Man vakar ir užvakar buvo taip blogai, kad "ne iki kompo"....blioviau, visikška neviltis, tragiškas nerimas ir noras iškeliaut iš šios žemės....prisidariau netyčia kiaulysčių, labai išgyvenau....ant viršaus mano labai sunkios savaitės.gavau xanaxo 6 tabletes iš bičiulio, nesu jų gėrusi...
bijau ateinančios savaitės, bijau nerimo.....atrodo, kūnas sprogs, neatlaikys....reikėtų saujom ryti raminamus, būtų lengviau. Bet kai reikės kalbėti( viešai), liežuvio neapversiu,. jaučiuosi apgailėtinai.
Night, labai panašiai man būna su parduotuvėm. Ne vieną kartą esu išsinešusi raktą nuo spintleės, kur daiktus pasilikti galima, kartą su krepšeliu pirkinių išėjau, aišku, po pusės minutės grįžau susivokusi,būna - esu be rankinės, kuprinės, piniginė rankose ir bac didžiulė baimė - o kur piniginė. antra sekundė - rankose, ač Dievui.
Kartą, kai mokiausi mokykloje, esu be kuprinės namo išėjusik valgykloje palikau
O pirštinių kiek esu išmėčiusi vaikas būdama.
Tad nieko nepaprasto ir man būtų silkes nugriebt. arba neparsinešti namo daikto, kurį pirkau, nesugebėt pasiimti nuo prekystalio, užtat aš automatiškai stengiuosi viską, kas šalia manęs, imti, kad nepalikčiau, tai iš mokyklos grįžusi žiūrėdavau - o, kiek pas mane tušinukų, iš kur
Papildyta:blem, buvo jau geriau
Ir net gėda pačiai, kad dėl tokio šūdnieko suaugusi moteris krenta į tokį stresą
liga, kas daugiau.
Viešinti, dėl ko, negaliu.kaip išgyventi.