Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

Kokios jūs visos wub.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko dometis ar skiepai nuo erkiu kaip nors itakoja organizma ruosiantis nestuke.gif ? Norejau pasiskiepyti pries vasara, nes praeita vasara ikando net 2 kartus doh.gif gerai kad neuzkrestos buvo.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 15:03)
Kokios jūs visos wub.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Rositėle, kokia tu daugiavaikė wub.gif lai visi ir toliau auga šiltai ir stipriai wub.gif
o kada planuotų įsodinimą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 07, 16:46)
Rositėle, kokia tu daugiavaikė wub.gif lai visi ir toliau auga šiltai ir stipriai wub.gif
o kada planuotų įsodinimą? ax.gif

Kad tik wub.gif
Po šių mmm pradedu ciklą su KT, o po jo jau ruošiuos budint snaigutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 15:51)
Kad tik wub.gif
Po šių mmm pradedu ciklą su KT, o po jo jau ruošiuos budint snaigutes wub.gif

tai po 1,5 mėn? pavargsim laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 14:46)
Reziume: iš 48 kiaušialąsčių subrendę buvo 24, iš jų šiandiena apsivaisino 15-tukas - jau jį myliu wub.gif  wub.gif

Nu gi puikumelis wub.gif wub.gif wub.gif

O as ruosiuosi jau pirkt bilietukus. Irgi wub.gif wub.gif
Dabar tik bandau susiskaiciuot kiek rezervo pasilikt, jeigu klinikoj reik buti 2cd.. kazi dvieju dienu atsargos gana? Ta prasme skrisciau paskutine ciklo diena pagal dabartinius skaiciavimus... kiek jus uzsimetat?
Atsakyti
Gryžau iš klinikos:sulašino lašinę, padarė kraują (pagal kraują viskas ok), suleido heparino (dar ryt vieną rriks), cetrotide nuo vakar 3dienas, gerti vandens 3l/d. Hiper nemato, tiesiog labai išdidėję kiaušidės tai jos ir spaudžia viską į viršų. Vaikštau kaip kiaušinis.
O kiek laiko tau skyrė leistis clexane ir cetrotide?
Man po šių mmm paskyrė KT, o po jų climara pleistrus FET pasiruošimui rolleyes.gif
Reziume: iš 48 kiaušialąsčių subrendę buvo 24, iš jų šiandiena apsivaisino 15-tukas - jau jį myliu wub.gif  wub.gif

O D kokios geros naujienos wub.gif wub.gif yahoo.gif super 4u.gif Clexane tiksliai 7 dienas, Cetrotide turbut irgi 3 ar 4 nes jau po 6 dienu mm atejo po tokios punkcijos smile.gif Tai gerai kad stebi reiskias po truputi kasdien vis labiau atlegs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 07, 16:59)
tai po 1,5 mėn? pavargsim laukt biggrin.gif

Perspėjau į ką klimstat mane palaikydamos lotuliukas.gif wub.gif

Murke 4u.gif aš tai skrisčiau diena anksčiau. Bet tai taip slidu ir sunku numatyti, nes vienoms ateina vėlisu, kitoms anksčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 17:15)
Perspėjau į ką klimstat mane palaikydamos lotuliukas.gif  wub.gif

tai kad labai malonus šitas klimpimas wub.gif sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 15:46)

oho, puse subrendusiu thumbup.gif o net 15 apsivaisino, na ka dabar laikom kumstukus kad tas 15 liktu thumbup.gif beje o kiek anksciau turedavai subrendusiu? kiek apsivaisindavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 18:15)
Perspėjau į ką klimstat mane palaikydamos lotuliukas.gif  wub.gif

Murke 4u.gif aš tai skrisčiau diena anksčiau. Bet tai taip slidu ir sunku numatyti, nes vienoms ateina vėlisu, kitoms anksčiau doh.gif

ogogo koks saunumelis !!! spaudziam kumscius toliau !

o man atrodo taip toli dar atrode tavo startas o ziurek va jau ir po visko wub.gif
Atsakyti
Gryžau iš klinikos:sulašino lašinę, padarė kraują (pagal kraują viskas ok), suleido heparino (dar ryt vieną rriks), cetrotide nuo vakar 3dienas, gerti vandens 3l/d. Hiper nemato, tiesiog labai išdidėję kiaušidės tai jos ir spaudžia viską į viršų. Vaikštau kaip kiaušinis.
O kiek laiko tau skyrė leistis clexane ir cetrotide?
Man po šių mmm paskyrė KT, o po jų climara pleistrus FET pasiruošimui rolleyes.gif

Šaunumėlis thumbup.gif
Atsakyti