QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 07, 22:40)
Mergaites, kaip jus planuojates savo vykima i TR jau paciam IVF??? Ta prasme, as turiu omeny MM cikla...
Mes jau kaip ir noretume planuotis vykti, bet net neisivaizduoju kaip reikia pasiskaiciuot, kada MM ateis...

Kadangi per praejusius 2metus, per visus tuos FET, per visus naudojamus vaistus, po to kontraceptines, man MM niekada nebudavo labai reguliarios ( nuo 25 iki 35cd), tik paskutiniu metu apsireguliavo truputi...

Bet va dabar, kai buvom TR pirmoj konsultacijos, kai padare GN, po jos dave antibiotiku pagert + Glifor, man MM gavo 35cd, kai paskutiniu metu jos jau budavo apie 27-30cd. Elis rase, kad jos gali veluot del antibiotiku. Tai dabar ir taip, ir taip sukam galva, kaip cia ka sugalvot, kaip cia apsiskaiciuot viska...
Viskas atrodo butu kaip ir gerai, atrodo, ateitu MM, kad ir ta pacia diena galetume pirkt lektuvo bilietus ir skrist, bet va sunkiausia mums suderinti su darbu, reikia is anksto uzsisakyti atostogas - zinot kuriam laikui ir kada tiksliai... Nenuvyksim juk i TR savaite ar 2, nesedesim ten, ir nelauksim mano MM...
Na cia sunkiausia uzdutis yra tikrai

man budavo reguliarios mm kaip laikrodis o prasau kiek turejau pristresuoti, nes jos eme ir neatejo reikiamu metu - sugadinau visas 5 dienas atostogu, o galiausiai turejau meluoti ir kurti planus kodel negrizau i darba kaip suplanuota

tai kam net nera reguliarios tai isvis isivaizduoju kaip sudetinga

gal mergaites su panasiomis bedomis patars kaip jos dare, svarbu labai nenuankstinti, kad ilgai laukti nereiktu, bet ta suplanuoti gi irgi reikia labai atsargiai

turek omenyje kad 2-3 c.d (tai jeigu prasidejo mmm po 12h tai ir 4 c.d ju skaiciavimu) nera per velu pradeti IVF