Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Liepa.S @ 2015 04 01, 22:51)
o jei pabandytum atsiprašyti. Nors užjaučiu ir dėl išlaidų , ir neaiškumo, ar padės  unsure.gif

Nesiryžtu... Nu murksi, galva sukioja, noriu tikėt, kad nėr taip blogai. Ji vis dar draskos nuo alergijos, yra žaizda tokia rimta atrodo, gal dėl jos ji nenori judintis. Kad nebūtų, kad paskui prakeiksiu save. verysad.gif

Iš manęs reikia kompą timt, tik skundžiuos paklodėm. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 09:43)
Panašu, kad keičiasi mano gyvenimo etapas, lyg ir gavau darbą doh.gif

sveikinu:)

dabar idomu per kiek laiko pasirodys pasisakymai apie tai, kad darbas ne toks, savininkai debilai, kolegos nedraugiski, patalpos prastos, atlyginimas juokingas, uzduotys neadekvacios, pietu ner kur valgyt, visi spokso, kompas letas, darbo vieta neparuosta, kasdien tenka pasilikti virsvalandziu, reikalauja nezinia ko, nevertina pastangu, nemotyvuoja, klientai debilai ir you name it.

linkiu iskest.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 09:43)
Panašu, kad keičiasi mano gyvenimo etapas, lyg ir gavau darbą doh.gif

thumbup.gif sveikinu !

QUOTE(Night13 @ 2015 04 01, 20:19)

Mano kačiukas visai serga.  verysad.gif Tikiuos ištempsim iki penktadienio vakaro, kankinu gyvūną, bet negi iš darbo atsiprašinėt pirmą mėn dirbant, kad nuneščiau į kliniką.  verysad.gif Tikiuosi nemirs.  verysad.gif

o jei panaudotum tam pietu pertrauka ir dar keliom val atsiprasytum?pagal mane priezastis rimta.o jei jai pabloges taip kad mirs tai niekad sau neatleisi...
Atsakyti
QUOTE(Liepa.S @ 2015 04 01, 21:35)
tavo darbo radimo proga jis gal kiek per sunkus, bet netyčia ką tik jį radau ir pasidalinau. Man ten vis tiek ne viskas dar aišku, bet esmė - siunčia išbandymus, kad gautum jėgos, išminties, kantrybės, palaimina, duoda galimybes - o pats turi rinktis savo kelią ir ar būti laimingu ar ne.ir duoda visko, ko reikia, nebūtinai to, ką prašai  unsure.gif

ir aš taip supratau.. Suprantu, kad siunčia išbandymus ir man tai taip pat yra išbandymas, dėl ko man ir neramu.. Bet viskas bus taip kaip turi būti.

QUOTE(cremaster @ 2015 04 02, 02:16)

dabar idomu per kiek laiko pasirodys pasisakymai apie tai, kad darbas ne toks, savininkai debilai, kolegos nedraugiski, patalpos prastos, atlyginimas juokingas, uzduotys neadekvacios, pietu ner kur valgyt, visi spokso, kompas letas, darbo vieta neparuosta, kasdien tenka pasilikti virsvalandziu, reikalauja nezinia ko, nevertina pastangu, nemotyvuoja, klientai debilai ir you name it.

linkiu iskest.

visaip gali būti, aš pasirengusi priimti tai. Tai mano pačios pasirinkimas ir, žinoma, pamoka, įvertinti viską, ką turim, ką gaunam gyvenime. Ne visada man tas pavyksta ir visada tų sunkumų būna.

Night, pasirūpink kačiuku, jis labai brangus sutvėrimas, juk žinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 02, 02:16)

linkiu iskest.

Vienintelė išeitis - kurti savo kioską doh.gif bet ir tai reiktų iškęsti.
Atsakyti
QUOTE(Liepa.S @ 2015 04 02, 08:28)
Vienintelė išeitis - kurti savo kioską  doh.gif bet ir tai reiktų iškęsti.

savo kioska ikurus visiskai praziltumet, nes ten visko x10
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 01, 22:10)
Nesiryžtu... Nu murksi, galva sukioja, noriu tikėt, kad nėr taip blogai. Ji vis dar draskos nuo alergijos, yra žaizda tokia rimta atrodo, gal dėl jos ji nenori judintis. Kad nebūtų, kad paskui prakeiksiu save.  verysad.gif

Iš manęs reikia kompą timt, tik skundžiuos paklodėm.  doh.gif

O nera kazkokio budincio veterinaro? Juk turetu buti, nes kaip tada, jeigu gyvuneliui staigiai kazkas atsitinka?
Atsakyti
Aš tikiuosi Night veda kačiuką pas veterinarą..

O aš žliumbiu iš po pirmos dienos, baisiai man ten sunku, tiek susikaupus sėdėti ir išlaikyti dėmesį, atbukus visai jaučiuosi, nieko nemokanti ir nesugebanti. Dar smulkus nesusipratimas su kolegomis įvyko ir dėl jo aš baisiai graužiuos ir jaučiuos nevykėle.

