Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Betina @ 2015 09 23, 18:55)
Taip, jūs teisi, yra kita akcija, kurios nepastebėjau  doh.gif , iki spalio 4d. 0,5kg įpakavimui, aš buvau radus 200g pakelius, kurių akcija šiandien baigiasi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2015 09 22, 10:20)
Kažkada kažkas rašė apie geras mėsos konservas, žadėjo įdėt nuotrauką kaip atrodo, bet neįdėjo smile.gif gal galit aprašyt tada kaip atrodo, kiek kainuoja, kas ant pakuotės užrašyta ir kur perkat? norėčiau pabandyt smile.gif

Gal cia as, tokia pazaduke? blush2.gif Radau vienintele, paskutine dezute. Butent tokia tusonke pirkom paskutini karta. Pirkom Piko mesos bazeje. Mums ji labai patinka, tokia "tikra" tusonke. Tiesa, man, ji truputi rieboka, o MB labai patinka, ypac bulves keptos keptuveje skanios su ja gaunasi. thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 09 22, 17:28)
O as per gemini internetine vaistine uzsisakiau prekes, tai super man gavosi, belieka sulaukti kol iki suwalku vaistines atves ir varysiu atsiimti. Tuo paciu ir bedrionka nusiaubsiu wink.gif lyg maciau sviestui akcija dabar tai kepiniam bus pats tas

O per kiek laiko atveža užsakytus vaistus į vaistinę? Ir gal žinot, per kiek laiko reikia juos atsiimti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2015 09 26, 11:20)
O per kiek laiko atveža užsakytus vaistus į vaistinę? Ir gal žinot, per kiek laiko reikia juos atsiimti?  4u.gif

uzsakiau pirmadieni, treciadieni parase, jog jau galiu atsiimti. bet pasiemiau siandien. labai pigiai vistienos dar gavom ir viso kito gerio drinks_cheers.gif zodziu dabar saldiklis pilnas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 09 26, 14:57)
uzsakiau pirmadieni, treciadieni parase, jog jau galiu atsiimti. bet pasiemiau siandien. labai pigiai vistienos dar gavom ir viso kito gerio  drinks_cheers.gif  zodziu dabar saldiklis pilnas  cool.gif

Gal pastebėjot, kokiu kursu šiandien Lenkijoj keičia € į PLN?
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 09 26, 14:57)
uzsakiau pirmadieni, treciadieni parase, jog jau galiu atsiimti. bet pasiemiau siandien. labai pigiai vistienos dar gavom ir viso kito gerio  drinks_cheers.gif  zodziu dabar saldiklis pilnas  cool.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brunete @ 2015 09 26, 16:27)

Dar truputį papasakosiu apie mūsų pirmąjį apsilankymą PL: mes važiavom iš Klaipėdos ir mums atsipirko su kaupu. Pirkom, aišku, ne po vieną daiktą: šampūnai (Elvital, Dove (ir dušo želė), vyriški viskie) 400 ml. kainavo po 9,90 zl., skalbimo kapsulės Ariel 24.99 zl., skalbimo minkštiklis Silan (2 l.) 9,90 zl., vaistai juokingom kainom, dviračiai žymiai pigiau (pirkom vaikams), dideli maišai pusryčių traškučių po 4,50 zl.(šokoladiniai rutuliukai, labai skanūs, mano vaikas net pasakė, kad per saldūs ir per daug šokolado, už tai man labai skanūs biggrin.gif ). Dešros, sūriai, pienas, cukrus, miltai, jogurtai - viskas pigiau nei pas mus. Mums patiko, važiuosim spalio pradžioj plytelių, augalų nusipirkti ir aišku maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2015 09 26, 17:18)
Gal pastebėjot, kokiu kursu šiandien Lenkijoj keičia € į PLN?

tam roziniam namely 4, 19. salia jo 4,17 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 09 26, 20:18)
tam roziniam namely 4, 19. salia jo 4,17  4u.gif

mokant kortele, seb rezervavo po 4,23 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Renata123,2015 09 25, 18:15]
Gal cia as, tokia pazaduke? blush2.gif Radau vienintele, paskutine dezute. Butent tokia tusonke pirkom paskutini karta. Pirkom Piko mesos bazeje. Mums ji labai patinka, tokia "tikra" tusonke. Tiesa, man, ji truputi rieboka, o MB labai patinka, ypac bulves keptos keptuveje skanios su ja gaunasi. thumbup.gif

Ačiū, bandysim ir mes paragaut, gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 09 27, 09:43)
mokant kortele, seb rezervavo po 4,23  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mums ir drinks_cheers.gif stokrotkoj pardaveja tik padare nuskaityma eurais tai 4.05 paskaiciuota.

isbandem picerija cia rekomenduota pries/uz biedronkos, tai patiko, 3 suauge ir 1 vaikas nuo 1 seimynines pavalgem, dar paskutini gabala gincinomes kam valgyti nes visi pilni biggrin.gif havaju 25 zl seimynine. Meniu galeisu ryt ikelti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tai geriau kad eurais ar zlotais nuskaičiuotų? Aš nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
Merginos, o kokius vaistus perkate PL?
Atsakyti