise, tai tretu but brit care - jis superpremium...ko gero pigiausias is tu geruju. Kokia mazdaug kg kaina gavos?

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 20, 15:18)
Mano Gralis yra priklausomas nuo visokių E ir atsisako naminės ekologiškos vištienos bei kalakutienos.

Nu va, o kiti bais didziuodamiesi sako, kad ju sunys needa prasto maisto, tik ekologiska ir pan...ne velnio tokie pat iskreipti pas juos skoniai kaip ir pas vaikus, deja doh.gif

QUOTE(TaGre @ 2015 03 20, 16:47)
Pas mane ligoninė. Čipui leidžiu antibiotikus - gydom ausų infekciją, su Baika antradienį važiuojam pas Vaitkų, nes diagnozė išvertė mane iš klumpių. Kažkoks saulė užtemimas mano gyvenime  verysad.gif

Joa, jums bedos driokstelejo is peties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 20, 20:11)
Kokia liga?  unsure.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 03 20, 21:40)
Kas tai šunytei? Kiek metų jai? Turėjus gal kokių bėdų?

Baikai įtaria kaulų vėžį. Pažiūrėsiu ką Vaitkus pasakys. Aš stengiuos kol kas apie tai negalvoti sad.gif

Atsakyti
Mano a.a rusų spanieliui buvo kaulų vėžys. Nusprendžiau užmigdyti šunį... 12,5 metai jam buvo....
Atsakyti
I tema anekdota "Savaitej" radau, bet kate jau sumyzo (morciaus pradzios nepastebejom) tai savais zodziais... rolleyes.gif
- Kam tau toks didelis suo?
- Kad velyva vakara po parka nebutu baisu vaiksciot.
- O kam tau tamsoj po parka vaikstinetis?
- Nu kaip kam?.. Suni pavedziot taigi reikia!
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 03 21, 00:02)
Baikai įtaria kaulų vėžį. Pažiūrėsiu ką Vaitkus pasakys. Aš stengiuos kol kas apie tai negalvoti sad.gif

Teisingai. Nenusiteik neigiamai... Laukiam geresnių išvadų

Gražios foto su haskiukais smile.gif atrodo patiem ciekavu kur jie čia eina.
Aš meditacijai žiūriu gražias šunų foto. Ir tiesiog dieviškai tobulos foto yra čia: Alicja

Fotkina devyniolikmetė lenkaitė. Stebiu jos FB. Fantastiška
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 20, 17:14)

Kartais pagalvoju, kad Kristui visai nesunku buvo vandeniu vaiksciot bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Turbūt 100 metų nerašiau. Bet skaitau beveik sąžiningai, t.y., visai sąžiningai. Todėl manau, nenuklysiu labai nuo temos.
Kiek pastebėjau, esam tik du tundros, kurie nemoka įkelti nuotraukų blush2.gif . Nesu visiška debilė, gerai pasėdėjus, manau, perprasčiau, bet vos susiruošiu, atrandu įdomesnių reikalų, negu vėl mokytis. Jeigu atsirastų koks/ia geradaris ir sutiktų įkelti, būčiau dideliausiai dėkinga mirksiukas.gif . Juolab, kad reikėtų ir koliaže kada nors 4 metų senumo nuotrauką pakeisti...
Mirta laikosi gerai, tik, įtariu, kad tų metelių turi daugiau, negu įsivaizdavome. Bet kokia buvo susiviepėlė, tokia ir liko. Dar su dažniau matomais žmonėmis pusė velnio, bet su šunimis... Vienintelis pliusas, kad mus myli besąlygiškai.
O aš įsitaisiau dar vieną šuniuką.... Vyras rado pamiškėje. Pirmą dieną pamatęs mažą ryžą šuniuką, pagalvojo, kad kur nors vaikšto šeimininkai. Kitą vakarą šuniukas vis toje pamiškėje prie kelio. Trečią dieną pasiėmėm maisto ir nuvažiavom gelbėti. Akurat, tebėr. Iš pradžių lyg ir baugštokas, bet pamatęs maistą, puolė į rankas. Pavadėlis, matosi, buvęs, bet nuimtas. 90 procentų, kad šuva pamestas. Nepaliksi. Parvežėm į vyro darbovietę. Ten teritorija aptverta ir didelę, yra pastatas, į kurį gali įeiti, tai dabar ten laikosi. Dieną yra žmonių, vakare lieka vienas, savaitgaliais mes su Mirta šefuojam. Jaunutis linksmas šunėkas. Ieškom šeimininkų, bet per kelias savaites spėjom priprasti, nenorim atiduoti, kur būtų rišamas prie būdos, o miestelyje ar kaime kitokių variantų ne taip dažnai pasitaiko. Taip kad pradedu susivokti, jog Mirtos siaubui persikraustys dar vienas įnamis. Bliamba, sėdžiu aną dieną prieš saulutę, žiūriu, kaip tie du šunėkai laksto, nė vienas nėra šuo, kuris suvirpintų dūšią, o nėra ką daryti. Juk nepaliksi pamiškėj vargšo, o ir Mirtos niekam neatiduočiau jau vien dėl to, kad niekas jos tokios nepakęstų, būtų žiauriai tos nabagės gaila. Tai va, taip ir apsikrauna žmonės šunimis...
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2015 03 21, 21:39)
Turbūt 100 metų nerašiau. Bet skaitau beveik sąžiningai, t.y., visai sąžiningai. Todėl manau, nenuklysiu labai nuo temos.
Kiek pastebėjau, esam tik du tundros, kurie nemoka įkelti nuotraukų  blush2.gif . Nesu visiška debilė, gerai pasėdėjus, manau, perprasčiau, bet vos susiruošiu, atrandu įdomesnių reikalų, negu vėl mokytis. Jeigu atsirastų koks/ia geradaris ir sutiktų įkelti, būčiau dideliausiai dėkinga  mirksiukas.gif . Juolab, kad reikėtų ir koliaže kada nors 4 metų senumo nuotrauką pakeisti...
Mirta laikosi gerai, tik, įtariu, kad tų metelių turi daugiau, negu įsivaizdavome. Bet kokia buvo susiviepėlė, tokia ir liko. Dar su dažniau matomais žmonėmis pusė velnio, bet su šunimis... Vienintelis pliusas, kad mus myli besąlygiškai.
O aš įsitaisiau dar vieną šuniuką....  Vyras rado pamiškėje. Pirmą dieną pamatęs mažą ryžą šuniuką, pagalvojo, kad kur nors vaikšto šeimininkai. Kitą vakarą šuniukas vis toje pamiškėje prie kelio. Trečią dieną pasiėmėm maisto ir nuvažiavom gelbėti. Akurat, tebėr. Iš pradžių lyg ir baugštokas, bet pamatęs maistą, puolė į rankas. Pavadėlis, matosi, buvęs, bet nuimtas. 90 procentų, kad šuva pamestas. Nepaliksi. Parvežėm į vyro darbovietę. Ten teritorija aptverta ir didelę, yra pastatas, į kurį gali įeiti, tai dabar ten laikosi. Dieną yra žmonių, vakare lieka vienas, savaitgaliais mes su Mirta šefuojam. Jaunutis linksmas šunėkas. Ieškom šeimininkų, bet per kelias  savaites spėjom priprasti, nenorim atiduoti, kur būtų rišamas prie būdos, o miestelyje ar kaime kitokių variantų ne taip dažnai pasitaiko. Taip kad pradedu susivokti, jog Mirtos siaubui persikraustys dar vienas įnamis. Bliamba, sėdžiu aną dieną prieš saulutę, žiūriu, kaip tie du šunėkai laksto, nė vienas nėra  šuo, kuris suvirpintų dūšią, o nėra ką daryti. Juk nepaliksi pamiškėj vargšo, o ir Mirtos niekam neatiduočiau jau vien dėl to, kad niekas jos tokios nepakęstų, būtų žiauriai tos nabagės gaila. Tai va, taip ir apsikrauna žmonės šunimis...

