Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Geriu xanax. nuo puses vakare mane tiesiog nukerta.
Atsakyti
QUOTE(janet @ 2015 04 10, 09:00)
Geriu xanax. nuo puses vakare mane tiesiog nukerta.

esu jį gėrusi pries N metų bet tik porą savaičių. mane jis padarydavo ateive. aš nesigaudydavau gyvenime. ir mikdydavo., kol draugė matuodavosi batus pardėj aš beveik užmikdavau stovėdama. bet tuo metu juos skyrė tam kad staigiai nuimt visas emocijas, o po to pakeitė kažkokiais raminamais. bet tada buvo ne depresija. mokslai buvo davarę iki psichozės. staigiai mane atkočiojo ir viskas ilgam užsiglaistė.
Atsakyti
tiesa pasakius, ta xanax man parinko ne psichu daktaras....nuo ziemos man dares vis blogiau ir blogiau, tai israse seimos gydytoja ,,pabandymui". Gal jis man netinka, nezinau, bet nieks negereja, o sakyciau, visai rituos i pakalne. Isgerus po min as svirduliuoju i lova. Savotiskas budas nuo visko pasislept. Bet po velniu, as noriu sugryzt i save, noriu grozetis pavasariu, o ne bijoti jo. Nekenciu tos busenos...
Atsakyti
siūlau peršokti į aukštesnį levelį ir ieškoti pagalbos ne pas terapeutą, o pas psichiatrą ar ką ten,. aš juos maišau doh.gif siuntimą duos, žinos kam smile.gif
o šeimos gydytoja sakyčiau visai neatsakinga jei pabandymas tęsiasi 4 mėesius. ar tu ne 4 mėnesius juos vartoji. taigi stebima turi būti.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 10, 07:23)
.

tai ir mes vertinkim kiekvieną prašviesėjimą, kiekvieną džiaugsmą, nes tai jau reiškia kad tuo metu nebuvo tu pilkųjų emocijų

vakar tą ir padarriau, visa diena be nerimo, nesvarbu, kad nusivariau nuo kokų, menkai pernešu net pasišlaistymą mieste su reikalais, buvo fiziškai blogai vakare, bet kas tai, palyginus su baisiu nerimu. dėkojau Dievui už vieną dieną be jo.

O šiandien laukia atsakingas darbelis- išgėriau raminamą, nes pamačiau, akd pradedu kaustytis, nerimas pradeda sėlinti, tai dabar sėdžiu kaip daužta, o reikia ruoštis.....tikiuosi, kad pavyks gerai, nes pasiruošti labai nepavyko, nežinau, kaip reikės 2,5 valandas strakaliot, dainuot, vaidinti, prigalvot žiadimų ir t.t. Bet reikia susiimti.

Bučki, dėl tikėjimo, visų skaistyklų ir pragarų parašysiu, kai turėsiu laiko...

deraramos, džiaugiuos už tave, mes džiaugsimės tavo laime ir visai nepyksime, kad nebeturėsi laiko skatyti mūsų rašliavas, o džiaugsiesi gyvenimu ir kad tau geriau 4u.gif Taip ir toliau, saulės tau, mažų ir didelių džiaugsmų, pasitikėjimo savimi ir nereaguoj jautriai į smulkias nesėkmės darbe ar kitur, gerai patarė lining berods, kad tau turėtų padėti pasikonsultavimas su psichologu, gal užtektų ir poros kartų. Bet jei gerės viskas ir toliau, gal ir be jo bus tik geryn.

Night, laikykis, ko tau dabar blogai? Pavargsti darbe, įtampa dėl klientų?
Atsakyti
Tipo nemačiau kitu komentaru biggrin.gif

Nu bandysiu aš ta stebuklinhgaja tablietee gerti.

*****,o bromze labai stirpi? smile.gif As raminamuju pavadinimus visalaik painioju rolleyes.gif
Su siaubu galvoju,kad reik AD gerti,sedziu ir drebu.

Ninght13 ka ten tavo katė vartoja? Kokius ratus ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 10, 10:44)
Su siaubu galvoju,kad reik AD gerti,sedziu ir drebu.

vieną siaubą keiti kitu siaubu biggrin.gif
ir tik ensitikėk stebuklų iš kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 09, 16:38)
Nu idomiai pacitavai  mamytes kaip kad mano butu.
labai baisu yra dar kariaut kaip auklet galima ar negalima.