Žinojau, kad bus sunku, stengiaus negalvot apie tą pradžią, nes ji visada tokia nelengva, bet kol kas tas neguodžia ir tik varo paniką, noris bėgt lėkt laukais..
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2015 04 02, 11:02)
O nera kazkokio budincio veterinaro? Juk turetu buti, nes kaip tada, jeigu gyvuneliui staigiai kazkas atsitinka?

Aš kaip tavo katė irgi alergikė visa išbėre mane,aplinkinai jau pastebi klausia kas yra..nu pavasarys gi,tik neapsisprendžiu ar pas alergologa dermatologa eiti..nes prirašys jie vėl už 1000 sumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 02, 11:19)
savo kioska ikurus visiskai praziltumet, nes ten visko x10

Gal todėl ir neturim tų savo kioskų, nes per silpnos personos.
Aš turiu tai omeny, bet mano net mąstymas vergiškas. Aname darbe užteko kartą pavėluot 20min, dirikas iš to pusę geros tragedijos padarė. Tarytum būčiau dirbus kur online ir nuo to jis būtų nubiednėjęs (kad pirmus metus beveik kasdien viršvalandžius varydavau ir, atsiprašant, pasysioti nelabai turėdavau kada, px. Apie pietus net nekalbu). Šiandien per žioplumą pavėlavau iki 10min, tie tik per dantį patraukė ir sakė buvo "išsigandę" kur dingo madam. Bet aš pati įlėkiau išpūtus akis, tarytum gaisro gesinti. Tikra auka.
Paskutiniu metu su manim itin maloniai elgias, negaliu patikėt. g.gif Sąžinė graužia, kad pati jaučiuos nepritapusi.

Deraramos, pasistenk mažiau panikuot. Gal papuolė tiesiog šiaip bloga diena. Be to, tikriausiai, daug informacijos, tai normalus tas žioplumas. Savaitgaliai laisvi? Jei taip, dar rytojus liko, pailsėsi, bus lengviau, nei iškart kokias 5dienas arus. Be to, turėk omeny, kad gali bet kada išeiti. Žinau, kad graužtumeis. Bet jau geriau dėl to graužtis, nei visai susigraužt gyvam nuo nuolatinio streso.
Gal sakiau, bet, man rodos, kad mudviejų bėda neturėjimas jokios aistros, pomėgio, kuris "užvežtų". Tai ir su darbu taip, ir su laisvalaikiu... Nors jei nedepresuočiau, bent pieščiau. Ir į miestą lįsčiau.

Kačiukas, ačiūdie, šiandien gerokai geriau. Net palakstė. Nu, jau ryt eisim pas veterinarą, tikiuosi nebus vakare užimtas.
Atsakyti
Deramos, normaliai bus viskas smile.gif Aš pirmus metus (VA VA, BIJOK DABAR) žliumbdavau kompa apsikabinus, nes buvo visiškai nauja sritis, niekada nebuvau dirbus, reikalavimai dideli, o kitokio darbo nelabai galėjau ieškot (ir sveikata buvo šakės + vaikai visai maži, kažkur dirbt nuo 8 iki 17 praktiškai be šansų). Ir išmokau. O tu jauna, gudri, fit fit ir nepajusi, pradėsi tuoj kitus mokyt... 4u.gif 4u.gif Ir nebijok, niekas nuo pirmos dienos nesitiki, kad pradėsi kalnus verst ir dar dirvožemį sutankint po jais. biggrin.gif

Night, o tu rimtai negali online dirbt? Nors reikt tau išeit iš urvo... bet pvz sutart kad pora valandų, na ar kokias keturias pasėdi kioske, o kitas namie sau braižai?

Savo kiosko tai ne ne. NE NE smile.gif nors kartais mintys tokios ateina... bet teko kažkada turėt, dar ir dabar su kai kuriais atgarsiais vargstu.

Dar čia iš kitos pusės... ten, kur kaip ir paaukštino neseniai, dabar truputį vadovauju. Tai UŽMUŠA tinginystė, kol kas vieno žmogaus. Turi padaryt tam tikrą konkretų darbą, tris dienas susirašinėjam (viskas vyksta online), parašo "vakare bus", ateina kitas vakaras - NĖRA. Kadangi pati žinau, kaip tai daroma, tai žinau, kad tam užtenka max valandos. Žodžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 02 balandžio 2015 - 20:51
Deraramos, nauja aplinka,nauji zmones,darbas visda sukelia stresa,tai normalu,tik nereikia pasiduot jam(bijot ir pan). Pirmos dienos darbe visiem sunkios,nes kartais smegenys uzluzta apdorodamos tiek naujos info...
Beje,mergaites,gal vel mane trauksit per danti, bet noriu pasakyt,kad sestadieni numatomas menulio uztemimas,poveiki galima bus pajust jau rytoj,tad prasau del nieko nesigrazut ir nesigadint sau nuotaikos,jei ryt klostysis viskas sie ktiek kitaip-tai "normalu". Visame kam ekaltas menulis:)
Atsakyti