Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Po kažkelinto lexo šiek tiek nusiraminau. Nors nerimas manęs vis tiek neapleidžia. Atsikėliau iš lovos, išsisiurbiau kilimą ir nuėjau į parduotuvę. Nes alkį ėmiau jausti, o paruošto nieko neturiu. Grįžus pakraupau lengvai. Kadangi pirkinių maišelio nepasiėmiau, o ir pirkau, kaip visada, nedaug. Maisto užsipirkinėti savaitei į priekį nemėgstu. Tai va. RANKOJE parsinešiau silkių su galvom maišelį. Kadangi, nešiau dar ir kelis obuolius toje rankoje, eidama stebėjaus, kaip sunku. Silkių niekada neperku, esu tikra, kad šįkart prie jų nagų nenorėjau kišti. Tuolab, su galvom ir žarnom.
Aš nežinau, ar man jas įskaičiavo, nes čekį išmečiau, ar pavogiau kažkieno silkę. Vos parsivilkau kelis šimtus m. Galvojau gal grįžti ir paklausti, gal kas savo silkių pasigedo. Ten maža parduotuvė. Gal skandalas kilo silkėms dingus. Bet pasielgiau labai nekrikščioniškai, įkišau tas silkes į kamerą su visom žarnom (išmesti pagailo), nes pajutau, kad per daug jėgų čia man kainuos pavogtas silkes grąžinti. Nors dar viliuosi, kad gal jų nevogiau. Bet nelabai tikiu.
Išvis man su dėmesio sukaupimu, atmintim, visiškai ne kas, kai nerimas ėda.
Papildyta:
Maišeliai tai buvo tie paprasti - skaidrūs, beje, kuriuose nešiau silkes ir obuolius. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 19:31)
Po kažkelinto lexo šiek tiek nusiraminau. Nors nerimas manęs vis tiek neapleidžia. Atsikėliau iš lovos, išsisiurbiau kilimą ir nuėjau į parduotuvę. Nes alkį ėmiau jausti, o paruošto nieko neturiu. Grįžus pakraupau lengvai. Kadangi pirkinių maišelio nepasiėmiau, o ir pirkau, kaip visada, nedaug. Maisto užsipirkinėti savaitei į priekį nemėgstu. Tai va. RANKOJE parsinešiau silkių su galvom maišelį. Kadangi, nešiau dar ir kelis obuolius toje rankoje, eidama stebėjaus, kaip sunku. Silkių niekada neperku, esu tikra, kad šįkart prie jų nagų nenorėjau kišti. Tuolab, su galvom ir žarnom.
Aš nežinau, ar man jas įskaičiavo, nes čekį išmečiau, ar pavogiau kažkieno silkę. Vos parsivilkau kelis šimtus m. Galvojau gal grįžti ir paklausti, gal kas savo silkių pasigedo. Ten maža parduotuvė. Gal skandalas kilo silkėms dingus. Bet pasielgiau labai nekrikščioniškai, įkišau tas silkes į kamerą su visom žarnom (išmesti pagailo), nes pajutau, kad per daug jėgų čia man kainuos pavogtas silkes grąžinti. Nors dar viliuosi, kad gal jų nevogiau. Bet nelabai tikiu.
Papildyta:
Maišeliai tai buvo tie paprasti - skaidrūs, beje, kuriuose nešiau silkes ir obuolius.  cool.gif

Kodėl man juokinga? blush2.gif lotuliukas.gif

O dar pirkai kažką, ar tik obuolius? Ta prasme, vieną pirkinį ar kelis? Gal koks nors tavo daiktas silkių savininkui atiteko smile.gif Dar variantas, kad tas silkes koks senjoras prie kasos pamiršo... Nelabai įsivaizduoju jauno žmogaus perkančio neišdarinėtas silkes.... nors kažkur lyg girdejau, kad jos skanesnės, kai jau išdoroji.... Šiaip silkę mėgstu smile.gif

Kelis šimtus metrų nueit man būdavo be šansų, kai būdavo šakės. ohmy.gif Esu pasakojus, kad iki parduotuvės nuvažiuodavau, o iš mašinos taip ir neišlipdavau.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 20:21)
Kodėl man juokinga?  blush2.gif  lotuliukas.gif

O dar pirkai kažką, ar tik obuolius? Ta prasme, vieną pirkinį ar kelis? Gal koks nors tavo daiktas silkių savininkui atiteko smile.gif Dar variantas, kad tas silkes koks senjoras prie kasos pamiršo... Nelabai įsivaizduoju jauno žmogaus perkančio neišdarinėtas silkes.... nors kažkur lyg girdejau, kad jos skanesnės, kai jau išdoroji.... Šiaip silkę mėgstu smile.gif

Kelis šimtus metrų nueit man būdavo be šansų, kai būdavo šakės. ohmy.gif Esu pasakojus, kad iki parduotuvės nuvažiuodavau, o iš mašinos taip ir neišlipdavau.

