QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 04 10, 07:06)
Labas rytas,
kokia as siandien pikta nuo pat ryto, nieko neatsitiko, bet uzmust ka nors galeciau. Tokiais rytais suprantu kodel ex turejo man priekaistu del tu mano rytiniu nuotaiku
Eisiu pirkti ir as roziniu zvakiu, raudonu man nereik

Ir dar kokios juodos reikia, kad viena boba pamokyt, nors kersyt gi atseit blogai... reiskia juodos nereikia
Nu tikrai zinok gyvenam kazkoki bendra paraelelini gyvenima. Ass iregi noriu su juoda zvake vienai bobai padayrt, net pasiruosus viska turiu, bet zinok nedraom geriau. Esu pasizaidusi sdu juodom tom zvakem ir gal geriau nereikia. Srebk paskui. Zinok tikrai gali buti sunku.
Ir rytas buvo toks dviprasmiskas mano svelniai tariant...
QUOTE(Jolirta @ 2015 04 10, 07:10)
Šiandieną pasitinku su šypsena

, linkiu ir tau daug pozityvo

.
Pirk baltą žvakę, bus taika
Va cia tai pazityvas. Cia dalykas. Zmogui bedos, o jis va apie geri ryta pradeda
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 10, 13:09)
O tos skirtingų spalvų žvakės išties turi kažkokį atskirą poveikį ar čia irgi tik triukas psichologiškai save apgauti, kad tarkim neva rožinė labiau meilę "prišauks", o balta ramybę?
Tai yra taip, kad zmogaus psichika yra viskas. As dabar rasau abstrakciai, nes kitiap nemokku pasakyt. NUo Rytu filosofofijos iki slavu tarkim magijos, viskas stovi ant sito pagrindo. Pamastyk. Ka mes matome aplink save. KA mes sukuriame. Kaip . Kodel. Kaip tas materializuojasi. Kodel mums atrodo, kad materializuojasi. Pagalvok. Ir paskui ateis i Tavo gyvenima zmones arba knygos, eis tos zinios, kuriu riekia.
Tai lekiu bisky zemisku reikalu patvarkyt ir paskui grisiu ka nors padirbt. Ryte kad gavau laiska, kurio prasiau kada tai apie viena burima, tai taip ir atsisedau. Nieko negalejau daryt. Sokas. as kartais visai nenoriu pataikyti. PAskui ir vimdo, ir grazu v ienu metu...
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys