Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(dange22 @ 2015 03 29, 21:30)
Soko man tikrai neivarysit  biggrin.gif ,nes kazkaip jau esu apmascius ivairias versijas ir viskam pasiruosus  smile.gif
tai yra galimybe?, nes Jusu paslaptigos kalbos nesuprantu  biggrin.gif

Taip, galimybė yra tokia.
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2015 03 26, 23:58)
Sveiki,

labai džiaugiuosi atradusi šią temutę. Paskutiniu metu labai abejoju savo vyru. Gal galite atsakyti kaip klostysis tolimesni santykiai mano su vyru (labai domina ištikimybės ir meilės/pagarbos pusė).

Tikiuosi klausimuką suformulavau gerai smile.gif

Iš anksto ačiū

Mergaitės labai prašau pažiūrėkite į mano paklausimą (jei jis blogai suformuluotas galiu pamėginti perklausti). Emociškai esu kryžkelėje, ir tikrai nebežinau, ar verta tiek daug savęs įdėti į esamus santykius su vyru, jei perspektyvos nusimato nekokios.

Atsiprašau, kad vis iškeliu tą patį klausimą, tiesiog nesu tikra, kiek atgal žiūrite temą.

Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2015 03 29, 22:03)
Mergaitės labai prašau pažiūrėkite į mano paklausimą (jei jis blogai suformuluotas galiu pamėginti perklausti). Emociškai esu kryžkelėje, ir tikrai nebežinau, ar verta tiek daug savęs įdėti į esamus santykius su vyru, jei perspektyvos nusimato nekokios.
Atsiprašau, kad vis iškeliu tą patį klausimą, tiesiog nesu tikra, kiek atgal žiūrite temą.

Pažiūrėsiu rytoj. O tai jūs jį įtariat neištikimybe ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 03 29, 22:09)
Pažiūrėsiu rytoj. O tai jūs jį įtariat neištikimybe ar kaip?

Aš įtariu, kad ji gali būti ateityje. Kažkaip išlindo apie žmogų dalykai, kurie nors ir nėra pilna neištikimybė, bet privertė mane suabejoti jo vertybėmis, ypač žiūrint į ateitį kartu.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 03 29, 21:34)
Taip, galimybė yra tokia.

Soled, Amariliai sakau jums dideli nuosirdu ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba,o aš labai pergyvenu dėl savo vyresnėles.Mergina eina blogu keliu ,ir aš,mama,niekaip negaliu jos sustabdyti.Pradėjo keiktis,karts nuo karto vartoja alkoholi,draugauja su vaikinu kuris žymei vyresnis jos.Nervinuosi labai dėl mergytės ateities.Todėl turiu klausima,kaip mano vaikui pasiseks gyvenime?

Ačiū.
Atsakyti
Labas rytas,
Turiu seniai aktualu klausima del sodybos pardavimo. Jau kelis metus nesiseka jos parduoti, o rekia kuo greiciau, kol visai nesugriuvo, nes dabar ji yra didelis galvos skausmas del prieziuros ir pan., be to, reikia pinigu smile.gif Klausimas - jeigu as artimiausiu metu kreipsiuosi i pardavimo agentura, kokie sansai parduoti ta sodyba?
Labai aciu is anksto uz atsakyma, jeigu atsakysit, lauksiu:)
Atsakyti
Sveikos,
Būsiu banali - mano klausimas susijęs su darbu biggrin.gif
Jau Amariliai dėliojo prieš kažkiek laiko, kad verta imtis darbo už mažesnį atlyginimą ir su nedideliu krūviu, pasiliekant laisvą laiką tobulėjimui ir savo "verslo" pamatams ateičiai... Deja tas darbas "nuplaukė" - jį gavo žmogus iš artimesnės aplinkos, kaip ir dažnai būna šiais laikais...
Nenuleidžiu rankų, ieškau toliau - bet vis lieku tai antra, tai nepakviesta išvis į pokalbį. Vis kaip į sieną... Vyras liepia nenusiminti - gal pavyks jam ką surasti per pažįstamus.
Kokia tikimybė, kad jis man padės?
Visko gyvenime esu pasiekusi pati, niekas nepadėjo ant lėkštutės, galbūt turiu daryti kažką kitaip, kad greičiau ištrūkčiau iš namų?
Jau norisi "socializuotis", bet nesuprantu, kas trukdo?

Būsiu dėkinga, jei kas padėlios, kokios mano perspektyvos karjeros klausimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2015 03 29, 22:03)

Kokia judviejų su vyru santykių perspektyva? Didelis jausmų skurdumas. Yra tikimybė, kad nutolsite vienas nuo kito dvasine prasme ir kuo toliau, tuo labiau. Fizinės neištikimybės grėsmės ir kitos/kitų moterų kortos nerodo, tik, kaip ir minėjau, galima nemaža emocinė atskirtis. Kaip jums elgtis? Kortos pataria elgtis drastiškai, ryžtingai. Šių santykių perpsepktyva miglota ir vedanti į sąstingį, jums derėtų pasinaudoti dar esama savo vidine stiprybe ir užbaigti tai, kas ir taip kabo ore.

QUOTE(sell @ 2015 03 30, 07:16)
Laba,o aš labai pergyvenu dėl savo vyresnėles.Mergina eina blogu keliu ,ir aš,mama,niekaip negaliu jos sustabdyti.Pradėjo keiktis,karts nuo karto vartoja alkoholi,draugauja su vaikinu kuris žymei vyresnis jos.Nervinuosi labai dėl mergytės ateities.Todėl turiu klausima,kaip mano vaikui pasiseks gyvenime?

