Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(pupiks @ 2015 03 24, 09:19)
Pritariu ir aš  smile.gif žiauriai esat drąsios, ryžtingos, tikros didvyrės  thumbup.gif
Man ir tai tie paprasti organizaciniai dalykai..kaip bilietu užsisakymas, buto nuoma, o jau ten nuvykimas atrodo biski neramiai  g.gif o ką jau ten kalbėt kai kokie nesklandumai atsiranda.... cool.gif Saunuolės! Bet žinau tik tai, kad kai jau pradedi eit pirmyn, tai ir eini, nesisukioji, o tikslas priduoda stiprybės ir tampa varomoji jėga  smile.gif

merginos tikrai pradejus eiti siuo keliu isijungia kazkokia "automatika" niekas nebebuna baisu ir kazkoks kaip sapnas praeina, nemoku apsakyt, visgi tas tikslas apkeri 4u.gif 4u.gif Atsimenu pirmakart i stambula atskridom konsultacijai praeitu metu geguze 2:30 nakties, islipom is lektuvo neaisku nei ar tikrai paims vairuotojas, nei butas koks ten bus .. ar buto seimininkas lauks.. veze atsimenu tom gatvem kai dabar pagalvoji tai baisu atrodo o tada kazkaip drasiai jautemes nesuprasi kaip 4u.gif

Ir jums linkiu labai labai dideles drasos ir ryzto kad drasiai viska igyvendintumete ir pamatysit savo galimybes, jos tikrai dar didesnes dar nei pacios galvojat, svarbiausiai pirma zingsni zengt o paskui viskas savaime susiroganizuosit 4u.gif
Atsakyti
Tylu kaip g.gif
Visos sulaikiusios kvėpavimą laukiam RositaK reportažo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 24, 14:07)
Tylu kaip g.gif
Visos sulaikiusios kvėpavimą laukiam RositaK reportažo blush2.gif

O jau tikrai!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
RositaK, malonu buvo susipazint mirksiukas.gif
Na as jau ir po pirmo vizito. Mums LP kainavo 8000 tr lyru
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 24, 14:44)
Mums LP kainavo 8000 tr lyru

blink.gif Nulių tikrai ne per daug? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 24, 16:44)
Mums LP kainavo 8000 tr lyru

blink.gif oho!
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 03 24, 17:08)

Taip taip doh.gif 2000 kiek supratom uz tai kad likau nakvot
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 24, 15:14)
Taip taip  doh.gif 2000 kiek supratom uz tai kad likau nakvot

Brungus viešbutis gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 24, 17:14)
Taip taip  doh.gif 2000 kiek supratom uz tai kad likau nakvot

hm, o tai galėjo ir paleisti taip išeina g.gif nu tikrai nesamoningai didelė kaina už vieną naktį, dar niekur tokių priežiūros kainų nemačiau doh.gif
aš iš pradžių pagalvojau, kad jūs bilietų pakeitimo kainą įtraukėt smile.gif na jau dabar gailėtis negalima, svarbiausia rezultatas
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 24, 17:26)
hm, o tai galėjo ir paleisti taip išeina  g.gif nu tikrai nesamoningai didelė kaina už vieną naktį, dar niekur tokių priežiūros kainų nemačiau  doh.gif
aš iš pradžių pagalvojau, kad jūs bilietų pakeitimo kainą įtraukėt smile.gif  na jau dabar gailėtis negalima, svarbiausia rezultatas

tai kad mane operavo po pietu

Skyciau toks nepigus viesbutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 24, 16:44)
RositaK, malonu buvo susipazint mirksiukas.gif
Na as jau ir po pirmo vizito. Mums LP kainavo 8000 tr lyru

Tai kainos panašios kaip Memorial, nes mes sumokejom už LP ir H 8600TL, plius dar už patologinės medžiagos ištyrimą 900TL. Matomai pas turkus tokios kainos privačiam sektoriuje doh.gif na bet svarbiausia rezultatas nestuke.gif to tau ir linkiu Allivo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 24, 17:41)
Tai kainos panašios kaip Memorial, nes mes sumokejom už LP ir H 8600TL, plius dar už patologinės medžiagos ištyrimą 900TL.  Matomai pas turkus tokios kainos privačiam sektoriuje  doh.gif na bet svarbiausia rezultatas  nestuke.gif  to tau ir linkiu Allivo  nestuke.gif

Nieko nesakysiu, bet ir as to tikiuosi ax.gif
Atsakyti