Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 12, 18:57)
Papildyta:
Sveikinu Tave gi  4u.gif

Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 04 12, 18:38)
Ačiū  4u.gif Bandysiu išgyventi ten, kol ieškosiu kito darbo
Negerai lipti į tą pačią balą ir koktu be galo, bet jeigu iš karto išeiti, reiškia likti be pinigų. Ne faktas, kad iš karto rasi tą savąjį darbą. pasimetimas milžiniškas. Ačiū dar kartą

Niu va, nezinau, Rodnega, ar matei mano atsakyma tarpe visu pliurpimu, bet tas pats buvo. nemalonumai, Tavo pacios teigiamesnis poziuris, beigi tai yra tiltukas i kita etapa (nauja darba, naujas pareigas, ta pati darba kitur, savo kazka, etc), tikrai nebijok situ nemalonumu, kurie bus, nes jau esi uzsigrudinus, saunuole mirksiukas.gif

Tikrai dziaugiuosi, kad Regium atejo, musu poziuris skirtingas, metodai kiti, pateikimas kitoks ir t.t., dideliu esminiu skirtumu tas vis tiek nesudaro, bet as jos tiesiog prasiau sito, kai Soled iskeliavo pailseti, Gabi soko i mokslus, o man paciai pasidare visko, o visko perdaug.

Galiu ramiai ramiai eiti i privata ir aciu toms, kurios turejo kantrybes islaukti, esu be galo dekinga aciuks.gif

Net buta apsitvarkiau greit ir efektingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 12, 19:45)
Niu va, nezinau, Rodnega, ar matei mano atsakyma tarpe visu pliurpimu,  bet tas pats buvo. nemalonumai, Tavo pacios teigiamesnis poziuris, beigi tai yra tiltukas i kita etapa (nauja darba, naujas pareigas, ta pati darba kitur, savo kazka, etc), tikrai nebijok situ nemalonumu, kurie bus, nes jau esi uzsigrudinus, saunuole  mirksiukas.gif

Nemačiau, einu ieškoti jūsų atsakymo ir ačiū jums labai :4u:Neradau, na bet esmę pagavau. Žinot, niekad nesupratau, ką reiškia per kančias į žvaigždes ir kad tai padės man pamatyti šeimos ir draugų tikrumą. Gyveni, žmogau ir mokaisi. Kai kada, labai skaudžiai, bet mokaisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 12 balandžio 2015 - 20:21
Soled jau išregistruota matau... tikriausiai ir nebegrįš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 12, 19:51)

Nezinia. Man atrodo, ji turi etapa tam tikra dabar. As kai panasu dalyka turejau, tai puse metu buvau samoningai atsiribojusi iki tiek, kad bendravau tik su savo vaiku ir maximos kasininke "aciu, prasau". Net tv buvau atsijungusi, telefona, interneta, viska. O paskui grizau atgal per seno zmogaus slauga. Tai buvo vienas toks Arkanas, kuri isgyvenau ir paskui atejo i mano gyvenima Taro. Tiksliai pasakyti, kame yra Soled, as negaliu ir net nebandysiu ziureti, nes tas stipriai ne mano reikalas. Manau, jog gris. Bet kada - to nezino niekas. Uztat visi nori, kad griztu smile.gif As irgi laukiu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 12, 21:21)
Nezinia. Man atrodo, ji turi etapa tam tikra dabar. As kai panasu dalyka turejau, tai puse metu buvau samoningai atsiribojusi iki tiek, kad bendravau tik su savo vaiku ir maximos kasininke "aciu, prasau". Net tv buvau atsijungusi, telefona, interneta, viska. O paskui grizau atgal per seno zmogaus slauga. Tai buvo vienas toks Arkanas, kuri isgyvenau ir paskui atejo i mano gyvenima Taro. Tiksliai pasakyti, kame yra Soled, as negaliu ir net nebandysiu ziureti, nes tas stipriai ne mano reikalas. Manau, jog gris. Bet kada - to nezino niekas. Uztat visi nori, kad griztu smile.gif As irgi laukiu labai smile.gif

