Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(elvega @ 2015 04 12, 14:51)
malonu matyt, regium  4u.gif  4u.gif
paziurekit ir man, prasau
man teberupi klausimas del oficialiu skyrybu. Kaip oficialios skyrybos  pakeistu mano gyvenima. Siuo metu is mano vyro pasisakymu tai bereikalingas dalykas. o as kazkaip nujauciu kad rezgamas planas uz nugaros ir tikrai ne mano naudai piniginiu poziuriu. jausmu tarp musu nera, cia tik techniniai dalykai like.

KOrtos pataria Tau oficialiai susitvarkyti skyrybas, nes būtina pradėti naują teisingo gyvenimo etapą, Tavęs jis laukia. Dabartinė situacija neleidžia į tavo gyvenimą ateiti naujiems santykiams, naujiems įvykiams, kurie lyg už uždarytų durų stovi ir laukia.

Na o jis nenori skyrybų, nes nenori rizikuoti, bijo kažko netekti, lyg ir saugo tai ką yra sukūręs iki šiol. Vienu žodžiu , jam dabar nepalanku oficialiai skirtis. Planą jis turi, bet dar ne visai subrandintą, kurį saugo už devynių spynų.
Papildyta:
QUOTE(RP30 @ 2015 04 12, 14:59)
Regium, gal galėtumėte peržvelgti mano darbo perspektyvas? Noriu naujo darbo..... verysad.gif
Ar galiu drįsti apie tai galvoti??? g.gif
Dabar turiu darbelį, bet jaučiu kad "atėjo " 7 metų krizė... 4u.gif Dideliai dėkui....

Taip , labai ryškiai kortos rodo, kad atėjęs laikas ieškoti naujo darbo ir,jei tikrai iškelsit sau tokį tikslą, jei tikrai išsiaiškinsit, ko tiksliai norit, jei ieškosit ne didesnių pinigų, o pradžiai darbo ,kuris patinka, tai per metus rasit. Bet būtina išpildyti šias sąlygas. Šiame darbe, kur dirbate dabar, judėjimas į priekį jums visiškai užblokuotas.
Atsakyti
[quote=regium,2015 04 12, 15:29]
KOrtos pataria Tau oficialiai susitvarkyti skyrybas, nes būtina pradėti naują teisingo gyvenimo etapą, Tavęs jis laukia. Dabartinė situacija neleidžia į tavo gyvenimą ateiti naujiems santykiams, naujiems įvykiams, kurie lyg už uždarytų durų stovi ir laukia.

Na o jis nenori skyrybų, nes nenori rizikuoti, bijo kažko netekti, lyg ir saugo tai ką yra sukūręs iki šiol. Vienu žodžiu , jam dabar nepalanku oficialiai skirtis. Planą jis turi, bet dar ne visai subrandintą, kurį saugo už devynių spynų.
Papildyta:

labai aciu, regium

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 12, 12:43)
Pabandykite šitą. Čia iš narės taro_kortos puslapio smile.gif

Jei tikrai išbandėte viską, atidavėte fizines skolas ir sąžiningai sprendėte vidinius kazusus, o ryšys su žmogum nenutrūksta, jis vis jaučiamas ir neduoda ramiai gyventi galite atlikti nedidelį ir nesudėtingą ritualą.

Jums reikės:

Juodos ir baltos žvakės;
Naujos nenaudotos storos adatos;
Žvakidės ar padėkliuko, stiklainio dangtelio žvakėms įstatyti (kad nebūtų gaila išmesti);
Degtukų;
Ramaus šeštadienio vakaro.
Šeštadienio vakarą, po saulės laidos, geriau per dylantį mėnulį atsisėskite, atsipalaiduokite. Degtuku uždekite baltąją žvakę. Paimkite juodą žvakę į rankas ir susikoncentruokite į norimus nutraukti ryšius su norimu žmogumi.

Būtina (kalbama su žvake garsiai, balsu):

Padėkoti šiam žmogui, kad jis buvo Jūsų gyvenime (nors ir sukėlė Jums skausmo ar įžeidė);
Palinkėti jam viso ko geriausio (net ir priešui);
Aiškiai ir grasiai įvardinti, su kuo ir kokius ryšius norite vidinius nutraukti;
Nuo žvakės dagčio stulpeliu žemyn adata bražykite žmogaus, su kuriuo norite nutraukti ryšius, vardą ir pavardę. Dar kartą dėkodami šiam žmogui, jog jis buvo Jūsų gyvenime, suteikė gyvenimiškas pamokas, linkėdami jam viso, ko geriausio.
Braižymą baikite prašydami paleisti Jus, leisti laisvai gyventi, kad jis/ji išeitų iš Jūsų gyvenimo. Jūsų paskutiniai ištarti žodžiai turėtų būti tvirti ir aiškūs (primenu, visą ritualą reikia kalbėti balsu):
“Aš (vardas, pavardė) visus ryšius su (vardas pavardė) nutraukiu,

Žodis mano tvirtas, valia geležinė,

Kaip pasakiau, taip ir bus!

Tegu bus taip!”

Tai atlikę uždekite juodąją žvakę degtuku. Abi žvakes palikite degti tol, kol jos natūraliai sudegs ir pačios užges.

Sudegusių žvakių likučius ir visas  naudotas priemones reikia, sudėti į krepšelį ir išmesti į šiukšlių konteinerį per kairį petį. Grįžti namo neatsigręžiant ir nesikalbant nė su kuo.

Grįžus namo reikia nusiplauti rankas po tekančiu vandeniu, arba išsimaudyti po kontrastiniu dušu ir nieko nelaukiant eiti miegoti.

