QUOTE(Septynstygė @ 2015 04 11, 20:04)
Nu koks čia nusigręžimas. Čia "privaloma". Gal net atsigręžimas. Be darbo visai nieko nedarau... Visai...
Tu bandyk įsiklausyt ką tau gydytojai sako. Ne apie vaistus kalbu. Nes ar tik nėra taip, kad nueini, pasakoji pasakoji pasakoji ir nesiklausai ką sako. Man atrodo, kad forume tu "negirdi", jei kas ką patart bando. Nesupyk tik, man taip atrodo. O ir suprantu. Būna stadijų, kai nieko aplink nematai ir negirdi, viskas kaip per juodą šydą.
Nu gal ir padėjo kam, aš nežinau, bet internete daugiau neigiamų atsiliepimų radau, be to, jei tiesa tie metodai, kai prispjauna į stiklinę ir liepia gert... Hm... Labai krikščioniška... O šiaip, na, gerai, jei pacientas tikintis, bet jei nežino, ar tikintis, tai ar etiška Dievą prikišinėti?
Pinot, kuo skirtingos situacijos? Rezultatas tas pat. Be to, mama dar artimesnis žmogus nei tėtis, bent teoriškai. Ir tau mažai visai laiko dar praėjo. Nežinau tavo situacijos. Manęs vis klausia, ar artimi buvom labai, kad čia aš taip. Ir psichologė klausė. Nu netolimi, bet nesakyčiau, kad labai artimi. Todėl akivaizdu, kad šitoj vietoj man ne viskas tvarkoj.
Man įstrigo dar paauglystėj, kai vienas neartimas giminaitis žuvo avarijoj. Žinoma, netikėta mirtis, artimiesiems skausmas, suprantama. Bet. Metai po įvykio, mačiau ir girdėjau jo žmoną. Man buvo 16-17m. Ir ta žmona taip sušnekėjo, kad nu va, žuvo, nu bet tiek to, ką jau padarysi. T.y., aš tada suvokiau, kad ji susitaikė, iš pasakojimo, kad gyvena, kaip normalus žmogus. Pasakojo su skausmo liekanom, bet man jau tada atrodė labai keista, kaip taip galima, kaip ji taip išeina, kad pragyveno n metų kartu, o jau po metų sako "NU BET JAU TIEK TO".

Žinokit, šakės.

Vėl paklodė. Še, turėkit.