QUOTE(elvega @ 2015 04 09, 15:01)
atkeliau senaji, gal ir be reikalo
Pablas stovejo ant laiptu ir vgalge kazka is kebabines ir kalbejo viens pats, kai nori grizti pas esmeralda ir savo vaikus (dvynius gi uztaise), bet grizt ne tusciom rankom, tada pasisuko ir pamate esm eralda, vezancia tuos dvynius vezime takeliu ir pasakes "juk tai mano vaikai" nurkito su visais koldunais nuo tu laiptu ir prarado samone. dabar jo negali niekaip atgaivint niekas, tik visi labai saukia "atsipeikek, pablai". Nu argi neidomu

Nu argi neidomu

Elvega, taip, jis leidzia babkes kitai bobai ar ne vienai, nezinau. O tai jeigu Tau ten priklauso procentai, tai Tu juos kazkaip suforminus ane? ar ne? Tai paimk oficialiai kas priguli Tau. Nes kodel, budama tokia protinga moteris, tikiesi, kad diedas, su kuriuo issiskyrei, skirs savanoriskai Tavo poreikiams babkiu?
Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 09, 15:06)
Bet žinokit pasižiūri tokių muilų ir paskui pati imi svajoti apie visapusiškai tobulą princą ant balto žirgo 

kazin. ka tik parasiau kaip tas princas elgiasi. Tulpyte, atkreipk demesi, paziek kada esmeralda ir praeis noras, kad vyras kalbetu apie jausmus ir elgtusi va sitaip. jis ne tik nepasirupihna savo palikuonimis, bet pamates juos krenta aplalpes is tu jausmu dideliu. ir kalba apie juos daug, nors niekas nesiklauso (isskyrus mane, kuri niekuo jam padet negali ir filmavimo grupe, kuriai dzin)
Papildyta:
QUOTE(karolinuuttee @ 2015 04 09, 14:02)
sveikos,
turiu klausimėlį norėjau pasiteirauti ką man šiais metais žadama, pasikeitimu ar viskas liks kaip esama?
kaip meilės reikalai, draugą turiu (E) tačiau paskutiniu metu dvejoti pradėjau, ar tikrai lemta su juo, o ir mintys lenda apie kitą (P) kurio visiškai nepažįstu?
labai būsiu dėkinga jeigu atsakysit
turiu klausimėlį norėjau pasiteirauti ką man šiais metais žadama, pasikeitimu ar viskas liks kaip esama?
kaip meilės reikalai, draugą turiu (E) tačiau paskutiniu metu dvejoti pradėjau, ar tikrai lemta su juo, o ir mintys lenda apie kitą (P) kurio visiškai nepažįstu?
labai būsiu dėkinga jeigu atsakysit

Kas siais metais zadama taip va bendrai, tai kainuoja pas mane nemazai, pas kitas gadalkas irgi. Del tu bernu tai jokio skirtumo, ar E, ar P, galit linksmintis su visais, svarbu apsaugas naudoti. Ir ju bus dar daugiau pasirinkimo.
Pablas taip ir neatsigauna. Vat tai princas. Visi dabar mano, kad jis mirs. As manau, kad gal vezimely liks is tu jausmu ir skystumo... jeigu nepraras atminties, aisku, kas labiau tiketina.
Va va, smegenu strenkimas. Nu amen sitam princui. esmeralda sekmingai isvenge sudo. gydytojai prognozuoja jam depresija. kad jau pries tai aisku buvo apie ja ir ne tik. labi idomus filomas