Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(Atisa @ 2015 04 08, 07:22)
Ir mes taip pat  drinks_cheers.gif  tilpom i 1000 euru-bilietus pirkom is anksto ir pacius pigiausius, uz BigBox viesbutuka mokejom po 45 eurus uz para. Tai uzteko pilnai.

Aciu mergaites, as jau negaliu sedeti ramiai ir nieko nedaryti, vakar radau bilietus po 115 Eur. vienam i abu galus, bet vyro niekaip neisjudinu. Jis vis galvoja, kad reikia vaziuoti su didesne atsarga pinigineje, kad jei paskirs kokius brangius tyrimus, tai paskui neturetume gedos, kad negalim ju pasidaryti, nes pinigu neuztenka. (mes taupus ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 08, 08:22)
Ir mes taip pat  drinks_cheers.gif  tilpom i 1000 euru-bilietus pirkom is anksto ir pacius pigiausius, uz BigBox viesbutuka mokejom po 45 eurus uz para. Tai uzteko pilnai.

Rosituk, na ir derlius  thumbup.gif  labai laikom mukstukus uz 3 para, kad liktu bent kokiu 10 TOP kokybes  wub.gif

O jūs patys reginotes viešbutį?
Man atrodo kad kainos viešbučių pakilo gal sezonas? Nes už 45 eurus tikrai nebuvo...
Pries kiek laiko ziurejot bilietus kad tokius pigius gaunat? Ar skrendat su persedimais?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 08, 09:42)
Man atrodo kad kainos viešbučių pakilo gal sezonas?  Nes už 45 eurus tikrai nebuvo...
Pries kiek laiko ziurejot bilietus kad tokius pigius gaunat? Ar skrendat su persedimais?

tikrai yra viešbučių ir už 45-50 su pusryčiais,
o apartamentus ir iki 40galima surasti,yra cozy istanbul ir kitos nuorodos pirmam psl.ten tkkrai daugiau 50 nemokėsit ir sezono metu,tik reikia jau iš anksto tartis
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 08, 10:42)
Man atrodo kad kainos viešbučių pakilo gal sezonas?  Nes už 45 eurus tikrai nebuvo...

Ne, ne patys, nes per booking buvo 65 eurai BigBoxas-paprasiau Yelenos, kad ji rezervuotu, ir rezervavo, bet ir be Yelenos burume nuvaziave ir ten iskart ant viesbucio buvo elektronine iskaba, kad para 45 eurai, nors internete visur buvo 65 eur.
Bilietus rezervavomes anskti, kadangi tai ne ivf, o tik konsultaciaj ir didelio skurtumo keliose dienose nebuvo, tai pirkom gal pries kokius 3 men, ziurejom, kada pigiausi, tada ir pirkom. Taip, mes skridom su valandos persedimu Kijeve, dabar aiksu nebera tokiu, bet ir tiesiogiai perkant labai is anksto bilietai daug pigesni 4u.gif
Juratele2006, as is dalies pritariu tavo vyrui, juk musu visu situacijos skirtingos, vienoms reikia 1000 EUR, kitoms dvigubai daugiau, nes tai priklauso nuo to, kokiu proceduru jums reikes. Mums nereikejo nieko-nei GN, nei LP, nei jokiu kitu proceduru- padare tik SG ir AMH, na ir bendrus tyrimus, dar tiesa vaistu parsiveziau uz ta kaina, pasiruosimui IVF. Bet mes atsargoje irgi turejom pinigeliu, bent jau kreditine kortele reiketu turetu tam atvejui "o jeigu" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2015 04 08, 11:18)
tikrai yra viešbučių ir už 45-50 su pusryčiais,
o apartamentus ir iki 40galima surasti,yra cozy istanbul ir kitos nuorodos pirmam psl.ten tkkrai daugiau 50 nemokėsit ir sezono metu,tik reikia jau iš anksto tartis

Tikrai yra drinks_cheers.gif jei kabai taupant, galima daug pigiau rasti. Musu draugai vaziuoja i kazki viesbutuka, bet jis yra paciam Beyoglu, ne prie klinikos, tai isvis mokes 20 usd uz para, sake viskas tvarkinga, tik lb mazi kambariukai, bet konsultacijai porai-trims dienoms kas labai tauapo tikrai gerai 4u.gif
Atsakyti
Kalbejot apie pinigus, tai musu pirmas vizitas kainavo 5430 EUR doh.gif Bet man buvo atlikta LP, taip pat keitem bilietus grizimui namo. Cia jau viska suskaiciavau, tyrimai mano, spermograma, pirmas vizitas, vaistai kitam kartui, pragyvenimas, net telefono saskaita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 08 balandžio 2015 - 09:38
QUOTE(Allivo @ 2015 04 08, 11:35)
Kalbejot apie pinigus, tai musu pirmas vizitas kainavo 5430 EUR  doh.gif Bet man buvo atlikta LP, taip pat keitem bilietus grizimui namo.

