Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bučkis @ 2015 03 31, 20:51)
Septinstyge - tikrai taip, artimieji norėdami....padėti....skaudina labiausiai. nėra tos empatijos nes žmogus net neįsivaizduoja kaip gali būti baisu ir kaip save laidoti gali gyvas. tai iš kur jam ką guodžiančio pasakyti, jei net bent kiek neįsivazduoja kaip dusinti baimė gali dėl nieko, arba dėl labai mažo nieko. man pačiai irgi po kurio laiko atrodo - neverta gi buvo  verysad.gif tiek nervų sugadinti ir dažnai norisi tai praeity paglostyti galvą, nu kam taip, bet ateina nerimo banga nauja ir vėl be sveiko proto lieki.....ir labai labai baisu kad senatvėj sedėsiu ir tik gavas glostinėsiu sau pačiai praeityje.

Šiaip turi tie artimieji empatijos, bet pirma, kaip sakei, negali įsivaizduoti, kaip būna, o antra, visgi kiekvienas esam atskiras žmogus su savo galvos skausmais ir negalim susiliet–persiliet su kitais. Įsivaizduokit atvirkščią variantą – šalia esančiam žmogui nuolat bloga ir jis nuolat tai sako. Man atrodo, kad geriau palikt tai psichoterapeutui, kitiems depresuojantiems, kunigui ar pan.

QUOTE(Night13 @ 2015 03 31, 20:55)
Ką tokio prisidirbai?  unsure.gif

Kaip aš nematau savęs tame darbe net artimoj ateity.  verysad.gif Viskas daugmaž gerai, kaip gali būti gerai. Geriau jau ten ir negali būti. Jie patys dabar lyg ramesni, nors aš kasdien gebu pasirodyt kaip višta tokiuose elementariuose dalykuose. Bet pirmas įspūdis, kad teisingas, ryškėja.  verysad.gif Dar net mėnuo nesuėjo, nors beveik, bet mane ima dusinti aplinka. Per pietus, nesvarbu, noriu valgyt, ar ne, ėmiau išsivilkti iš to pastato. Nueinu į Maximą, kad tik TEN nebūt, kad pakvėpuot be tų žmonių, nors man jie nieko nedaro, bet vis tiek skaitos vadovai darbe. Ant Maximos suoliuko sugraužiu ką nors, kaip bomžė.  doh.gif Pasitrinu, kad sueitų beveik valanda. Nors patys ir sakė, kad trumpai pietauju, tai ėmiau ilginti laiką. Nu moteriškė metuose aš, bet tikra auka.  angel_sadangel.gif
Ir kur "TIK" darbas, gi visa diena ten, grįžtu, jau 20ta val.

Man tokia baisi tavo situacija. Ir blogiausia, kad ir yra tik tas darbas ir namai.
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 03 31, 22:36)
Man tokia baisi tavo situacija. Ir blogiausia, kad ir yra tik tas darbas ir namai.

Tiesą sakant, dabar supratau, kad kai taip, dar gerai, kad TAI yra. Tiesa, namai ne mano. Net nelabai verčiaisi liežuvis sakyti namai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 31, 20:55)
Ką tokio prisidirbai?  unsure.gif

Kaip aš nematau savęs tame darbe net artimoj ateity.  verysad.gif Viskas daugmaž gerai, kaip gali būti gerai. Geriau jau ten ir negali būti. Jie patys dabar lyg ramesni, nors aš kasdien gebu pasirodyt kaip višta tokiuose elementariuose dalykuose. Bet pirmas įspūdis, kad teisingas, ryškėja.  verysad.gif Dar net mėnuo nesuėjo, nors beveik, bet mane ima dusinti aplinka. Per pietus, nesvarbu, noriu valgyt, ar ne, ėmiau išsivilkti iš to pastato. Nueinu į Maximą, kad tik TEN nebūt, kad pakvėpuot be tų žmonių, nors man jie nieko nedaro, bet vis tiek skaitos vadovai darbe. Ant Maximos suoliuko sugraužiu ką nors, kaip bomžė.  doh.gif Pasitrinu, kad sueitų beveik valanda. Nors patys ir sakė, kad trumpai pietauju, tai ėmiau ilginti laiką. Nu moteriškė metuose aš, bet tikra auka.  angel_sadangel.gif
Ir kur "TIK" darbas, gi visa diena ten, grįžtu, jau 20ta val.

