Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(k2k @ 2015 03 30, 15:35)
sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano situacija tokia, kad jau gera pusmeti bandau isidarbinti pagal specialybe ir tusciai. mociute turi kazkoki pazistama seimo nari, kuris seniau dirbo tokioje pat srityje kaip as dabar ieskau darbo. apie ji geros nuomones, sako visad padedavo, kai kreipdavosi. man kazkaip nejauku ir geda eiti su mociute pas kazkoki seimo nari. kaip manot mergaites ar verta pasiklausyti mociutes?

Jei nueisite, turėtų sektis neblogai. Tik apgalvokit prieš einant ką ir kaip sakysit, kitaip tariant - pasiruoškite, nes neapgalvoti žodžiai ar per didelis susijaudinimas gali pakišti koją. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Soled, koks operatyvumas!! Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Once In Paris @ 2015 03 30, 17:51)
Soled, koks operatyvumas!! Aciu!

Prašau, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 03 30, 17:21)
Jei nueisite, turėtų sektis neblogai. Tik apgalvokit prieš einant ką ir kaip sakysit, kitaip tariant - pasiruoškite, nes neapgalvoti žodžiai ar per didelis susijaudinimas gali pakišti koją. Sėkmės smile.gif

aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2015 03 28, 22:27)
Sveikos mergaitės,  4u.gif

pasiskaičiau truputis pas jus, ir nusprendžiau parašyti vistik. Gal kuri galės išmesti korteles ir žvilgtert į mano niūrųjį ir kaip man rodos beprasmį gyvenimą...
dabar nusimato darbai, ruošiuosi eiti į naują darbą (baisoka, nes virš 10m dirbau tik savo versle)  unsure.gif  vyrui lyg irgi nusimato nauji darbai..
sakykite kokios perspektyvos mums su naujais darbais?..svarbiausia kokios perspektyvos dabar vyrui su savo verslu,  gal vistik jam reiktų eiti į samdomus darbuotojus?

Tikiuosi teisingai suformulavau..Būsiu dėkinga už kažkokį paaiškinimą..
Gero vakarėlio

Pakoregavau, klausimą, nes turbūt per daug iškart visko užklausiau ir neteisingai smile.gif

pabandysiu laimę dar kartą smile.gif prašau padėkite, bijau ir nenoriu kad vėl įklimptų. unsure.gif jei nemesite niekas kortų, tai parašykite bent, būsiu labai dėkinga išties ir už tokį atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Labų... bigsmile.gif

Na pavasaris vyrukam jau smegenukus judina ..ir mane kibina lotuliukas.gif

Nagi zvilgtelkit M ir R ..kokiomis mintimis vedami .Suka ratus smile.gif yra ir daugiau bet šie aki traukia smile.gif O žaist man patinka kate- pele smile.gif kol kas pati visiškoje ramybej smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 30 kovo 2015 - 19:01
Svaja thumbup.gif
Man siandien bloga nuotaika, erzina visiskai viskas, norejau isgerti vyno vonioj, bet net atidarytuvas suluzo doh.gif doh.gif Tai sedziu tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 03 30, 21:55)
Svaja  thumbup.gif
Man siandien bloga nuotaika, erzina visiskai viskas, norejau isgerti vyno vonioj, bet net atidarytuvas suluzo  doh.gif  doh.gif  Tai sedziu tyliai  biggrin.gif

kokia esi saunuole 4u.gif 4u.gif man buvo toks atveiis, tai zinok baigesi tuo, kad negalejusi graziais metodais atidaryti apvyniojau butelio kakla popieriniu ranksluosciu ir nudauziau su mesos ismusimo plaktuku blush2.gif blush2.gif doh.gif
kaip noreciu buti susivaldanti ir rami, bet jokiu sansu blink.gif galiu sedeti tyliai, jei turiu vyno ir galiu isgerti jei jo noriu ar neisgerti jei nenoriu. bet jei jau uzsinorejau tai sunkus padetis kaip sakoma.

pamenu kai meciau rukyti. Pirmos dvi savaites buvo jezusmarija. reikejo nufilmuot doh.gif ko tik nedariau. dabar nesuprantu, kaip galejau rukyti. o juk buvau priejus pusantro pakelio riba unsure.gif
Atsakyti
neturekit draugiu. gero norinciu. nes jos istumia i aklaviete ir sukelusios afekta, panaudoja viska pries tave, ka buvai pasakiusi. vietoj atjautos - bukas peilis sirdin ir dar gerai passukioja, tuo pat metu eina kaltinimai. o as "zodziu karo" laimet nevalioju. tik jauciu. skauda. nu ir sergu dar labiau.
Atsakyti
Taip, neturėkit draugių, nes būna, kad kelias dienas žmogų trauki iš duobės, drąsini, bandai jam padėti, atjausti, o lieki kaltu, už tai, kad neignoravai, o norėjai gero. Už gerumą ne visada atsilyginama gerumu, deja.
Atsakyti
as atsiprasau, Soled. Grizk, prasau.
Atsakyti
Merginos, kas cia dabar unsure.gif
Nu jau baikit, jei jau ir pasipjovet, tai nieko, buna, kartais netgi sveika. Kaip sakoma paimat bonke, o geriau dvi bonkes, vyno ir taika drinks_cheers.gif
As net nesupratau is pradziu apie ka cia doh.gif
Atsakyti