sveika sugrįžus 4u.gif foto galit siųsti man į ingis321@gmail.com mirksiukas.gif
naujoko foto irgi įmeskit, galim paplatinti skelbimuką, o gal gi kažkas atsiras ir paims nabagą, kuriame mieste esat?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 03 20, 22:02)

console.gif gal nepasitvirtins g.gif

Sveiki,

Tūziką šiandien pasvėrėm. 6 mėn. - 30kg.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oho Tūzikas bigsmile.gif Sveria tik dvigubai mažiau nei aš lotuliukas.gif

Vakar turėjom svečių. Trumpaplaukę foxterjerę 9 mėnesių amžiaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 03 22, 07:56)
Labas rytas 4u.gif

Oho Tūzikas  bigsmile.gif Sveria tik dvigubai mažiau nei aš  lotuliukas.gif

Vakar turėjom svečių. Trumpaplaukę foxterjerę 9 mėnesių amžiaus smile.gif

Negana, kad sena, tai dar ir riebi biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
---------------------------------
Mes toki foksa bent pora metu kaip kambarini suniuka laikem unsure.gif Turiu pasakyt, kad tokio durno suns nemaciau, nematau ir nesisviecia isvyst. Jei kitu ciuckiu akys protingos, tai musu Dorytes buvo va va va panasiai tokios blink.gif Ir turbut bebras su termitu armija maziau sugriauztu negu jin. Durna, durna lotuliukas.gif Nieko neklause ir dar isterike-sizofrenike! Pas mus visokiu iskamsu budavo, tai teko nukabint, nes foksas tiesiog nenutildavo biggrin.gif O labiausiai jai "patiko" kito suns antkaklis su medaliais. Turbut ziauriskai pavydejo: draske ir ede kaip nezinau ka, o jei uzdedavom jai - vos ne i nuomari krisdavo doh.gif
Sakytum medzioklinis suo, bet prapuole per Naujusmetus kai fejerverkus saude. Tevas sake "Nebijos, nebijos. Medzioklinis..." Taip ir maniau, kad pateps slidukes, bet negi girtam ka nors paaiskinsi?? Paskui puse nakties ieskojom, bet jin jau turbut buvo kur nors "prisistrainus" nes tai kalei seimininkas ar neseimininkas - pofek: svarbu, kad tik paest butu ko drinks_cheers.gif
P.S. Tiesa pasakius dziaugiaus, kad Dora pabego. Vaikai dar mazi buvo, o jin... Jin puldavo belenka verysad.gif doh.gif
Atsakyti