As per tel,tai susimakalavo ten ir nemokejau istaisyt.
QUOTE(Night13 @ 2015 04 09, 20:06)

Night,nu negaliu darvdb isvaryt...neturiu nei svaro susitaupius,ka sutaupiau leidau sau kelione i londona..aisku as zinau,kad simtu nesutaupysiu,bet...tik ikiliepos galo.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 10, 09:49)
vieną siaubą keiti kitu siaubu  biggrin.gif
ir tik ensitikėk stebuklų iš kart  4u.gif

Išgeriau smile.gif ,aš nesitikiu,man atrodo seniau po menesio man kažkokia kita savijauta budavo jau smile.gif
Aš kuo toliau tuo labiau isitikinu,kad man padeda nuo baimių visų pabėgti tik bendravimas ir kad aš ištikrujūjų noriu brndrauti,nors seniau tai neigiau sau..aš tiesiog bijojau bendrauti,buti iskaudinta ir pan.. biggrin.gif aš pradedu suprasti,kad man daug sunkiau be žmonių nej su..kad mano gydymas tai bendravimas su žmonemis.. unsure.gif
Atsakyti
Koks pagyvėjimas temoj. Kažin, ar čia gerai, ar atvirkščiai. Nesumąstau.
Buvo laikai kai dalindavomis marinatų receptais ir suknelių fotkėm. Dabartinė tema yra tokia TIKRAI į temą. smile.gif
Night, tavo tekstai yra tikrai literatūriniai, jau anksčiau norėjau pasakyt. Sutinku su kažkuo, kas taip pasakė.
Bet su humoru. Skaitant niekaip nesuprasi, kad rašo depresikas.

Tik prašymas-patarimas visoms "paklodistėms"- darykit tarp pastraipų tarpus, bus lengviau skaityt. biggrin.gif
Jei ką, beveik juokauju, nemuškit. smile.gif

Septynstyge, laikykis. 4u.gif Galgi ateis kokie geresni laikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 10 balandžio 2015 - 10:34
... kaip pritariu, kad gydymas yra bendravimas.
kazkada, pries 3 metus, kai man buvo tas pats, kas dabar....man nepadejo niekas - nei psihu daktaras, nei pokalbiai, nei vaistai, nei knygos.....Viskas tesesi, kol as nesusiradau biciuliu. As ju neiskojau, taip gavos, kad jie nukrito man lyg is dangaus tuomet....Na, gal tai nebuvo tikri draugai, bet tuo momentu tas zmoniu burelis, su kuriais as kazka periodiskai veikdavau ir bendraudavau, mane visiskai pagyde.
Deja, siuo metu nelabai yra su kuo TAIP bendrauti
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 10, 01:16)

BS, tu kaip? fotkini, siuvineji ar zeme knisi?

kincinaitis for you
user posted image

***, kad Tu žinotum, kaip faina, kad kas nors mane prisiminė biggrin.gif narciziškai taip reikėjo man TO sakinio, praktiškai bučkis Tau smile.gif

aš gerai. nuoširdžiai - gerai. jaučiuosi gyva ir sveika. pramušė PAGALIAU mano miegai. nebegeriu raminamųjų ar migdomųjų, tik sedacalm vakare įkalu, ką laikau nieku, manau, kad ir be jų miegočiau, užsimetu ausines su meditacine muzika arba, pvz, pastaruoju metu - su sunkaus lietaus garsais su perkūnija ir po 20-30 min. parpiu. būna sunkesnių vakarų, kai nerimauju, tada vėliau užmiegu, bet nebeliko tų vartymosi ir nerimo valandų iki 3 ryto ir nervo iki isterijos ar išsekimo,. ne-be-li-ko. tai laikau žiauriai dideliu progresu, nu nesveikai dideliu. o kas nutiko? nieko. sportuoju vos ne kasdien. iki vasaros ketinu pradėti bėgioti. negatyvo apmažinau sąmoningai. viena papildoma neapmokama veikla padėjo nusisukti nuo savęs (cha wink.gif ), ėjau į kursus, nuo kurių kaifavau, skaičiau daug apie save ir ne save, daug apie save ir ne save galvojau, daug dėl kitų padariau, bet pats tas MIEGO momentas sutapo su momentu, kai sau pasakiau stop - aš privalau keisti darbą. ir nuo to momentu, kai sau ir aplinkiniams, įskaitant šefą ir kolegas, pasakiau, kad ieškausi, kur eiti, įsijungė miego ir savęs kaip sveiko žmogaus traktavimo režimas. dabar belieka tą darbą susirasti biggrin.gif

ir jo - pamažu imu fotkinti, turiu daug fotogafinių planų, siuvinėsiu irgi, o ir žemę rausti jau beveik atėjo laikas, net nusipirkau fukin' pakalnučių į puodynę sodint biggrin.gif

fotkė ***** kaip mano vaizdiniai prieš užmiegant - ačiū už vaizdą į mano kolekciją, būtinai pabaudosiu, kai plūduriuosiu pusiau sapne smile.gif

kaip Tu? irgi lengvesnės natos nuskambėjo pastaruoju metu.

aš jei ką viską skaitau, bet dalyvauti nebuvo noro.
Atsakyti