Pirkau kelias prekes. Kad aš viską parsinešiau ką pirkau, ne tik silkes. Greičiausiai, kad už manęs stovėjusio asmens tos silkės buvo, jį ir apiplėčiau. Kol aš susikrapščiau, praskanavo tas silkes. O ten toks labai trumpas tas stalviršis, kur prekes dėt. Nu arba kažkas paliko. Jau geriau būtų palikę, nei iš panosės pavogusi... doh.gif
Silkės man nėra nevalgomas daiktas, bet geriau jau būčiau vogusi išdarinėtas...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 19:43)

Tikrai susijuokiau. biggrin.gif
Aš atvirkščiai - dažnai ko nors neparsinešu, kas būna nupirkta. Rausiu tada maišus besikeikdama. Na, būna, kad randu po kelių dienų po mašinos sėdyne kokį nors pariedėjusį produktą. Kartais jau sudžiūvusį smile.gif
Night, ar esi bandžius nuo nerimo klonazepamą. Man draugė paskolino tabletę, tai jau nuo ketvirčio akyse prašviesėjo, pradėjau spalvas matyt.
Man kai būna tos nerimo dienos, tai atrodo, kad mane tik per jėgą kas nors gali "atlankstyti", kaip plastmasinę lėlę, tokia aš būnu "sutraukta". blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 20:43)
Pirkau kelias prekes. Kad aš viską parsinešiau ką pirkau, ne tik silkes. Greičiausiai, kad už manęs stovėjusio asmens tos silkės buvo, jį ir apiplėčiau. Kol aš susikrapščiau, praskanavo tas silkes. O ten toks labai trumpas tas stalviršis, kur prekes dėt. Nu arba kažkas paliko. Jau geriau būtų palikę, nei iš panosės pavogusi...  doh.gif

Tai gal ir sumokėjai už jas, jeigu pardavėja netyčia paėmė - tada nevogtos gaunas?
smile.gif

Mum čia neseniai prie kasos stovint kažkaip ant pirkinių nukrito apie 20 loterijos bilietų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pirkom gana didelių matmenų daiktą, gal užkliudė trasnporteriu slinkdamas. Susigaudėm, kai jau pradėjo skenuot tuos bilietus biggrin.gif dar pardavėja atšaukt nenorėjo, sakė gi va, ant jūsų prekių sudėti.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 03 21, 20:59)
Tikrai susijuokiau. biggrin.gif
Aš atvirkščiai - dažnai ko nors neparsinešu, kas būna nupirkta. Rausiu tada maišus besikeikdama. Na, būna, kad randu po kelių dienų po mašinos sėdyne kokį nors pariedėjusį produktą. Kartais jau sudžiūvusį smile.gif
Night, ar esi bandžius nuo nerimo klonazepamą. Man draugė paskolino tabletę, tai jau nuo  ketvirčio akyse prašviesėjo, pradėjau spalvas matyt.
Man kai būna tos nerimo dienos, tai atrodo, kad mane tik per jėgą  kas nors gali  "atlankstyti", kaip plastmasinę lėlę, tokia aš būnu "sutraukta". blink.gif

Nesu šito ragavus, niekad neišrašinėjo man jo. Šmaikštuolis šitą pavartodavo, kartą siūlė "paragaut", bet pasiskaičiau, kaip supratau, jis labiau PA skirtas. g.gif Turėsiu minty. Kažin, ar su šmaikštuoliu dar kada susitiksiu, bet gal reiks psichei užsimint ką mano mano atveju.

Nu silkių vogime, pasirodo, irgi patirties reikia.
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 21:04)
Tai gal ir sumokėjai už jas, jeigu pardavėja netyčia paėmė - tada nevogtos gaunas?
smile.gif

Tai gal, bet nelabai tikiu.
Papildyta:
Juokas juokais, bet mano tas kosmonautiškumas nebejuokingas man. Čia vienądien darbdavienė žvengė, kad eidama rengtis striukytę namo, ėjau su kompo pele rankose. O kartą, irgi darbe, niekaip negalėjau suprast, kur nukišau pieštuką. Laikiau jį rankose...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 21:11)

Juokas juokais, bet mano tas kosmonautiškumas nebejuokingas man. Čia vienądien darbdavienė žvengė, kad eidama rengtis striukytę namo, ėjau su kompo pele rankose. O kartą, irgi darbe, niekaip negalėjau suprast, kur nukišau pieštuką. Laikiau jį rankose...

