QUOTE(Pinot noir @ 2015 03 21, 20:59)
Tikrai susijuokiau.
Aš atvirkščiai - dažnai ko nors neparsinešu, kas būna nupirkta. Rausiu tada maišus besikeikdama. Na, būna, kad randu po kelių dienų po mašinos sėdyne kokį nors pariedėjusį produktą. Kartais jau sudžiūvusį
Night, ar esi bandžius nuo nerimo
klonazepamą. Man draugė paskolino tabletę, tai jau nuo ketvirčio akyse prašviesėjo, pradėjau spalvas matyt.
Man kai būna tos nerimo dienos, tai atrodo, kad mane tik per jėgą kas nors gali "atlankstyti", kaip plastmasinę lėlę, tokia aš būnu "sutraukta".
Nesu šito ragavus, niekad neišrašinėjo man jo. Šmaikštuolis šitą pavartodavo, kartą siūlė "paragaut", bet pasiskaičiau, kaip supratau, jis labiau PA skirtas.

Turėsiu minty. Kažin, ar su šmaikštuoliu dar kada susitiksiu, bet gal reiks psichei užsimint ką mano mano atveju.
Nu silkių vogime, pasirodo, irgi patirties reikia.
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2015 03 21, 21:04)
Tai gal ir sumokėjai už jas, jeigu pardavėja netyčia paėmė - tada nevogtos gaunas?
Tai gal, bet nelabai tikiu.
Papildyta:
Juokas juokais, bet mano tas kosmonautiškumas nebejuokingas man. Čia vienądien darbdavienė žvengė, kad eidama rengtis striukytę namo, ėjau su kompo pele rankose. O kartą, irgi darbe, niekaip negalėjau suprast, kur nukišau pieštuką. Laikiau jį rankose...