QUOTE(Soled @ 2015 03 23, 20:10)
Varnela, galėčiau ir jums padaryti, tačiau po briunetės analizės, o to jau reikėtų kiek palaukti. Tad, jei bus aktualu ir neprailgs laukti, parašykit man 

Parasiau, biski man sunkiai mintys deliojosi, gal todel, kad nezinau kiek tiksliai ir placiai reikia viska pasakot, todel is karto atsiprasau

Papildyta:
Amariliai, pas mane beveik tvarka, nepersidave mano gera energetika tau?

Sveiki,
Mano sunus abiturientas,labai noreciau paklausti ar jis pabaigs mokykla ir islaikys egzaminus sekmingai ar gaus diploma su isklausytu kursu?aciu
Mano sunus abiturientas,labai noreciau paklausti ar jis pabaigs mokykla ir islaikys egzaminus sekmingai ar gaus diploma su isklausytu kursu?aciu
QUOTE(Soled @ 2015 03 23, 20:10)
Varnela, galėčiau ir jums padaryti, tačiau po briunetės analizės, o to jau reikėtų kiek palaukti. Tad, jei bus aktualu ir neprailgs laukti, parašykit man 

ir as noriu

Soled, man atrodo neatsiginsi dabar prasymu del analizes tiek cia, tiek az 
Gero jums vakaro mergaites, einu begiot, reikia grazintis pries vasara, o tai bus kaip sako "Jau pradejau ruostis vasaros sezonui - kasdien pratampau maudymuka, juk noresis vasara i ji ilisti"

Gero jums vakaro mergaites, einu begiot, reikia grazintis pries vasara, o tai bus kaip sako "Jau pradejau ruostis vasaros sezonui - kasdien pratampau maudymuka, juk noresis vasara i ji ilisti"

QUOTE(istroskusilaimes21 @ 2015 03 23, 21:35)
Kreipiuosi i miela, sios svetaines nare SOLED, galbut galetumete pasakyti, ar tas zmogus, su kuriuo dabar esi verta man su juo pasilikt, ar visgi geriau nutraukt santykus, nes atsiras palankesnis partneris?
ACIU
))

Klausimų formuluotės netinkamos, tačiau galima performuluoti

Kokia judviejų su draugu santykių perspektyva?
Įdomūs tie jūsų santykiai atrodo, net suglumino šiek tiek. Vaizdas toks, kad abudu mintyse pagalvojate apie santykių traukimą, tačiau esate linkę tai nutylėti ir pakolkas garsiai neprasitariate, bet viduje jau apie tai mąstote. Perspektyva tokia, kad labai tikėtina, jog šios mintys gali realizuotis, kadangi nusimato tam tikri drebėjimai santykiuose, emocinės problemos. Jūsų draugas tikrai norėtų atgimimo. Atgimimo ne santykių prasme, bet pats atgimti, o santykius, greičiausiai, nutraukti. Jis mano, jog sąlyga pasiekti naują, darnų gyvenimo etapą yra užbaigti šiuos santykius. Numirti ir atgimti.
Dėl kito partnerio. Artimiausiu metu (3mėn bėgyje) nesimato, tačiau kas tie 3 mėnesiai? Ogi visiškai niekas, palyginus su visu gyvenimu, tačiau neskubėkite neišlipusi iš vienos valties lipti į kitą

Šio vakaro filmas pas mane buvo "Meškiukas Padingtonas". Jei norėsis ko nors "pūkuoto ir meškiško"- pažiūrėkit. Visai smagiai susižiūrėjo

Saule, kaip tavo reikalai? Vis dar filmu ziurejimo etapas, jokiu pokyciu?
Soled, jei ledai vaisiniai tai nieko blogo, ten nedaug tu kaloriju
As tai va ka tik sukrimtau sokoladini sausaini, buvo labai skanu

Beja, sudauziau savo telefono ekrano stikliuka
Kazkaip paskutiniu metu vis kazkokios problemos su technika, nors anksciau tokiu dalyku nebudavo. Gal kas zino kur Vilniuje uz protinga kaina keicia tuos stikliukus? Kolkas pats "protingiausias" variantas 140 Lt.

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 03 23, 23:27)
Saule, kaip tavo reikalai? Vis dar filmu ziurejimo etapas, jokiu pokyciu?
As tai va ka tik sukrimtau sokoladini sausaini, buvo labai skanu

Kazkaip paskutiniu metu vis kazkokios problemos su technika, nors anksciau tokiu dalyku nebudavo. Gal kas zino kur Vilniuje uz protinga kaina keicia tuos stikliukus? Kolkas pats "protingiausias" variantas 140 Lt.

Kol kas, kaip aš sakau, "va taip va"- maniškis į darbus sulindęs, aš be darbo ir laukiu, ar paskambins iš ten, kur buvau pokalbyje. Na, kol kas dar žiūriu filmus vis

Briunete, kaip tau čia buvo taip?
O mano viena draugė nubėgo iki vaistinės, grįžo be piniginės, telefono ir dokumentų