QUOTE(cremaster @ 2015 04 02, 11:19)
savo kioska ikurus visiskai praziltumet, nes ten visko x10
Gal todėl ir neturim tų savo kioskų, nes per silpnos personos.
Aš turiu tai omeny, bet mano net mąstymas vergiškas. Aname darbe užteko kartą pavėluot 20min, dirikas iš to pusę geros tragedijos padarė. Tarytum būčiau dirbus kur online ir nuo to jis būtų nubiednėjęs (kad pirmus metus beveik kasdien viršvalandžius varydavau ir, atsiprašant, pasysioti nelabai turėdavau kada, px. Apie pietus net nekalbu). Šiandien per žioplumą pavėlavau iki 10min, tie tik per dantį patraukė ir sakė buvo "išsigandę" kur dingo madam. Bet aš pati įlėkiau išpūtus akis, tarytum gaisro gesinti. Tikra auka.
Paskutiniu metu su manim itin maloniai elgias, negaliu patikėt.

Sąžinė graužia, kad pati jaučiuos nepritapusi.
Deraramos, pasistenk mažiau panikuot. Gal papuolė tiesiog šiaip bloga diena. Be to, tikriausiai, daug informacijos, tai normalus tas žioplumas. Savaitgaliai laisvi? Jei taip, dar rytojus liko, pailsėsi, bus lengviau, nei iškart kokias 5dienas arus. Be to, turėk omeny, kad gali bet kada išeiti. Žinau, kad graužtumeis. Bet jau geriau dėl to graužtis, nei visai susigraužt gyvam nuo nuolatinio streso.
Gal sakiau, bet, man rodos, kad mudviejų bėda neturėjimas jokios aistros, pomėgio, kuris "užvežtų". Tai ir su darbu taip, ir su laisvalaikiu... Nors jei nedepresuočiau, bent pieščiau. Ir į miestą lįsčiau.
Kačiukas, ačiūdie, šiandien gerokai geriau. Net palakstė. Nu, jau ryt eisim pas veterinarą, tikiuosi nebus vakare užimtas.