Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(nbk @ 2015 09 20, 16:22)
sita net ir as, zalia lenkijos apsipirkimuose, radau ax.gif  blush2.gif
http://www.aptekagem...earch?st_search[search]=Bio+Gaia&st_search[and_search]=1&st_search[detail]=

Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2015 09 20, 17:31)
Viska reikia ziureti ir skaiciuoti, Obi durys tik su dviem vyriais, musiskes su trimis, o tu duru visas katalogas yra Classen firmos, modeliai skirtingai kainuoja. Kataloge duru tik kaina, o kur dar staktos? Kam reikia-tai rimtai ziurekite.
Tesco buna pampers deziu, musu leliui labai jos tinka ir serveteliu akciju buna. O dada sunku pataikyti, bet turiu nusipirkusi budama nescia.

As internetu ieskojau ir nuvykusi i arcadia vaistine puse prekiu neradau, tiesiog siulyciau vaziuoti per vaistines ir ten tikrai rasit ka nors, tik kainas uzsirasykite, nes kai kas pigiau, kai kas brangiau. Man pientraukis nepasitvirtino visai nenaudoju, buteliukai sudeti, na gal veliau prireiks...

as noriu bandyt uzsakyt per cia http://www.aptekagemini.pl/ ir tada atvaziavus atsiimti.. prekes reikiamas randu, ir dar radau sia vaistine suwalkuose, tikiuosi pavyks... as su pirmu tik su pientraukiu ir gyvenau doh.gif tai galvoju pasiruosti reik is anksto nes kainu skirtumas kelione apmoka thumbup.gif

aciu uz patarimus del sauskelniu, bandysiu kita sav. sekti laikrastukus 4u.gif
Atsakyti
o ka su Dada sunku pataikyti? deziu nevisada buna, o sauskelniu pakuose tai visada Biedronkoje yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 19, 21:41)
Jei dedat informacija apie sukciavima ir panasius atvejus, bukit malonus ir kuo tiksiau nurodykit kokiam mieste ir kokioj parduotuvej tai ivyko. Tik tada informacija bus vertinga. Tai ka dabar paraset - gandu lygio plepalai  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Toks vaizdelis, kad kažkokios parduotuvės atstovas parašė lotuliukas.gif Nu nepaklausiau aš tos pardės nei pavadinimo, nei adreso, nes nesiruošiau ten važiuoti. Tik norėjau pasidalinti žiniomis ir perspėti būti atidiems. O jei kam tai nepatinka - ne mano rūpestis. Sėkmės apsipirkinėjant. O kai patys parsivešit kokį fufelį, tai galėsit tiksliai parašyt adresą.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 21, 01:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Toks vaizdelis, kad kažkokios parduotuvės atstovas parašė  lotuliukas.gif  Nu nepaklausiau aš tos pardės nei pavadinimo, nei adreso, nes nesiruošiau ten važiuoti. Tik norėjau pasidalinti žiniomis ir perspėti būti atidiems. O jei kam tai nepatinka - ne mano rūpestis. Sėkmės apsipirkinėjant. O kai patys parsivešit kokį fufelį, tai galėsit tiksliai parašyt adresą.

man tai toks vaizdelis, kad jus paraset, bile, kad parasyt. Tokia info, kad kazkur apgavo, bet nezinau kur, yra tiesiog niekine. Tai reiskia, kad apgauti gali bet kur, tiek LT, tiek PL ar kitur. Tai ko tada rasyt konkreciai i sia tema?
Ir beja, jei ka apgauna, tai sioje temoje ir rasom konkreciai kur, su adresu, pavadinimu, o kartais ir kaip apgavikas atrode. Bent nauda, o ne "bukit budrus!... kur? Visoj Lenkijoje" doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif į Lenkiją važinėti pradėjom neseniai, todėl tikrai ne viską žinom, norėjau paklausti, gal kuri žinot, ar sekmadienį arkadijuj visos parduotuvėlės dirba? smile.gif ir kaip ten su rūbais, įmanoma rasti ką nors pigesnio? smile.gif beje, gal kuri netyčia užmačiusi esat Suvalkuos didelių dydžių parduotuvę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 09 21, 02:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Toks vaizdelis, kad kažkokios parduotuvės atstovas parašė  lotuliukas.gif  Nu nepaklausiau aš tos pardės nei pavadinimo, nei adreso, nes nesiruošiau ten važiuoti. Tik norėjau pasidalinti žiniomis ir perspėti būti atidiems. O jei kam tai nepatinka - ne mano rūpestis. Sėkmės apsipirkinėjant. O kai patys parsivešit kokį fufelį, tai galėsit tiksliai parašyt adresą.

Priesingai negu jus, as ne karta rasiau ir prasiau pirmoje temos zinuteje ideti informacija apie sukciaujancia valiutos keitykla pasienyje. Ir jei nors vienas zmogus paskaites mano zinutes nesikeite pinigu minetoje keitykloje, vadinasi mano tikslas pasiektas.
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2015 09 21, 13:34)
*sveikos  4u.gif į Lenkiją važinėti pradėjom neseniai, todėl tikrai ne viską žinom, norėjau paklausti, gal kuri žinot, ar sekmadienį arkadijuj visos parduotuvėlės dirba?  smile.gif ir kaip ten su rūbais, įmanoma rasti ką nors pigesnio?  smile.gif
**beje, gal kuri netyčia užmačiusi esat Suvalkuos didelių dydžių parduotuvę?  blush2.gif

*sekmadieni nedirba.
**maciau. toj pat gatvelej kur Arkadijus. Alfa vadinasi, didelis pastatas, o tie didesni rubai pirmam aukste.

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 21, 14:21)
Priesingai negu jus, as ne karta rasiau ir prasiau pirmoje temos zinuteje ideti informacija apie sukciaujancia valiutos keitykla pasienyje. Ir jei nors vienas zmogus paskaites mano zinutes nesikeite pinigu minetoje keitykloje, vadinasi mano tikslas pasiektas.

drinks_cheers.gif
Man tai tas "ispejimas" pasirode panasus i viena blefa, kur kiek anksciau buvo, kur kazkas rase, kad daug draugu is Vilniaus vaziuoja i PL apsipirkt, tai visiem jiem kur prie parduotuves ar degalines prapjauna padanga, o kai nuvaziuoja uz miesto, tai ta padanga tik tada nuleidzia, o tada jau musu tautiecius lenkai uzpuola ir apiplesia.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 21, 15:21)
prasiau pirmoje temos zinuteje ideti informacija apie sukciaujancia valiutos keitykla pasienyje.

Jusu zinute turiu copy - paste padariusi. Jei kursiu kita tema (ar kita nare), butinai irasysiu (arba kas kurs parasykit man az, turiu issaugojusi naudingos info is sios temos).
Atsakyti
Sveiki. Nuo kada turgus dirba šeštadieniais ir koks tikslus adresas, nėra niekur persikėlęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2015 09 21, 14:34)
gal kuri netyčia užmačiusi esat Suvalkuos didelių dydžių parduotuvę?  blush2.gif

Didelis dydis tai didelis plotis ar didelis ugis? Didelio plocio (44-52 europinio dydzio) moteriskus rubus radau Plaza PC pirmame aukste, tame gale kur yra maisto prekes. Gaila, nepamenu parduotuves pavadinimo blush2.gif Ten daugiausia buvo sukneles. Kainos man pasirode normalios. Deja, visos mano pasimatuotos sukneles buvo skirtos nedideliam ugiui, mazdaug ant 160-170 cm doh.gif

Dar dideliu dydziu (44-48 eur) galima rasti Tesco. Tesco rubai tinkami ir dideliam ugiui. As su 180 cm ugio ten daznai koki rubeli nusiperku. Mane tenkina Tesco rubu kainos ir kokybes santykis. Tarp kitko, Tesco reikia labai atidziai apziureti kiekviena rubeli - esu radusi iplestu, isteptu cheminiu lupdaziu, be sagu sad.gif

QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 16:19)
as "ispejimas" pasirode panasus i viena blefa, kur kiek anksciau buvo, kur kazkas rase, kad daug draugu is Vilniaus vaziuoja i PL apsipirkt, tai visiem jiem kur prie parduotuves ar degalines prapjauna padanga, o kai nuvaziuoja uz miesto, tai ta padanga tik tada nuleidzia, o tada jau musu tautiecius lenkai uzpuola ir apiplesia.

drinks_cheers.gif Man irgi panasiai pasirode...
Atsakyti
QUOTE(viki0329 @ 2015 09 21, 19:10)
Sveiki. Nuo kada turgus dirba šeštadieniais ir koks tikslus adresas, nėra niekur persikėlęs? smile.gif

pirma psl. pasikaitykit.
Atsakyti