Tai mokslininkė esi. smile.gif Man irgi yra buvę, kad ieškau ko nors kas kišenėj, rankose, ar pan... Jei ne tas išdvėsimas (taip?), tai kosmonautiškumą gal visai ir pakęst būtų galima...
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 21:15)
Tai mokslininkė esi. smile.gif Man irgi yra buvę, kad ieškau ko nors kas kišenėj, rankose, ar pan... Jei ne tas išdvėsimas (taip?), tai kosmonautiškumą gal visai ir pakęst būtų galima...

Man taip būna, kai jaučiuos visai "ne kažką". Čia dar pernai, bet tokios ne kokios stadijos esu palikus raktus duryse iš lauko pusės. Visa laimė, kad pati buvau namie, ne išeinant. Kai tokie atvejai kartojas kelių dienų tarpu, tai jau bijau, kokios klaidos per artimiausius du mėn. ims darbe lįsti.
Atsakyti
Kokie raminamieji migdomieji yra rozines spalvos? biggrin.gif
Ar tik ne lorafenas ? g.gif
Tevukas ant raminamuju pasiveze,nu dabar turesiu iš ko skolintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 21:27)
Man taip būna, kai jaučiuos visai "ne kažką". Čia dar pernai, bet tokios ne kokios stadijos esu palikus raktus duryse iš lauko pusės. Visa laimė, kad pati buvau namie, ne išeinant. Kai tokie atvejai kartojas kelių dienų tarpu, tai jau bijau, kokios klaidos per artimiausius du mėn. ims darbe lįsti.

Tai va, tik dėl tų klaidų..

Aš N kartų esu palikus raktelius mašinos spynelėje. KOKIUS MAŽIAUSIAI KETURIS KARTUS ESU JUOS JUODAI PAMETUS.... paskutinį kartą vaikus nuvežiau į stotį pas močiutę važiuot, nuėjau į pardę, grįžtu į mašiną - NĖRA RAKTŲ. Pasirodo prie kasos palikau juos pirkinių krepšy... paskui užkrovė ant jo kitus krepšius smile.gif, gerai kad logiškai išmąsčiau, kur galėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 03 21, 21:46)
Kokie raminamieji migdomieji yra rozines spalvos?  biggrin.gif
Ar tik ne lorafenas ? g.gif
Tevukas ant raminamuju pasiveze,nu dabar turesiu iš ko skolintis  lotuliukas.gif

Bromazepamas. Nors jie ne migdomieji, o raminamieji. Tai gal ir kokie kiti. Lorafenas geltonas.
QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 21:48)
Tai va, tik dėl tų klaidų..

Aš N kartų esu palikus raktelius mašinos spynelėje. KOKIUS MAŽIAUSIAI KETURIS KARTUS ESU JUOS JUODAI PAMETUS.... paskutinį kartą vaikus nuvežiau į stotį pas močiutę važiuot, nuėjau į pardę, grįžtu į mašiną - NĖRA RAKTŲ. Pasirodo prie kasos palikau juos pirkinių krepšy... paskui užkrovė ant jo kitus krepšius smile.gif, gerai kad logiškai išmąsčiau, kur galėtų būti.

Čia dar baisiau... verysad.gif

Išvis man raktus pamesti labai baisu. Tuolab, kai nuosavo būsto neturiu. Man buvo situacija, kai nebuvo kam įleisti. Kažkokios tarnybos kviesti negali, kad išlaužtų, nes butas svetimas. Automobilio irgi būtų baisu.

Aš nepanikuočiau taip labai dėl to darbo, bet finansinė situacija mano... Ir šiaip, tas minimumų rodymas, kai vaikštau po durnynus, tai košmaras.
Žiūriu, kuo vyresnė, o gal psichesnė darausi, tuo labiau išeina nuo darbo atsiribot. Bet čia logine prasme. Jausmine man to daryt nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 03 21, 18:31)
Papildyta:
Maišeliai tai buvo tie paprasti - skaidrūs, beje, kuriuose nešiau silkes ir obuolius.  cool.gif

QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 19:21)
Kodėl man juokinga?  blush2.gif  lotuliukas.gif

As jauna ir perku neisdarineta silke,tokia pati skanuausia man,gaila kad uk ner tokios...
Bet juokiaus lb lotuliukas.gif
Atsakyti