Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Ačiū, malonu, kad jums rūpiu 4u.gif Tai dovana-stebuklas man. Meldžiausi ir man buvo atsakyta ir iškart ir tiesiogiai, tai tikrai stebuklas. O tereikėjo išdrįsti ir patikėti, kad tai įmanoma..

Džiaugsmas trumpas, nes iškart įgriuvau į stresą dėl didelio pasikeitimo, man tai kaip žuviai būti išmestai į krantą. Seni geri seklūs vandenys, nors jau įgrisę kaip reikiant, bet buvo saugūs ir patogūs mano užsisenėjusiai vegetacinei būsenai.

Bet aš to labai norėjau, tai buvo mano tikslas ir štai turiu, išlaukiau, gavau.

Sritis visai kita, bet tiesą pasakius, kažkokio panašaus darbo slapčia ir norėjau. Susisiekimo vieta +- nebloga, darbo laikas irgi +- geras, nors dar nepatyriau realios situacijos, kažką lyg užsiminė apie kartais vėluojančius terminus, kurie priverčia pasėdėti, bet juk nuo to niekur nebūsi apsaugotas.. Paskaitų lankymą nelabai suderinsiu, bet to ir reikėjo tikėtis, kaip nors suksiuos, kiek čia to semestro liko.. Darbo aplinka +- gera, kolegų dar, žinoma, nespėjau pažinti, bet žmonės kaip žmonės.

Tikiuosi sklandžios pradžios, baisu, kai nieko nemoki ir viskas nuo pačių pagrindų, taip norisi iškart mokėti viską, kad įtiktum ir patiktum.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 04 01, 06:59)
tas artimasis - brangi draugė, kuriai pačiai kažkada buvo blogai ir stengiausi kantriai palaikyti ir guosti labai ilgai. o aš vis durna tikiuosi, kad supras, o kai sulaukiu tų "protingų frazių", tai.......nors užsimušk. kam tada reikalingi draugai - kad tik galėtum prliurpti ar apsimetinėti, kad tau gerai, kai esi visiškam tupike? verysad.gif

Čia sudėtingas dalykas. Žinau tą pyktį, kai atrodo kad reikia pagalbos, ir kaltini kitus, kad gauni jos per mažai, arba ne tokios. Bet reikia suprasti, kad niekada iš nieko tik mums konkrečiai tinkamos empatijos rūšies ar formos neužsisakysim, tai neįmanoma. Tu palaikei ir guodei kažką taip, kaip tau atrodė teisinga. Bet tai nebūtinai idealiai atspindėjo to žmogaus poreikius. Lygiai kiekvienas supranta ar guodžia taip, kaip jam atrodo. Ir retai pataiko. Kokios tu nori paguodos, tik tu pati žinai, ir tik pati save gali paguost. Iš kitų to neišsireikalausi.
O mane būtent, kokia nors keista ar netikėta supratimo, ar nesupratimo forma netgi nustebina, ir paveikia. O reguliuoti, kiek aš galiu rūpėt kitiems, niekada negalėsiu. Aš galiu reguliuoti tik tai kiek man rūpi kiti.
Nepyk ant draugių. Tu niekada nenustatysi kiek ir ką jos supranta. Kaip ir jos nežinos kiek supranti tu. Kartais atrodo, kad tavo nerimas kyla iš per didelių lūkesčių aplinkai, kitiems ir sau. Ir paskui slegia jų neišsipildymas.
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 15:57)
Džiaugsmas trumpas, nes iškart įgriuvau į stresą dėl didelio pasikeitimo, man tai kaip žuviai būti išmestai į krantą. Seni geri seklūs vandenys, nors jau įgrisę kaip reikiant, bet buvo saugūs ir patogūs mano užsisenėjusiai vegetacinei būsenai.

Džiaugiuosi dėl tavęs. O be streso niekaip. Bet ir be jo gi buvo nuobodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 15:57)
Ačiū, malonu, kad jums rūpiu 4u.gif Tai dovana-stebuklas man. Meldžiausi ir man buvo atsakyta ir iškart ir tiesiogiai, tai tikrai stebuklas. O tereikėjo išdrįsti ir patikėti, kad tai įmanoma..

https://www.youtube....h?v=PiQfS6rLuvo

linkiu gero įsitvirtinimo darbe smile.gif ir kad liktų laiko ateiti paguosti ką nors. Tau gerai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa.S @ 2015 04 01, 18:56)
https://www.youtube....h?v=PiQfS6rLuvo
linkiu gero įsitvirtinimo darbe  smile.gif  ir kad liktų laiko ateiti paguosti ką nors. Tau gerai gaunasi  4u.gif

Ačiū už šį video 4u.gif
Atsakyti
Deraramos, valiooooooooooooooo!!! clap.gif
Perskaičiau telefone per pietus, taip nudžiugau, labiau nei pati įsidarbinus. Sveikinu ir dabar galėsim skųstis kas darbe blogai. biggrin.gif Juokauju.
O aš vis tik pasiskųsiu. Atrodo, vis labiau jaučiuosi darbe kaip kalėjime. Šiaip normalu viskas, paskutiniu metu nei barasi, nei priekaištauja dėl mano žioplų klaidų. Kai kas dar iš nežinojimo. Šiaip džiaugiuosi, kad turiu tą darbą. Bet aš perdegsiu, jau dabar dirginuos. Savininkai šeima, o aš kuo toliau, tuo labiau jaučiuos svetimkūnis. verysad.gif Blogiausia, kad todėl vangiai gilinuos į jų specifiką. Nors suvokiu, kad naujo darbo nei noriu ieškotis, nei reikia taip iškart. Nežinau, ar kas nors supras, nemoku nupasakot raiškiai. Skundžiuos tarytum dėl nieko, o viduj toks pasimetimas... Pamenu, kaip ir praeitame, ir užpraeitame darbe man iš pradžių buvo įdomu ir žingeidu. Dabar tik ir skaičiuoju valandas, per pietus sėdžiu maximoj ir meldžiuosi.

Septinstyge, gal mes nežinom situacijos, bet ar nebus labai panašu, kaip man su šmaikštuoliu. Na ir kas, kad kažkada ją daug guodei, jei ėmei DAUG lieti sielvarto (o ir man, ir tau tai būdinga), o žmogus ar buvo geros nuotaikos, ar savo rūpesčiais tom akimirkom gyveno, visai normalu, kad netvėrė. Bet tai nereiškia, kad norėjo tau blogo. Juk pati irgi tuo metu galvojai apie save. Tai, kad ją guodei, nereiškia, kad turi atsakyti tuo pačiu - žmonės skirtingi. Nors kad įsiskaudinai, suprantama, galėjo juk taktiškai ką nors atsakyti.

Mano kačiukas visai serga. verysad.gif Tikiuos ištempsim iki penktadienio vakaro, kankinu gyvūną, bet negi iš darbo atsiprašinėt pirmą mėn dirbant, kad nuneščiau į kliniką. verysad.gif Tikiuosi nemirs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 01, 20:19)

Mano kačiukas visai serga.  verysad.gif Tikiuos ištempsim iki penktadienio vakaro, kankinu gyvūną, bet negi iš darbo atsiprašinėt pirmą mėn dirbant, kad nuneščiau į kliniką.  verysad.gif Tikiuosi nemirs.  verysad.gif

Jei kastruotas, gali būti akmenligė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa.S @ 2015 04 01, 21:29)
Jei kastruotas, gali būti akmenligė  unsure.gif

Sterilizuota. Gali būti, pan. bėdų jau turėjom, tik tada lengvos buvo.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 10:43)
Panašu, kad keičiasi mano gyvenimo etapas, lyg ir gavau darbą doh.gif

Sveikinu:) 4u.gif
O va man sian parase,kad mano kandiadtura atmete...db galvoju,gal ten pat pretendavom:) Kartais imone ne is B raides?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besidomintias @ 2015 04 01, 20:36)
Sveikinu:) 4u.gif
O va man sian parase,kad mano kandiadtura atmete...db galvoju,gal ten pat pretendavom:) Kartais imone ne is B raides?smile.gif

Ne 4u.gif

Night, nors tu džiaugiesi, aš tai visai ne doh.gif Be proto bijau ir jaudinuos, kad susimausiu.. Dėl visokių priežasčių..

Labai užjaučiu dėl kačiuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 21:57)

Night, nors tu džiaugiesi, aš tai visai ne doh.gif Be proto bijau ir jaudinuos, kad susimausiu.. Dėl visokių priežasčių..

Kiek girdėjau, visai normalūs, sveiki žmonės dėl to jaudinas. Čia aš bebaimė buvau. Nors jei būčiau ėjus ko visai nemoku, būtų irgi kaip tau.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 20:05)
Ačiū už šį video 4u.gif

tavo darbo radimo proga jis gal kiek per sunkus, bet netyčia ką tik jį radau ir pasidalinau. Man ten vis tiek ne viskas dar aišku, bet esmė - siunčia išbandymus, kad gautum jėgos, išminties, kantrybės, palaimina, duoda galimybes - o pats turi rinktis savo kelią ir ar būti laimingu ar ne.ir duoda visko, ko reikia, nebūtinai to, ką prašai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 01, 20:19)
bet negi iš darbo atsiprašinėt pirmą mėn dirbant, kad nuneščiau į kliniką.  verysad.gif Tikiuosi nemirs.  verysad.gif

o jei pabandytum atsiprašyti. Nors užjaučiu ir dėl išlaidų , ir neaiškumo, ar padės unsure.gif
Atsakyti