QUOTE(lolichka @ 2015 09 21, 13:34)
*sveikos

į Lenkiją važinėti pradėjom neseniai, todėl tikrai ne viską žinom, norėjau paklausti, gal kuri žinot, ar sekmadienį arkadijuj visos parduotuvėlės dirba?

ir kaip ten su rūbais, įmanoma rasti ką nors pigesnio?
**beje, gal kuri netyčia užmačiusi esat Suvalkuos didelių dydžių parduotuvę?
*sekmadieni nedirba.
**maciau. toj pat gatvelej kur Arkadijus. Alfa vadinasi, didelis pastatas, o tie didesni rubai pirmam aukste.
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 21, 14:21)
Priesingai negu jus, as ne karta rasiau ir prasiau pirmoje temos zinuteje ideti informacija apie sukciaujancia valiutos keitykla pasienyje. Ir jei nors vienas zmogus paskaites mano zinutes nesikeite pinigu minetoje keitykloje, vadinasi mano tikslas pasiektas.
Man tai tas "ispejimas" pasirode panasus i viena blefa, kur kiek anksciau buvo, kur kazkas rase, kad daug draugu is Vilniaus vaziuoja i PL apsipirkt, tai visiem jiem kur prie parduotuves ar degalines prapjauna padanga, o kai nuvaziuoja uz miesto, tai ta padanga tik tada nuleidzia, o tada jau musu tautiecius lenkai uzpuola ir apiplesia.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.