Ojej, mums visas IVF vos ne tiek kainavo 3 zmonems (Su vaiku vaiziavom) doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 08, 07:56)
Aciu mergaites, as jau negaliu sedeti ramiai ir nieko nedaryti, vakar radau bilietus po 115 Eur. vienam i abu galus, bet vyro niekaip neisjudinu. Jis vis galvoja, kad reikia vaziuoti su didesne atsarga pinigineje, kad jei paskirs kokius brangius tyrimus, tai paskui neturetume gedos, kad negalim ju pasidaryti, nes pinigu neuztenka. (mes taupus  ax.gif )

mums su vyru abiems irgi pakako 1000 eur 4u.gif gyvenom 3 naktis , Beyoglu rajone 4u.gif Ligoninej buvo konsultacija + spermograma ir vyro kariotipas
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 08, 10:23)
Ne, ne patys, nes per booking buvo 65 eurai BigBoxas-paprasiau Yelenos, kad ji rezervuotu, ir rezervavo, bet ir be Yelenos burume nuvaziave ir ten iskart ant viesbucio buvo elektronine iskaba, kad para 45 eurai, nors internete visur buvo 65 eur.
Bilietus rezervavomes anskti, kadangi tai ne ivf, o tik konsultaciaj ir didelio skurtumo keliose dienose nebuvo, tai pirkom gal pries kokius 3 men, ziurejom, kada pigiausi, tada ir pirkom. Taip, mes skridom su valandos persedimu Kijeve, dabar aiksu nebera tokiu, bet ir tiesiogiai perkant labai is anksto bilietai daug pigesni  4u.gif
Juratele2006, as is dalies pritariu tavo vyrui, juk musu visu situacijos skirtingos, vienoms reikia 1000 EUR, kitoms dvigubai daugiau, nes tai priklauso nuo to, kokiu proceduru jums reikes. Mums nereikejo nieko-nei GN, nei LP, nei jokiu kitu proceduru- padare tik SG ir AMH, na ir bendrus tyrimus, dar tiesa vaistu parsiveziau uz ta kaina, pasiruosimui IVF. Bet mes atsargoje irgi turejom pinigeliu, bent jau kreditine kortele reiketu turetu tam atvejui "o jeigu"  4u.gif
Papildyta:

Tikrai yra  drinks_cheers.gif  jei kabai taupant, galima daug pigiau rasti. Musu draugai vaziuoja i kazki viesbutuka, bet jis yra paciam Beyoglu, ne prie klinikos, tai isvis mokes 20 usd uz para, sake viskas tvarkinga, tik lb mazi kambariukai, bet konsultacijai porai-trims dienoms kas labai tauapo tikrai gerai  4u.gif

Nu va o mums viešbutį už 80 eurų Yelena, nes per bookinga dar brangiau buvo.
Bilietai be persėdimu 410 eurų abiems mes ir derinomes pagal pigiau nes jei dieną anksčiau jau virš 700 kainavo. Bet jei isvakaro būtumėm suspeje nusipirkt būtų buvę 370. Suprantam kad reikia gaudyt.
Mes norim ten gn tad dieną man svarb. Žodžių o dae va rašo kad konsultacija pabrangI....nors mums rašė laiške 150 eurų. Nu žiūrėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 08 balandžio 2015 - 11:20
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 08, 13:18)
Nu va o mums viešbutį už 80 eurų Yelena,  nes per bookinga dar brangiau buvo.
Bilietai be persėdimu 410 eurų abiems mes ir derinomes pagal pigiau nes jei dieną anksčiau jau virš 700 kainavo.  Bet jei isvakaro būtumėm suspeje nusipirkt būtų buvę 370. Suprantam kad reikia gaudyt.
Mes norim ten gn tad dieną man svarb.  Žodžių o dae va rašo kad konsultacija pabrangI....nors mums rašė laiške 150 eurų. Nu žiūrėsim.

Oho, koks brangus viesbutis.. Gal koks labai jau geras? g.gif pabandykit Big Boxa, gi gali mergaites, kurios dabar yra TR nueiti iki viesbutuko ir uzbookinti jums pigiau vietoj 4u.gif 4u.gif
Odel konsultacijos, bandykit eiti su laisku, sakykit, kad raset tiek, tik tiek ir turim ax.gif Maniakui pamenu labai sekesi deretis, o mums tai ne, niekur nenuleido, bet neprasysi, nezinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 15:46)
Reziume: iš 48 kiaušialąsčių subrendę buvo 24, iš jų šiandiena apsivaisino 15-tukas - jau jį myliu wub.gif  wub.gif

Nu įspūdingai.... drinks_cheers.gif Šiandien laukiam gerų žinių, ane??

Mergaitės, o aš "išprievartavau" Jeleną parašyt man laišką... ax.gif Po mano laiško (prieš 7 d.) su keliais klausimais, supratau, kad ji juos dar kokią savaitę derins blink.gif Tai šiandien aš jai pati atsakiau į savo klausimus lotuliukas.gif Tik pasiklausiau ar vyrą skraidint su savim ir ar man būtina būti pačioj pirmoj ciklo pusėj (jeigu GN planuoja). Vyrą mano ji paliko namie, o man leido skristi bet kada. Keista... g.gif Šiaip Lt GN rekomenduojama pirmoj ciklo pusėj. Man rankos net drebėt pradėjo iš jaudulio... Labai daug klausimų iš karto:
1. Vienai skrendant, kokį viešbutuką rekomenduojat B(Big-box ar Tempo)? Iš kurio Memorial lengviau pasiekiama? Nes gi būsiu viena, nebus nei su kuo pasitarti, tad pasiklyst negalima jokiu būdu... biggrin.gif
2. Jeigu vyras lieka namie, jį atstovaus spermograma. Kadangi mes kaimiečiai, tai kur parekomduotumėt darytis? (Panevėžys-Vilnius).

Mano mm turėtų prasidėt 04.20, tai planuoju 27-30 pirktis bilietus. Manau 2 dienų mane išnagrinėt jiems pakak? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 08 balandžio 2015 - 11:41
Sveikos, jungiuosi į Jūsų ratą, jei priimsite:) Mes po pirmo vizito TR Memorials (sužinojome iš draugų-ačiū jiems ir Jums:). Labai labai patiko. Tikri profesionalai jie. Mums 1 vizitas su viskuo gavosi apie 1000 Eur. Konsultacijai skridome sekmadienį, grįžome trečiadienį. Kas planuoja skristi pirmam kartui-rekomenduoju, kad taikytumėte pasibaigus mm, kad būtų 2-5 dienos, nes jei reiktų naujos HSG (kaip mūsų atveju), kad pasidarytumėte vietoje pas juos:) Na o jei labai taupote pinigus-Grybo g-je kainuoja 156 Eur, reikia šeimos gydytojo siuntimo ir paprasto tepinėlio atsakymo (kad nėra uždegimo-greičiausiai padaro Synlab, jei priduodi ryte iki 12.30 val., atsakymas būna tą pačią dieną iki 17 val. el.p.-kaina apie 50 Lt), į šią kainą įeina 2 nuotraukos (jei norim papildomų foto-padaro, tik nežinau kainos)-šią info išsiaiškinau pas juos iš kokio 5 karto:) Kam reikia pirmam vizitui kelioms naktims info-gyvenome apartamentuose su virtuvėle Lodos Apartments (už 3 naktis sumokėjome 100 Eur, užsisakėme per booking.com)-kainos ir kokybės santykis pakankamas (turiu savininkės el.p. adresą-kam reikia, rašykite až, žadėjo pigiau duoti, jei tiesiogiai kreiptis). Taip pat džiaugiuosi, kad pirmam vizite buvo prof. Semra (nors ilgai laukėme, tačiau buvau pasiruošusi tam:)), kadangi echoskopo metu pamatė tai, ko niekas nebuvo matęs (nors turėjau 2 m. senumo HSG+diagnostinę LP). Gal kas nors skrendate į TR Memorials šį sekmadienį, pirmadienį ar antradienį (prašyčiau nuvežti HSG rezultatus, jei nesudėtinga)? Žodžiu dar kartą ačiū draugams ir Jums už šį atrastą kelią į TR, nes po 7 metų nežinomybės radome atsakymus!!!
Atsakyti
Kreta2015, kaip saunu, kad likote patenkinti drinks_cheers.gif tokiom paciom nuotaikom vaziuokit ir IVF, ir viskas bus puiku thumbup.gif

Na va, ir yra pigesnis butuko variantas kas ieskojot 4u.gif
Atsakyti