paaiškės rytoj ar prisišnekėjau, ar ne unsure.gif

man tai čia labai normalu atrodo nenorėti per pietus sėdėti darbe.. Skirti valandą pasivaikščiojimui, tuoj vasara, bus galima lauke ilgiau prasieiti. Ir viskas gerai, kaip gali būti gerai, bet to nepakanka, liūdna.. Bet gal nors truputį lengviau.. Baisu atrodo, kai visa diena skirta darbui, bet gal mažiau laiko lieka žiūrėjimui į lubas.. Daug gal g.gif
Atsakyti
Reikia pripažint kad taip - bent šiek tiek darbas užkišo mintis. Po pirmadienio nakties pokalbio su šmaikštuoliu man ramiau, nors jau puikiai žinau, kad tai laikiniau, nei bet kas.
O tas minčių dalinis užkimšimas atsirūgsta klaidom. Kol kas dar nieko grandiozinio nebuvo, bet dar ir negalėjo būt. Praeis dar mažiausiai mėnuo, kol išlįs viskas, ką blogai pridirbau, ką per šitą mėn dariau. Smulkmenų kasdien išlenda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 03 31, 21:36)
Šiaip turi tie artimieji empatijos, bet pirma, kaip sakei, negali įsivaizduoti, kaip būna, o antra, visgi kiekvienas esam atskiras žmogus su savo galvos skausmais ir negalim susiliet–persiliet su kitais. Įsivaizduokit atvirkščią variantą – šalia esančiam žmogui nuolat bloga ir jis nuolat tai sako. Man atrodo, kad geriau palikt tai psichoterapeutui, kitiems depresuojantiems, kunigui ar pan.

tas artimasis - brangi draugė, kuriai pačiai kažkada buvo blogai ir stengiausi kantriai palaikyti ir guosti labai ilgai. o aš vis durna tikiuosi, kad supras, o kai sulaukiu tų "protingų frazių", tai.......nors užsimušk. kam tada reikalingi draugai - kad tik galėtum prliurpti ar apsimetinėti, kad tau gerai, kai esi visiškam tupike? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 04 01, 06:59)
tas artimasis - brangi draugė, kuriai pačiai kažkada buvo blogai ir stengiausi kantriai palaikyti ir guosti labai ilgai. o aš vis durna tikiuosi, kad supras, o kai sulaukiu tų "protingų frazių", tai.......nors užsimušk. kam tada reikalingi draugai - kad tik galėtum prliurpti ar apsimetinėti, kad tau gerai, kai esi visiškam tupike? verysad.gif

esu tikra, kad ji nenorėjo nuliūdint, o tik guodė kaip mokėjo, kaip jai atrodė geriausia.. Ne visi žmonės moka tinkamai išreikšti empatijos jausmą, tikiu, kad tu jai esi labai brangi ir ji dėl tavęs nerimauja..
Atsakyti
Panašu, kad keičiasi mano gyvenimo etapas, lyg ir gavau darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 10:43)

nedaužyk tu sau tos galvos ....
yahoo. valio valio valio. visko labia linkiu su tuo darbu kartu
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 10:43)

VALIO thumbup.gif

Lauksim ataskaitos smile.gif mirksiukas.gif

P.S. Jau du kartus mane siandien apgavo.
Atsakyti
Baisu džiaugtis biggrin.gif Net vaistus pamiršau išgerti iš to strioko. Tiek reikalų ir taip staigiai viskas... Ui!
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 09:43)

Sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 04 01, 09:43)

NU va, pagaliau smile.gif džiaugiamės su tavim kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 01 balandžio 2015 - 13:30