Mačiau, kad anądien ji dar rašė kelionių skyriuje, jog yra Stambule, tai matyt atsiribojusi ne tik mintimis, bet ir fiziškai. Tikėkimes, kad grįš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 12, 20:45)
Niu va, nezinau, Rodnega, ar matei mano atsakyma tarpe visu pliurpimu,  bet tas pats buvo. nemalonumai, Tavo pacios teigiamesnis poziuris, beigi tai yra tiltukas i kita etapa (nauja darba, naujas pareigas, ta pati darba kitur, savo kazka, etc), tikrai nebijok situ nemalonumu, kurie bus, nes jau esi uzsigrudinus, saunuole  mirksiukas.gif
Tikrai dziaugiuosi, kad Regium atejo, musu poziuris skirtingas, metodai kiti, pateikimas kitoks ir t.t., dideliu esminiu skirtumu tas vis tiek nesudaro, bet as jos tiesiog prasiau sito, kai Soled iskeliavo pailseti, Gabi soko i mokslus, o man paciai pasidare visko, o visko perdaug.

Galiu ramiai ramiai eiti i privata ir aciu toms, kurios turejo kantrybes islaukti, esu be galo dekinga  aciuks.gif

O aš jau vėl atėjau kartot to pačio klausimo- ar Soled grįš. Faina buvo rast atsakymą smile.gif
Visas su Velykomis, kurios šį savaitgalį švenčiat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 12 balandžio 2015 - 20:35
Ir vel man kazkokia zliumbikiska nuotaika doh.gif Atrodo visas pasaulis griuna, o as nezinau is kurios puses pradeti viska taisyt verysad.gif
QUOTE(Isyankar @ 2015 04 12, 11:04)
O kaip šventinto vandens gavote? Yra bažnyčiose pirkti ar kur gauti? unsure.gif

Parsinesiau is baznycios, per Velykas sventina vandeni.
Galima gauti ir ne Velykiniu laikotarpiu, reikia kunigo prasyt, kad pasventintu.

QUOTE(Isyankar @ 2015 04 12, 12:43)
Pabandykite šitą. Čia iš narės taro_kortos puslapio smile.gif

Jau zinau ka darysiu ateinanti sestadieni vakare 4u.gif

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 12, 20:45)

Nepatikesi, bet as irgi apsitvarkiau vakar tongue.gif Grindys tik kaip visad liko neplautos, bet dulkes tai visur nuvalyti, vonia blizga, indai suplati bigsmile.gif

QUOTE(Isyankar @ 2015 04 12, 20:51)

Gaila, truksta man jos verysad.gif
Atsakyti
O aš mamą slaugiau šiandien visą dieną- kažkokį virusą nusigriebė, tai važiavau vaistų jai, valgyt padariau, aptvarkiau butą, tegul gydos.

Briunete- nu čia dabar? Kas nutiko? 4u.gif
Gal koks "užtemimas" vėl šiandien? Nes ir pati be nuotaikos kažkokia, bet man tai užeina kartais ir praeina. Pripratus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 12 balandžio 2015 - 20:41
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 12, 21:39)
O aš mamą slaugiau šiandien visą dieną- kažkokį virusą nusigriebė, tai važiavau vaistų jai, valgyt padariau, aptvarkiau butą, tegul gydos.

Briunete- nu čia dabar? Kas nutiko?  4u.gif

Persalo ar kazkas rimciau?
Nieko neatsitiko, vis tas pats. Pykstu ant saves uz tokias savo nuotaikas, matau, kad nesusitvarkau.
Papildyta:
Man atrodo nera dabar jokiu uztemimu biggrin.gif Bent jau negirdejau. Pas mane dabar nuolatinis "uztemimas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 04 12, 21:47)
Persalo ar kazkas rimciau?
Nieko neatsitiko, vis tas pats. Pykstu ant saves uz tokias savo nuotaikas, matau, kad nesusitvarkau.
Papildyta:
Man atrodo nera dabar jokiu uztemimu  biggrin.gif Bent jau negirdejau. Pas mane dabar nuolatinis "uztemimas"  biggrin.gif

Nuo bendradarbės pasigavo doh.gif

Kas baisiausia, nieko tau negaliu patart ir niekuo negaliu padėt, nebent palinkėt stiprybės, bet pati žinau, kad tai ne ką gelbsti 4u.gif verysad.gif
Papildyta:
Ieškausi dabar avataro, kažkaip prie mano šiandieninės liūdnos nuotaikos labai nesiderina mano ryški pelėda. Norisi kažko ramesnio, ne tokio spalvingo, bet nieko nerandu. g.gif doh.gif
Atsakyti
Sitas avataras labai primena filma "Isvarymas".
Toks ne pats maloniausias filmas unsure.gif
Atsakyti