deraramos - puikiai užsibaigia savaitė

labia tikuosi kad taip po žingsnelį, po žingsnelį ir vis geryn ir tvirtyn
QUOTE(Night13 @ 2015 04 09, 21:06)
-Jei man jas kas nors dovanotų, tada taip, būtų miela.

Pačiai pirktis nepraeis.
na aš problem nusipirkti nematau. turiu savo kioską, turiu savo tetą, persimetam, rytais apsisveikinam. jei laukčiau kol kas padovanos tai...visus 1 kartą metuose sulaukčiau.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 09, 21:26)
Nu ką gavau vaistus,nu tipo gydysiuos ar kaip čia gaunas

,ale nenoriu aš chemijos nenene
man tai nelabai aišku ko tu nori. eini pas gydytojus, ieškai pagalbos, gauni vaistus ir nenenene nenori. bet kažkokių kitų būdų pataisyti nuotaikai irgi nelabai yra
QUOTE(deraramos @ 2015 04 10, 07:18)
Nenoriu prisigalvot per daug, viena diena geresnė, kita blogesnė, kas čia žino, gal čia tik labai laikinas prašviesėjimas mano gyvenime, taip jau buvę ne kartą. Bet kol kas jaučiuosi einanti teigiama linkme.
net jei laikinas, tai jau prašviesėjimas ir nereikėtų jo nurašyti.
man labia patiko vienos moters žodžiai apie santuoką, kad dabar viskas puiku, gerai bet ji nežino kaip bus paskui. galbūt bus blogai, ir žmonės kalbės kad va paskubėjo tuoktis, gal nesusiklostys gyvenimas, bet kodėl ji turi dėl to jaudintis dabar. DABAR ji gyvena fantastiškai ir viskam pasibaigus ji vistiek turės tą puikaus gyvenimo metų patirtį. ir kodėl ji turėtų to atsisakyti vien dėl to, kad galbūt ateity išsisikirs.
tai ir mes vertinkim kiekvieną prašviesėjimą, kiekvieną džiaugsmą, nes tai jau reiškia kad tuo metu nebuvo tu pilkųjų emocijų