Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 31, 18:45)
Bet įtariu nesmagu nu bet svarbu gedimas greit sutvarkytas

Kaip tavo Paklydėlės?

nu nelabai jau jis cia greit sutvarkytas, sustojo metro, tramvajai. visam mieste generatoriai krioka prie parduotuviu.

ner dar, ir net pozymiu jokiu ner ax.gif gal jau klimaksiuks parejo g.gif

ai bet siandien kai 10 km nueje, tai dabar jau viskas dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 31, 16:35)
Mergaitės-turkaitės, kaip jūs ten be elektros?  g.gif Laukia romantiški vakarai prie žvakių wub.gif
http://tv.lrytas.lt/...054371426791195

mes ryte spėjom nusimaudyti ir dingo, net plaukų neišsidžiovinau. O gryžus apie 19h buvo atsiradus, bet po pusvalandžio vėl dingo doh.gif Ale jau turim, tikiuos ilgiau bus, norėtųsi prieš kliniką apsišvarint blush2.gif
Tai is Ankaroj, ir kituose priemiesčiuose nebuvo doh.gif tikėkimės per punkciją nedings man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 31, 20:53)

tikėkimės per punkciją nedings man  lotuliukas.gif

Na net neabejoju kad klinika turi savo generatoriu rolleyes.gif
Atsakyti
Rosita ir Irene, jums po 4u.gif 4u.gif uz elektra

Atsakyti
Merginos , o jums kai suderino laikus su gyd (Memorial), ar visoms su keliomis gyd derino ar tik su viena? pvz mums tik su Semra , bet turbut cia viskas ok bet tik susimasciau ar tures ji mums laiko , nes vis is jusu pasisakymu suprantu kad ji ten kaip vijurkas visur prasinesa. g.gif kai jums patvirtina vizitus iraso tik Semra ir buna kiti gyd?
Atsakyti
labas rytas, būna taip, kad įrašo pas ne Semrą, tada tas gydytojas viską susistemina, surašo info, supildo viską ir tada ateina Semra apžiūrėti ir pažiūrėti ką siūlo gydytojas ir patvirtina arba dar papildo gydymą ar skiriamus tyrimus. O jei tik pas Semrą, tai manau kad ji pati viską ir užpildys ir apžiūrės, todėl ji tik viena pas jus smile.gif Bet gali taip būti, kad atvažiavę sužinosite, kad jus priims kažkuris kitas gydytojas, tada Semra atlėks apžiūrai tik.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 31, 21:56)
Merginos , o jums kai suderino laikus su gyd (Memorial), ar visoms su keliomis gyd derino ar tik su viena? pvz mums tik su Semra , bet turbut cia viskas ok bet tik susimasciau ar tures ji mums laiko ,  nes vis is jusu pasisakymu suprantu kad ji ten kaip vijurkas visur prasinesa.  g.gif  kai jums patvirtina vizitus iraso tik Semra ir buna kiti gyd?

mums buvo irase tik semra bet vietoje paskyre dr. Aylin, tai kad Semra net kabinete nesedi, vistiek supildo kazkas paruosia o ji tada jau ateina, eina per visus kabinetus bet uztenka jos demesio visiems 4u.gif
Atsakyti
Šiandie turim laukt žinių iš RositosK "daržo"? smile.gif 4u.gif
Gavau Jelenos laišką. Susidarė įspūdis, kad ji laišką skaitė, o prikabintų dok. nežiūrėjo. "Susekė", kad jau prieš metus tariausi dėl gydymo... blush2.gif Tipo pasitarė dar kartą su gydytojais, ir pirmai (visgi...) konsultacijai reikia atsivežti operacijos (kiaušintakių šalinimo) išrašą arba CD (nors išrašas buvo prisegtas+aš trumpai parašiau laiške kas buvo operuota, tam atvejui jeigu dok.nepaskaitytų...), ir pagal tai jie spręs ar reikalinga histerosalpingorgrafija.... O ji gali būti daroma pašalinus kiaušintakius? Kam?? g.gif Dar liepė pasidaryti AMH (dok.prisegtas buvo, bet tyrimas metų senumo), pasidaryti tuos jų pagrindinius tyrimus (nors tyrimai daryti prieš savaitę ir dok.prisegta). Vienžo neaiškumai... Pasitikslinau dar šiuos niuansus, paklausiau ar pirmam pasimatymui bus reikalingas vyriškis (mano), ir jeigu nepasikeis jų nuomonė, drakono žmona važiuos viena.... blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
Lalabamba
aš gimdos nuotrauką dariausi, nors ir kiaušintakiai pašalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 01, 11:55)
............... ir jeigu nepasikeis jų nuomonė, drakono žmona važiuos viena....  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nu bet tai tačiau kas gali būti baisiau drakonui kai žmona (virtuvės kombainas) išvažiuoja ir jis lieka vienas nešvarių indų krūvoje, o visi receptai prasideda "paimkite švarų indą"? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ailima, supratau, ačiū! 4u.gif Mano atveju jiems tikriausia įdomi ne kiaušintakių šalinimo, o kita - polipo ir likusio kiaušintakio galiuko operacija... doh.gif

QUOTE(Comma @ 2015 04 01, 14:00)
Nu bet tai tačiau kas gali būti baisiau drakonui kai žmona (virtuvės kombainas) išvažiuoja ir jis lieka vienas nešvarių indų krūvoje, o visi receptai prasideda "paimkite švarų indą"?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Drakonas ir jo tiesioginis išmetimas lieka antram plane.... Pirmam - kaip MAN ten vienai bus.... bijau.gif Ar nesigaus "ežiukas rūke"....? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 01 balandžio 2015 - 13:07
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 01, 12:05)
Drakonas ir jo tiesioginis išmetimas lieka antram plane.... Pirmam - kaip MAN ten vienai bus....  bijau.gif  Ar nesigaus "ežiukas rūke"....?  lotuliukas.gif

Moki žodį - žinai kelią lotuliukas.gif Tu nors badu nemirsi nors ir pirmam plane būsi tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti