Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Po to kai internete atradau ne viena vaizdo įraša kur psihologai slaptai filmuoja pacientus,nu tai ir mikrofonus įtarynėti pradėjau tiksliau neitarynėti,o girdėjau jam budinga garsą.
Tegūl įrašinėja jei jam reikia,gal mano balsas labai seksovas smile.gif
Kaip suprasti,kad aš taip keičiuosi ? smile.gif nelabai supratau šio pasakymo.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 09, 22:36)

-----Gali neskaityt, bet vos ne kas antras temos postas mano. Kas tik skaito temą, nerašo, tuoj apsivems nuo manęs

Aš kaip ir ne prie ko šitai temai, bet galiu pasakyt, kad skaitydama Night postus jaučiu kažkokį literatūrinį džiaugsmą. Vat kažkokį talentą joje užuodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 09, 22:37)
nelabai supratau šio pasakymo.

Ramybės. Tiktai ramybės.

QUOTE(off-line @ 2015 04 09, 23:22)
Aš kaip ir ne prie ko šitai temai, bet galiu pasakyt, kad skaitydama Night postus jaučiu kažkokį literatūrinį džiaugsmą. Vat kažkokį talentą joje užuodžiu.

Geras. lotuliukas.gif Šypseną išspaust iš manęs sunkoka, bet jau kad išsišiepiau, kaip stebuklą pamačius.
Atsakyti
Tai kas mano paklodes skaitys, jei jūs miegat. g.gif Nžn., kaip čia dabar bus. Daviau ratuką katytei, reikia ir sau duoti gal. Visai nenoriu miego, o ir gaila, atrodo, ką tik iš darbo grįžau. Tarytum ką veikčiau po to darbo.
Baigiu išeit iš proto nuo minčių, atrodo, jei užmigsiu kas nors blogo atsitiks. Gėda ir sakyt. Nu durnė.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 09, 21:11)
dzin,kad žudžiausi ale ne depresija

kaip zudeisi, kad nepavyko?

(buvau parasius slanga altruistiniu "patarimu", istryniau) bet:
svarbiausia nusigrezti nuo saves. vaistais nuimti simptomus. jei jau su savim neimanoma. kritiniais momentais, "one day at the time", kitu atveju kas? baime is nezinios kas po to? gyvenimas lipnus dalykas, negali visu galuniu pakelt, butinai kuri nors prilips ir neatplesi.

BS, tu kaip? fotkini, siuvineji ar zeme knisi?

kincinaitis for you
user posted image
Atsakyti
Night, būna dar žmonių, kurie pasidžiaugia kito sėkminga diena 4u.gif Ar esi tikra, kad kačiukui tinka tavo ratukai? Nes aš tai bijočiau duot.

Cremaster, labai graži nuotrauka, žiūrėjau ir žiūrėjau, kažkaip pakeri.

Vis permetu akimis ką rašot, bet nebėra laiko blink.gif įsigilint ir parašinėt. Dingo tas džiaugsmas, kuriuo užpildydavau tuščias dienas. Noriu didelį ačiū šitos temos narėms pasakyti.

Nenoriu prisigalvot per daug, viena diena geresnė, kita blogesnė, kas čia žino, gal čia tik labai laikinas prašviesėjimas mano gyvenime, taip jau buvę ne kartą. Bet kol kas jaučiuosi einanti teigiama linkme.
Atsakyti
deraramos - puikiai užsibaigia savaitė wink.gif labia tikuosi kad taip po žingsnelį, po žingsnelį ir vis geryn ir tvirtyn

QUOTE(Night13 @ 2015 04 09, 21:06)
-Jei man jas kas nors dovanotų, tada taip, būtų miela.  lotuliukas.gif Pačiai pirktis nepraeis.  schmoll.gif

na aš problem nusipirkti nematau. turiu savo kioską, turiu savo tetą, persimetam, rytais apsisveikinam. jei laukčiau kol kas padovanos tai...visus 1 kartą metuose sulaukčiau.

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 09, 21:26)
Nu ką gavau vaistus,nu tipo gydysiuos ar kaip čia gaunas  bigsmile.gif ,ale nenoriu aš chemijos nenene  schmoll.gif

man tai nelabai aišku ko tu nori. eini pas gydytojus, ieškai pagalbos, gauni vaistus ir nenenene nenori. bet kažkokių kitų būdų pataisyti nuotaikai irgi nelabai yra g.gif

QUOTE(deraramos @ 2015 04 10, 07:18)
Nenoriu prisigalvot per daug, viena diena geresnė, kita blogesnė, kas čia žino, gal čia tik labai laikinas prašviesėjimas mano gyvenime, taip jau buvę ne kartą. Bet kol kas jaučiuosi einanti teigiama linkme.

net jei laikinas, tai jau prašviesėjimas ir nereikėtų jo nurašyti.
man labia patiko vienos moters žodžiai apie santuoką, kad dabar viskas puiku, gerai bet ji nežino kaip bus paskui. galbūt bus blogai, ir žmonės kalbės kad va paskubėjo tuoktis, gal nesusiklostys gyvenimas, bet kodėl ji turi dėl to jaudintis dabar. DABAR ji gyvena fantastiškai ir viskam pasibaigus ji vistiek turės tą puikaus gyvenimo metų patirtį. ir kodėl ji turėtų to atsisakyti vien dėl to, kad galbūt ateity išsisikirs.

tai ir mes vertinkim kiekvieną prašviesėjimą, kiekvieną džiaugsmą, nes tai jau reiškia kad tuo metu nebuvo tu pilkųjų emocijų
Atsakyti
Tiek dar neišprotėjau, kad savo ratukus katytei duočiau. smile.gif Taigi gydomės, jai vaistų išrašė. Po tų kelionių laukan pas gydytoją tikrai keistokai ji elgias. unsure.gif Ir šiaip gyvena spintoj, nelabai iš ten išlenda. unsure.gif
Man žiauriai neramu. verysad.gif
Atsakyti
Night - o kicės foto netinka? nors foto man darbe nepatinka. arba kokia statulėlė ant stalo. mielas koks niekutis, kažką primenantis. nu turim visi tokių.
o tuo parodysiu kas pas mane. pasidėjau po naujų, kad man ta ožkelė šiemet daineles linksmai dainuotų, nesibadytų ir draugiška būtų. turi tokį stovelį ir stovi. dar vis galvoju nupigmentuot žaliai....žalios ožkos visgi metai.
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As naujoke cia. Bet paskaitau jau kuris laikas sita tema...
Esu viena is jusu. Su ta diagnoze....smile.gif ir man, nors ir nuzombejusiai nuo tableciu, su paciuozusiu, o gal ir visai nuslinkusiu stogu, reikia slietis prie panasiu....Nes juk sveiki zmones siuo metu vargu ar suprastu, kas per kose verda mano smegenelese....kurios susirgo, gal nuo sumazejusio serotoniono kiekio....
Siuo metu labai bijau realybes. Matau viska ne taio, kaip seniau. Jei seniau miskas mane dziugindavo is tolo, dabar jo konturai skaudziai rezia per sirdi. Jei sauleta diena nuteikdavo sypsotis - tai dabar noris kuo greiciau nulyst i tamsiausia rusi, prigert tableciu ir miegot. Taip ir darau.
Tik mastau, kazi tu tabletkiu poveikis toks ir turi but - padaryt is taves zombi, kad tik miegot miegot miegot?....Nes kiek jau jas geriu, tai nejauciu, kad kas mano viduje tvarkytus...O tokia ,,trenkta"jauciuos jau ketvirtas menuo..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 10, 08:32)
Night - o kicės foto netinka? nors foto man darbe nepatinka. arba kokia statulėlė ant stalo. mielas koks niekutis, kažką primenantis. nu turim visi tokių.
o tuo parodysiu kas pas mane. pasidėjau po naujų, kad man ta ožkelė šiemet daineles linksmai dainuotų, nesibadytų ir draugiška būtų. turi tokį stovelį ir stovi. dar vis galvoju nupigmentuot žaliai....žalios ožkos visgi metai.

Tinka. Atrodyčiau kaip išprotėjus senmergė. doh.gif Man nelabai tai rūpi, bet gal ne kaip iš šono atrodytų. g.gif
Negaliu negaliu negaliu, kaip neramu.
Janet, nenormalu būt zombiui. Gal geri tik raminančius?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 10, 08:47)
Tinka. Atrodyčiau kaip išprotėjus senmergė.  doh.gif Man nelabai tai rūpi, bet gal ne kaip iš šono atrodytų.  g.gif
Negaliu negaliu negaliu, kaip neramu.
Janet, nenormalu būt zombiui. Gal geri tik raminančius?

neštumeisi tai dėl saves, o ne kaip iš šono atrodytum unsure.gif o jei tam iš šono žiūrinčiam tai trukdo - tai čia jau jo problemos. svarbu kaip tau - jei dėl to tau px - tai neškis, jei nesmagu būtų-tada nesinešk. be to galima kokia mažutę - prieš monitorių kad tilptų, nebūtina A4 formato su auskiniu rėmeliu. nu o dėl pilno senmergės įvaizdžio siūlau dar kaktusą ir kokią violetinę bliuską biggrin.gif

janet - jei poveikio, gerėjimo jokio, tai gal kažkas ne taip. man sakydavo kad po mėnesio turėtų veikti. bet man nebuvo nieko labia stipraus šiaip.
kiek suprantu tai vaistų poveikis tam tikras neigiamybių blokas. aišku kaip kam. man užblokuodavo stiprų nerimą, blaiviau galėdavau vertinti ir mastyti. nutraukus pasileisdavau kaip bala, aišku nutraukti sugebėdavau sunkiausiu laikotarpiu gyvenimišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bučkis: 10 balandžio 2015 - 08:00