QUOTE(DruiDe @ 2015 03 24, 16:47)

Ogo kokios kainos

Dabar svarbiausia sveikata ir rezultatas

Papukus papuciam ir pirmyn

Greiciau sveikit, atsigaukit
Rosita, kaip jus?
Rasiux, kaip jums sekesi?
Na, net nezinau nuo ko cia pradeti pasakot...
Vakar turejom pirma konsultacija, kurioje dalyvavo 2daktarytes, viska isklausinejo, susirase, mane apziurejo, o po to ir profesore prisijunge, ir ji taip pat apziurejo. Rado 1 polipa pas mane, sake gal nieko blogo cia nera, gal reikes ji pasalinti, o gal ir ne, viskas bus aisku po GN. Kadangi mes visus tyrimus norim cia pasidaryti, tai mano vyrui spermos 2tyrimai, kraujo tyrimai, man GN, kraujo tyrimai (tik nez.kas i ka ieina, sake kariotipa reikia istirti, mus abieju su MB chromosomas), o daugiau net nez... Sarasiuka tu tyrimu padare, bet mums jo nieks nedave, tai bijau daugiau ka ir prisakyti neteisingai...

MB sperma norejo iskart istirti vakar, bet MB is po tu visu nerimavimu ir stresu nieko nepavyko, tik pora laseliu teisvarvino... Isejo kaip visas nesavas, nekalbus... Dar lietus pradejo lyt isejus, tai abu kaip zeme pardave kulniavom is ligonines...
Po to vakarop Elis parase, kad reiks pakartot spermos tyrima, nes is tu poros laseliu nieko negalejo istirti... Lygiai tokia pat situacija jau esam tureje pirma karta pas save, tai sakau savo MB, tai gal mano pagalbos reikes, na, sako gal kaip nors as susikaupsiu, pats si karta drasiau biski bus, jau nebe tiek streso del visko, na, tai siandien jau gavosi..

Man padare siandien GN - nelabai maloni procedura, ypac jau pries pati gala, galvoju o dieve, kada cia baigsis ji, kad tik greiciau...

Na, o po to dar kraujo tyrimus padare. Siandien Elis mus pasitiko, nuvede MB spermos tyrima padaryt, as laukiau koridoriuj, o paskiau Elis dingo kazkur, prisistate kazkokia ilgaplauke juodaplauke mergina, sako Elis paprase mano pagalbos, nes ji labai bizi, tai sako as jus palydesiu kur reikes, na, bet ji man nelabai patiko... Nelabai ejo suprasti ka ji angliskai ka nors paklausia ar pasako, be to visa laika i savo telefona ilindusi buvo...

(o kas ji tokia taip ir nezinau, nes neprisistate, tik nice to meet you ir viskas... )

Sake visus atsakymus atsius emeilu. 4dieni anksti ryte namucio, tai ryt kaip ir laisva diena turesim
Na, ir vagi, o ka cia daugiau papasakojus, taip staigiai ir nepapasakosiu...