Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Aš čia ne į temą: o visur vakar prisnigo, ar tik Vilniuj? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akáli: 22 kovo 2015 - 22:35
QUOTE(Akáli @ 2015 03 22, 23:31)
Aš čia ne į temą: o visur vakar prisnigo, ar tik Vilniuj?  unsure.gif

Kaune irgi.
Atsakyti
Raven, aš jums atsakiau į klausimą, tačiau nieko neatrašėte unsure.gif pakomentuokite, kaip ten yra su jūsų santykiais.
Atsakyti
Sveikos. Prašau pagalbos iš Amariliai.
Jau mėnuo vyrui nesumoka iš dviejų objektų, kuriuose dirbo. Su vienu kaip ir aišku. Bet antrasis užsakovas vis žada ir niekaip neperveda pinigų. Ar yra halimybė, kad juos atgausim? Jau į skolas klimpt pradedam, nes pragyvent nebeužtenka.
Atsakyti
Laba diena, norėčiau pakausti Soled,

Dirbu dvejuose darbuose, paskutiniu metu niekaip negaiu ryžtis atsisakyti "senojo" darbo( ten dirbu nedaug, jis yra vastybinis ir čia sociainės garantijos). Kitas darbas privatus ir man abai patinka. Jaučiuosi truputi pavargus ir noriu apsistoti ties vienu darbu.
Labai laukčiau jūsų patarimo.

Ačiū
Atsakyti
Labas mergaitės, visoms Jums geros dienos, geros nuotaikos ir daug daug energijos mirksiukas.gif

aš jau po darbų, po sporto belieka ilsėtis cool.gif
Atsakyti
Sveiki, ateinu ir aš su klausimu blush2.gif Sūnus "R " draugavo 5 metus su viena mergina ir iškart jo gyvenime atsirado nauja draugė " S" ... Dabar jie kartu jau 4 mėn. Norėtųsi sužinoti kaip toliau klostysis jų santykiai? Čia viskas labai rimta ar laikui bėgant pasuks skirtingais keliais? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mezonnn: 23 kovo 2015 - 14:02
QUOTE(labora52 @ 2015 03 23, 11:07)
Laba diena, norėčiau pakausti Soled,

Dirbu dvejuose darbuose, paskutiniu metu niekaip negaiu ryžtis atsisakyti "senojo" darbo( ten dirbu nedaug, jis yra vastybinis ir čia sociainės garantijos). Kitas darbas privatus ir man abai patinka. Jaučiuosi truputi pavargus ir noriu apsistoti ties vienu darbu.
Labai laukčiau jūsų patarimo.

Ačiū

Sveiki smile.gif paklausiau, kaip klostytųsi jūsų karjera, jeigu liktumėte tik privačiame darbe ir kokios įtakos tai turėtų finansiniams reikalams. Jūs susitvarkytumėte. Išėjimas iš senojo darbo turėtų visapusiškai teigiamos įtakos, pati kaip darbuotoja ir asmenybė įgytumėte daugiau tvirtumo, kompetencijos. Tai būtų gan nemažas virsmas, tačiau jis atneštų geras, harmoningas permainas. Nematau jokių kliūčių tokiam žingsniui.

QUOTE(Mezonnn @ 2015 03 23, 14:01)
Sveiki, ateinu ir aš su klausimu  blush2.gif  Sūnus "R " draugavo 5 metus su viena mergina ir iškart jo gyvenime atsirado nauja draugė " S" ... Dabar jie kartu jau 4 mėn. Norėtųsi sužinoti kaip toliau klostysis jų santykiai? Čia viskas labai rimta ar laikui bėgant pasuks skirtingais keliais?  Ačiū  4u.gif

Šie santykiai, jei ir progresuos, tai progresuos vėžlio žingsniu. Didelės meilės čia nematau, tikėtina, kad su laiku juos užklups nuobodulys, apatija, o to pasekoje kažkuris panorės "nukirsti" tokius santykius. Abiejų jausmai panašiame lygmenyje, netgi sakyčiau mergina kiek labiau "myli" , tačiau ir turi prisikūrusi įvairių baimių ir klaustukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 03 22, 14:58)
Į gimtadienį nepakvietė... mjo blink.gif Galvojau gal kokia kita pasija šmėžuoja, bet, rodos, ne. Man čia panašu tik į tai, kad jis jus nepakankamai rimtai vertina. Kažkokių stebuklų kitokių nematau.

Ar verta tęsti tokius santykius? Juolab, kad šis žmogus net savimi labai nepasitiki? Galbūt paleidus jį atsirastų žmogus, kuris vertins ir mylės. blush2.gif Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2015 03 23, 15:14)
Ar verta tęsti tokius santykius? Juolab, kad šis žmogus net savimi labai nepasitiki? Galbūt paleidus jį atsirastų žmogus, kuris vertins ir mylės. blush2.gif  Ačiū  rolleyes.gif

Net nepasakyčiau, kad draugas jus išties myli. Jis dabar gal taip mano, bet čia didelis, ružavas burbulas, kuris gali sprogti su laiku. Judviejų santykių perspektyva: buvimas kartu įmanomas, bet jausminio pagrindo nelabai yra. Su laiku apsišlifuotumėte, prisitaikytumėte, bet kvepia šalta draugyste.
Atsakyti
Amariliai, buvot teisi, vyras pradejo sneket po poros dienu, temos pykimosi net nepaliete, tiek kad jauciasi "atstumas" bendraujant...
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimą ir aš..

Metų man jau nemažai, bet niekaip negaliu užmegzti ilgalaikių santykių (net ir su trumpalaikiais sunkoka:)) Jau ne pirmą kartą susipažįstu su vaikinu/vyru, praleidžiam šauniai laiką, viskas būna labai gražu, bet visuomet netikėtai sulaukiu žinių, kad atsiprašau, bet nebenoriu, netrauki, netinki.. nors pradžia visuomet būna daug žadanti. pastarąjį kartą irgi buvo taip, nors vyras man labai patiko - buvo būtent toks, kokio visad norėjau:)

Kas su manimi yra, ką darau ne taip, kodėl taip būna? smile.gif
Kaip klostysis mano meilės reikalai toliau? Gal dar yra šansų, kad pastarasis vyriškis grįš? blush2.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus, Jūsų laiką ir energiją!
Atsakyti