Mielos merginos, aš juk aiškiai buvau parašiusi, kad išsamią analizę padarysiu PIRMAI parašiusiai. Padariau išimtį prižadėjau ir antrai, bet daugiau niekam nieko nežadu, nes tai yra labai ilgas ir kruopštus darbas. Jei karts nuo karto nuspręsiu padaryti plačias analizes už ačiū, pranešiu, dabar nieko nežadu.
QUOTE(wiper @ 2015 03 24, 13:09)
dviese sunku auginti, o vienai dvigubai sunkiau
tai kas siandiena neleido issimiegoti?
su ta tvarka namie tai oi..
tas pats per ta pati .. pusryciai,grindu plovimas,dulkiu sluostymas,suns isvedimas,pietus,peciaus kurenimas,suns isvedimas,vakariene...nu kaip robotukas koks
kartais nuo 19h galvoju,kaip cia greiciau i lova pakliut 
ai ir dar kazkaip pagalvojau,gerai ,jog koliotis nemoku,nu neina man ten keiksmais sukaliot,aplamai retai kada saukiu..pykstames,bet namie nera surmulio..apsimetom komentarais ir tiek

su ta tvarka namie tai oi..

ai ir dar kazkaip pagalvojau,gerai ,jog koliotis nemoku,nu neina man ten keiksmais sukaliot,aplamai retai kada saukiu..pykstames,bet namie nera surmulio..apsimetom komentarais ir tiek

Aciu, kad surasei, ka reik daryt atsikelus, nes nezinau nuo ko pradet

ir buvau nukritus pamiegot, bet merga atejus ijugnge tv, o ten rode kokia tai televisa presenta ir tokis visai simpatiskas bernas griove savo reputacija, ziuredamas i kaimyninio namo langus ir asarodamas, kad "kaip ji galejo cia apsigyventi, matyt specialiai, kad as kenteciau ir eiciau is proto, vargsas as". Kaip nekurie gretimoj temoj. Juokinga fraze apie tai buvo Gintaras Grajauskas pasakes kazkokioj situacijoj. "Manes nebestebina beprotybe, mano namai pilni sveciu - lotynu amerikieciu".
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 03 24, 13:12)
Ačiū. Kažkodėl mums irgi tokia nuomonė susidarė dėl to žmogaus. Dar norėjom kreiptis į teismą, bey kaip suprantu advokatui saugiau sumokėtume nei atgautume tuos pinigus. Kagi, tikiu bumerango principu. Tie pinigai žmogui pro kitą vietą išlys.
Islys, anksciau ar veliau. Cia toks negailestingas desnis yra.
Sveikos saules
Atsilo pagaliau
gal gi nebesals daugiau .. del laiko .. o i kur suksim?
atgal ? ar pirmyn ? vis maisau
Jau smagu visvien vakare ilgiau bus sviesu
Nieko tuoj atsils paltus ir batus tik von.. ir davai i trasa ..aptemptais dzinsais suknelem neilgom ir baigsis cia tos vienatves
Turbut

Siand vis dainuojasi man
https://www.youtube....h?v=LB3V4TZwTfQ

Atsilo pagaliau

gal gi nebesals daugiau .. del laiko .. o i kur suksim?

Nieko tuoj atsils paltus ir batus tik von.. ir davai i trasa ..aptemptais dzinsais suknelem neilgom ir baigsis cia tos vienatves

Siand vis dainuojasi man

https://www.youtube....h?v=LB3V4TZwTfQ

[quote=Amariliai,2015 03 24, 16:42]
Turejau keltis nenormaliai anksti, nes ant poliklinikos myniau ir ten buvo sunku uzsiregistruot, tai negalejau laiko pasirinkt, laikas - 8ta valanda. Bunu neseniai uzmigus dazniausiai. Ir taip antra para. Bet uztat gerai sekesi ir greit prasukau du reikalus, net pakeiciau seimos gydytoja tuo paciu. Jauciu pletku paleidau, ale nuejau i registratura ir pasakiau, kad noriu vyresnes, nes sita is dideles knygos apie simptomus skaito ir da uz mane nervingesne, ma nepatinka. Pakeiciau i boba su kiausais ir pazyma reikalinga gavau tuoj pat, kai pas ana reikedavo pries dvi savaites registruotis ir eilej visa diena laukt, o kai ieini, tai lyg skoloj jai butum.
ir buvau nukritus pamiegot, bet merga atejus ijugnge tv, o ten rode kokia tai televisa presenta ir tokis visai simpatiskas bernas griove savo reputacija, ziuredamas i kaimyninio namo langus ir asarodamas, kad "kaip ji galejo cia apsigyventi, matyt specialiai, kad as kenteciau ir eiciau is proto, vargsas as". Kaip nekurie gretimoj temoj. Juokinga fraze apie tai buvo Gintaras Grajauskas pasakes kazkokioj situacijoj. "Manes nebestebina beprotybe, mano namai pilni sveciu - lotynu amerikieciu".
visada prasom
as gi mergele,zinai kokios mes..na bet ir mergele jau pradeda "uzknist" sitas robotuku sou ......
dabar dvi paras miegok,kol atgal i ritma pataikysi
fui nekenciu tu serialu..ir tie bernai ten besiseilejantys man nepatinka....

visada prasom

dabar dvi paras miegok,kol atgal i ritma pataikysi

Ir paskui maciau, kad to serialo kureju tarpe visai ne prie muzikos yra Enrike Iglesias. Tai va, vaikinas rado kur save padet tikrai. Taip, mergeles cia padeda, tokiuose reikaluose.
Mergelės - kažkoks fenomenalus ženklas, rimtai, iš aplinkos pastebiu
Amariliai, jūs gal irgi mergelė? nes matant, kaip jūs kruopščiai, po kaulelį analizuojat situacijas, tai tikrai taip atrodo. Mergelės man tokios atkaklios detektyvės, visas smulkmenas pastebi ir puikiai atsimena kokius mažmožius.

man kazkaip skorpionai,avinai ir dvyniai yra isskirtiniai zenklai..kiti ne taip issiskiriantys,aisku cia mano asmenine nuomone.
QUOTE(Isyankar @ 2015 03 24, 16:53)
Mergelės - kažkoks fenomenalus ženklas, rimtai, iš aplinkos pastebiu
Amariliai, jūs gal irgi mergelė? nes matant, kaip jūs kruopščiai, po kaulelį analizuojat situacijas, tai tikrai taip atrodo. Mergelės man tokios atkaklios detektyvės, visas smulkmenas pastebi ir puikiai atsimena kokius mažmožius.

Ui nia, as ne mergele, as vandenis. Mergelej yra tik mano pinigu bustas. Kruopstumo as turiu, jeigu dalykas mane domina stipriai. Mezgimas, kortos, kazkada mano mokslai buvo, irgi isknisdavau visus niuansus. Bet pas mergele neturetu buti peveze centimetro storio dulkiu sluoksnio ant spinteliu virsaus ir kuom tais apipiltu tapetu, o valymas - pareiga. Kada nors. Na, siandien gal kiek pavalysiu, issirinksiu kempine... Tokia klaida gyvenime buvau padariusi, tai dirbau namu tvarkytoja pas mergeles zenklo moteri. Baigesi, aisku, mano ismetimu

QUOTE(Isyankar @ 2015 03 24, 17:00)
Jei neklystu, tai astrologine prasme iš visų zodiakų stipriausi laikomi avinas su mergele? čia tiesa? 

Vat nezinau del stiprumo. Reiktu pasiklaust gal kokio protingo zmogaus.
LLabas, mielosios astrologes
Vakar įvyko svarbus pokalbis su įmones šefu del mano paaukstinimo pareigos . Nezinau, kaip suformuluoti klausima . noreciau suzinoti ar visgi man pavyks sulaukti teigiamo sprendimo mano atzvilgiu 
Papildyta:
Vakar įvyko svarbus pokalbis su įmones šefu del mano paaukstinimo pareigos . Nezinau, kaip suformuluoti klausima . noreciau suzinoti ar visgi man pavyks sulaukti teigiamo sprendimo mano atzvilgiu

Papildyta: