Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 14:46)
Reziume: iš 48 kiaušialąsčių subrendę buvo 24, iš jų šiandiena apsivaisino 15-tukas - jau jį myliu wub.gif  wub.gif

Vajėtau kur dėsi tokią futbolo komandą?.... gerai kad sodyba nemaža lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausima, kiek mazdaug pinigeliu isleidote per pirma konsultacija, su gyvenimu, skrydziu, mokesciu uz konsultacija ir tyrimais, maistas. Be sopingo mirksiukas.gif

vyras sako, kad be 2000 Eu nera ko vaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 07, 20:56)
Turiu klausima, kiek mazdaug pinigeliu isleidote per pirma konsultacija, su gyvenimu, skrydziu, mokesciu uz konsultacija ir tyrimais, maistas. Be sopingo  mirksiukas.gif

vyras sako, kad be 2000 Eu nera ko vaziuoti  g.gif

mes išleidom tikrai iki 1000 eurų su viskuo,pirkom bilietus kada jie buvo pigiausi po 169 eur.vienam)apartamentams išėjo 90 eurų už dvi dienas.konsultacija 110eurų.iš oro uosto ir į važiavom su auto,tai išėjo iki 20 eur.na o maistą pirkom parduotuvėj,vieną kartą tik kavinėj buvom
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 04 07, 20:03)
Vajėtau kur dėsi tokią futbolo komandą?....

tai dar labai klausimas kiek liks trečią dieną... unsure.gif
neskubinu įvykių - bus taip, kaip turi būti, aš padariau viską kiek buvo mano jėgose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 07, 19:56)
Turiu klausima, kiek mazdaug pinigeliu isleidote per pirma konsultacija, su gyvenimu, skrydziu, mokesciu uz konsultacija ir tyrimais, maistas. Be sopingo  mirksiukas.gif

Na priklauso kokie jusu poreikiai, koki viesbuti uzsisakysit, kur ir kaip maitinsites, kokius jums tyrimus reikes atlikti, ar darys GN ar ne.. Mums taip pat isejo kazkur apie 1000 euru.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 20:26)
tai dar labai klausimas kiek liks trečią dieną...  unsure.gif
neskubinu įvykių - bus taip, kaip turi būti, aš padariau viską kiek buvo mano jėgose  smile.gif

sveikinu su nuostabiu derliumi. oi lauksim kiek "porciju" bus saldyti. fantastika.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 21:26)
tai dar labai klausimas kiek liks trečią dieną...  unsure.gif
neskubinu įvykių - bus taip, kaip turi būti, aš padariau viską kiek buvo mano jėgose  smile.gif

Turi daug likt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 07, 15:46)
Reziume: iš 48 kiaušialąsčių subrendę buvo 24, iš jų šiandiena apsivaisino 15-tukas - jau jį myliu wub.gif  wub.gif

Rosita, nuostabios zinios wub.gif
Gera pradzia smile.gif o pabaiga manau bus dar puikesne smile.gif
Spaudziu kumscius toliau uz tavo stipruolius!
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 07, 19:56)

o aš suskaičiavau apie 6000 lt pirmai konsultacijai. tiksliai nepamenu, neturiu po ranka blush2.gif
tik kiek pamenu, konsultacijos, GN ir vaistai apie 3000 lt kainavo. o ir bilietai nebuvo pigiausi, plius viešbutis, -transportas ir kiti niekučiai ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip jus planuojates savo vykima i TR jau paciam IVF??? Ta prasme, as turiu omeny MM cikla... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Mes jau kaip ir noretume planuotis vykti, bet net neisivaizduoju kaip reikia pasiskaiciuot, kada MM ateis... doh.gif doh.gif doh.gif Kadangi per praejusius 2metus, per visus tuos FET, per visus naudojamus vaistus, po to kontraceptines, man MM niekada nebudavo labai reguliarios ( nuo 25 iki 35cd), tik paskutiniu metu apsireguliavo truputi... unsure.gif Bet va dabar, kai buvom TR pirmoj konsultacijos, kai padare GN, po jos dave antibiotiku pagert + Glifor, man MM gavo 35cd, kai paskutiniu metu jos jau budavo apie 27-30cd. Elis rase, kad jos gali veluot del antibiotiku. Tai dabar ir taip, ir taip sukam galva, kaip cia ka sugalvot, kaip cia apsiskaiciuot viska... unsure.gif
Viskas atrodo butu kaip ir gerai, atrodo, ateitu MM, kad ir ta pacia diena galetume pirkt lektuvo bilietus ir skrist, bet va sunkiausia mums suderinti su darbu, reikia is anksto uzsisakyti atostogas - zinot kuriam laikui ir kada tiksliai... Nenuvyksim juk i TR savaite ar 2, nesedesim ten, ir nelauksim mano MM... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 07, 22:40)
Mergaites, kaip jus planuojates savo vykima i TR jau paciam IVF??? Ta prasme, as turiu omeny MM cikla...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Mes jau kaip ir noretume planuotis vykti, bet net neisivaizduoju kaip reikia pasiskaiciuot, kada MM ateis...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kadangi per praejusius 2metus, per visus tuos FET, per visus naudojamus vaistus, po to kontraceptines, man MM niekada nebudavo labai reguliarios ( nuo 25 iki 35cd), tik paskutiniu metu apsireguliavo truputi...  unsure.gif  Bet va dabar, kai buvom TR pirmoj konsultacijos, kai padare GN, po jos dave antibiotiku pagert + Glifor, man MM gavo 35cd, kai paskutiniu metu jos jau budavo apie 27-30cd. Elis rase, kad jos gali veluot del antibiotiku. Tai dabar ir taip, ir taip sukam galva, kaip cia ka sugalvot, kaip cia apsiskaiciuot viska...  unsure.gif
Viskas atrodo butu kaip ir gerai, atrodo, ateitu MM, kad ir ta pacia diena galetume pirkt lektuvo bilietus ir skrist, bet va sunkiausia mums suderinti su darbu, reikia is anksto uzsisakyti atostogas - zinot kuriam laikui ir kada tiksliai... Nenuvyksim juk i TR savaite ar 2, nesedesim ten, ir nelauksim mano MM...  verysad.gif  doh.gif

Na cia sunkiausia uzdutis yra tikrai 4u.gif man budavo reguliarios mm kaip laikrodis o prasau kiek turejau pristresuoti, nes jos eme ir neatejo reikiamu metu - sugadinau visas 5 dienas atostogu, o galiausiai turejau meluoti ir kurti planus kodel negrizau i darba kaip suplanuota rolleyes.gif tai kam net nera reguliarios tai isvis isivaizduoju kaip sudetinga doh.gif gal mergaites su panasiomis bedomis patars kaip jos dare, svarbu labai nenuankstinti, kad ilgai laukti nereiktu, bet ta suplanuoti gi irgi reikia labai atsargiai biggrin.gif turek omenyje kad 2-3 c.d (tai jeigu prasidejo mmm po 12h tai ir 4 c.d ju skaiciavimu) nera per velu pradeti IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 07, 22:13)
mes išleidom tikrai iki 1000 eurų su viskuo,pirkom bilietus kada jie buvo pigiausi po 169 eur.vienam)apartamentams išėjo 90 eurų už dvi dienas.

Ir mes taip pat drinks_cheers.gif tilpom i 1000 euru-bilietus pirkom is anksto ir pacius pigiausius, uz BigBox viesbutuka mokejom po 45 eurus uz para. Tai uzteko pilnai.

Rosituk, na ir derlius thumbup.gif labai laikom mukstukus uz 3 para, kad liktu bent kokiu 10 TOP kokybes wub.gif
Atsakyti