Ačiū.

Sell, jūs puiki ir atsakinga mama, vaikai turėtų džiaugtis jus turėdami, tačiau "kaip seksis jūsų vaikui gyvenime" - žino tik Dievas. Ateitis yra kintantis dalykas ir nei vienas nežinome, kaip scenarijus pasisuks po metų ar po dešimties. Paklausiau, kokie jūsų dukters draugo norai jos atžvilgiu. Meilės čia neperdaugiausiai, šiokia tokia simpatija, bet tik tiek. Kokia jo įtakai jai? Mergaitė pakolkas į jį žiūri pro didelius rožinius akinius, nelabai supranta, kad tikros meilės čia nei kvapo, idealizuoja ir kiek neadekvačiai svajoja. Į kur veda jų santykiai? Kortų atsakymas labai aiškus - į širdgėlą ir nusivylimą. Pabaigos "ilgai ir laimingai" tikrai nesimato. Deja, kuo didesni rožiniai akiniai, tuo skaudžiau būna, jiems nukritus. Kaip jums elgtis? Šituo atžvilgiu turėtumėte būti griežta ir racionali. Jūs suaugusi, daugiau už dukrą patirties turinti moteris. Net jeigu mergaitei dabar atrodo, kad jų draugystė "labai tikra" ir čia yra "meilė iki gyvenimo galo", bandykite jai atverti akis. Šiuo aspektu reikia jūsų griežtos rankos (žinoma, perkeltine, ne tiesiogine prasme). Šie santykiai, mano manymu, ir taip nutrūks, bet vaiko labui reikėtų paskubinti tą procesą, nes jie veda tik į didelį kartėlį.

QUOTE(Once In Paris @ 2015 03 30, 09:28)
Labas rytas,
Turiu seniai aktualu klausima del sodybos pardavimo. Jau kelis metus nesiseka jos parduoti, o rekia kuo greiciau, kol visai nesugriuvo, nes dabar ji yra didelis galvos skausmas del prieziuros ir pan., be to, reikia pinigu smile.gif Klausimas - jeigu as artimiausiu metu kreipsiuosi i pardavimo agentura, kokie sansai parduoti ta sodyba?
Labai aciu is anksto uz atsakyma, jeigu atsakysit, lauksiu:)

Kreipkitės. Šansai tikrai turėtų žymiai padidėti.

QUOTE(neringushka @ 2015 03 30, 10:32)
Sveikos,
Būsiu banali - mano klausimas susijęs su darbu biggrin.gif
Jau Amariliai dėliojo prieš kažkiek laiko, kad verta imtis darbo už mažesnį atlyginimą ir su nedideliu krūviu, pasiliekant laisvą laiką tobulėjimui ir savo "verslo" pamatams ateičiai... Deja tas darbas "nuplaukė" - jį gavo žmogus iš artimesnės aplinkos, kaip ir dažnai būna šiais laikais...
Nenuleidžiu rankų, ieškau toliau - bet vis lieku tai antra, tai nepakviesta išvis į pokalbį. Vis kaip į sieną... Vyras liepia nenusiminti - gal pavyks jam ką surasti per pažįstamus.
Kokia tikimybė, kad jis man padės?
Visko gyvenime esu pasiekusi pati, niekas nepadėjo ant lėkštutės, galbūt turiu daryti kažką kitaip, kad greičiau ištrūkčiau iš namų?
Jau norisi "socializuotis", bet nesuprantu, kas trukdo?

Būsiu dėkinga, jei kas padėlios, kokios mano perspektyvos karjeros klausimais  4u.gif

Nebijokite priimti pagalbos iš kitų. Yra tikimybė jį surasti greičiau per kitus asmenis. Jei vyras siūlosi padėti - tegul, tai būtų į naudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 03 24, 18:38)
Mane baigia užgraužt karjeros reikalai. Mėtaus vėtaus, š malu ir nežinau net kurion pusėn žingsnį žengt. Jaučiuos išdurta užsienio kompanijos ir dabar reik kažkaip kapstytis, bet neturiu žalio supratimo nuo ko pradėt.
Mačiau, anksčiau panikės čia duodavo kelis variantus, o tada žiūrėdavot, kuris palankiausias. Galima ir man šitaip? Klausimas būtų, kokia perspektyva man surasti geriau apmokamą darbą jei:
A) Sugalvočiau pasilikt Lietuvoje ir čia ieškotis kažkokio ofisinio, intelektualesnio darbo.
B.) Laukčiau apčiuopiamesnių žinių iš užsienio kompanijos (ta prasme ar čia taip ir pasiliks viskas liežuvio malimo stadijoje ar man dar yra vilčių gauti realų pasiūlymą pas juos dirbti?)
C) Šveisčiau viską ir išvažiuočiau pirmu reisu kur nors savarankiškai į užsienį laimės ieškoti  doh.gif

Suprantu, kad čia daug dėliojimo. Manau, užtektų 3 kortų kiekvienam variantui. Be kažkokių gilių analizių, bet tiesiog bendram tikimybių fonui nustatyti, nes mėtausi juodai unsure.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą smile.gif. Reikės apie daug ką pagalvoti.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano situacija tokia, kad jau gera pusmeti bandau isidarbinti pagal specialybe ir tusciai. mociute turi kazkoki pazistama seimo nari, kuris seniau dirbo tokioje pat srityje kaip as dabar ieskau darbo. apie ji geros nuomones, sako visad padedavo, kai kreipdavosi. man kazkaip nejauku ir geda eiti su mociute pas kazkoki seimo nari. kaip manot mergaites ar verta pasiklausyti mociutes?
Atsakyti