Aciu labai, ateinanti sestadieni sis ritualas bus padarytas. Tikiuosi atgausiu vidine ramybe ir pasitikejima savimi.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 12, 12:24)
Sveika, Amariliai. Sveikos, merginos.Turiu šiek tiek laisvų dienų,todėl galiu atsakyti į tiksliai suformuluotą ir adresuotą konkrečiai man klausimą.

Sveika, aciu Tau, kad prasyma mano isgirdai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 04 11, 23:55)
Sveikutes! As katik is cerkves grizau. Pas mane Velykos siandien. Tai labai viskas graziai praejo. Ir kazkoks ar palengvejimas ar kas smile.gif Tikiuosi atsibudus ryte tas jausmas isliks!
Parsinesiau zvakiu, pries tai neskaiciau ka cia raset smile.gif

Sveikinu Tave gi 4u.gif

QUOTE(*trinity* @ 2015 04 12, 08:51)
Merginos, gal zinot koki rituala sveikatai pagerinti? Galvoju gal paciai koki rituala susigalvot su zvake, malda ir tikejimu  g.gif ?

jop, cia jau cerkvine zvake, arba balta sventinta. zinok tikrai veikia. Man veikia cerkvines tam reikalui. Sventinto vandens ir kataliku baznyciose pilna, laisvai galima pasiimt, nekainuoja jis. Arba eit pas sventika, kad pasventintu, nemus gi.
Atsakyti
QUOTE(*trinity* @ 2015 04 12, 09:51)
Merginos, gal zinot koki rituala sveikatai pagerinti? Galvoju gal paciai koki rituala susigalvot su zvake, malda ir tikejimu  g.gif ?

O del meiles ritualo, tai viena drauge taip ir priisitrauke naujaji drauga - turtingas, mandagus, grazus... jie jau metai laiko kartu...

Cia jus kalbat apie taure su svestu vandeniu ar apie rituala su rozine zvake? 4u.gif
Atsakyti
Regium, pažiūrėkit jei galit, kaip klostysis mano reikalai darbe. Grįžau į senąjį darbą, buvo ten nemalonumų ir nesinori užlipti ant tų pačių grieblių antrą kartą
Atsakyti
Sveika regium, dziugu tave vel matyti smile.gif atejai amariliui i pagalba smile.gif

regium- ar as turesiu vaiku (ar jau ta minti... tiesiog traukinys nuvaziavo, as klausiu ne del sveikatos ar vaisingumo problemos, aplamai ar turesiu). Aciu

Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2015 04 12, 19:19)
Sveika regium, dziugu tave vel matyti smile.gif atejai amariliui i pagalba smile.gif
regium- ar as turesiu vaiku (ar jau ta minti... tiesiog traukinys nuvaziavo, as klausiu ne del sveikatos ar vaisingumo problemos, aplamai ar turesiu). Aciu

Na, bet ir klausimai biggrin.gif biggrin.gif doh.gif doh.gif čia tik čigonių kompetencija į tokius atsakinėti... o maniau temoje renkasi protingos, žinančios, ko kortų klausti moterys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 04 12, 19:07)
Regium, pažiūrėkit jei galit, kaip klostysis mano reikalai darbe. Grįžau į senąjį darbą, buvo  ten nemalonumų ir nesinori užlipti ant tų pačių grieblių antrą kartą

Rodnega, nežinau, koks ten Jūsų darbas, tik matau, kad lipti į tą pačią bala - negerai. Pradžia visai nebloga, ypač jūsų nusiteikimas į nieką nekreipti dėmesio, tik dirbti ramiai savo darbą. Tačiau nepavyks tai padaryti. Neleis kiti ramiai dirbti. Užduotys,kurioms pritrūks kompetencijos, nepasitikėjimas,jūsų darbo nevertinimas ir pagaliau jūsų nebegalėjimas apsiginti. KOrtos rodo, kad eisit vėl ieškoti kitur sau darbo.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 12, 18:36)
Rodnega, nežinau, koks ten Jūsų darbas, tik matau, kad lipti į tą pačią bala - negerai. Pradžia visai nebloga, ypač jūsų nusiteikimas į nieką nekreipti dėmesio, tik dirbti ramiai savo darbą. Tačiau nepavyks tai padaryti. Neleis kiti ramiai dirbti. Užduotys,kurioms pritrūks kompetencijos, nepasitikėjimas,jūsų darbo nevertinimas ir pagaliau jūsų nebegalėjimas apsiginti. KOrtos rodo, kad eisit vėl ieškoti kitur sau darbo.

Ačiū 4u.gif Bandysiu išgyventi ten, kol ieškosiu kito darbo
Negerai lipti į tą pačią balą ir koktu be galo, bet jeigu iš karto išeiti, reiškia likti be pinigų. Ne faktas, kad iš karto rasi tą savąjį darbą. pasimetimas milžiniškas. Ačiū dar kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 12 balandžio 2015 - 18:50
QUOTE(Solemn still @ 2015 04 12, 19:19)

Solem still, ir be kortų aišku, jei nėra problemų tai pirmyn. O jei bus problemos, tai žiūrėsim, kur jų šaknys.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 12, 19:39)
Solem still, ir be kortų aišku, jei nėra problemų tai pirmyn. O jei bus problemos, tai žiūrėsim, kur jų šaknys.

cia ne tas variantas... uztad ne psichologo klausiu ar pan o kortu (nes vciskas kaip ir aisku, zinoma, tik ar pavyks, isipildys noras)

ar turesiu vaiku metu begyje-sukonkretinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 12 balandžio 2015 - 19:05