Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

Sveikos grazuoles smile.gif
Aciu uz namucius wink.gif
Virgin, as visose foto izvelgiu nerealius skirtumus. O lesku dailumas... 4u.gif , o ta foto kur plastika pilvo pries ir po, tai kiek svorio numesta ten kur po ? Vokai super, nzn kiek metu, bet kaip pacanke atrodai thumbup.gif Tiesa, kaip dieta? Visdar 5:2 propoguoji ?
Mano op diena irgi arteja..jau pradedu triedaliot biski, o kas jei kraujo tyrimai bus prasti, o jei nebeatsikelsiu po op ..ir dar tokiu nesamoningu sapnu sapnuoju apie savo pilva. Tiesa , mano keturmete man vis primena , koks didelis ir nelabai grazus mano pilvas doh.gif , zodziu laukiu op juodai.
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 03 25, 01:35)
ir dar tokiu nesamoningu sapnu sapnuoju apie savo pilva.

Labas rytas, pasamone veikia, tai ir sapnuoji mirksiukas.gif Ir as pradedu sapnuot, kai pvz paziuriu operacijos video biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 03 25, 11:06)
Labas rytas, pasamone veikia, tai ir sapnuoji mirksiukas.gif Ir as pradedu sapnuot, kai pvz paziuriu operacijos video biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
manau, kaip tik reiktų stengtis mažiau galvoti, kas būtų jeigu būtų. Nusiteikit, kad viskas bus gerai, juk gydytojais, kuriuos pasirinkot, pasitikit, o jie irgi turėtų būti suinteresuoti, kad jų pacientai išeitų iš operacinės patenkinti ir laimingi. Tikiuos g.gif blush2.gif
Šiandien grožio miegutis Bandomajam. Oi kaip nekantrauju viską sužinoti, pamatyti.... Bet žinot, man iš tikrųjų labai labai nu labai keista. Visos trys - aš , Bandomasis ir Tatanka, operavomės pas vieną ir tą patį V. Mano op nuo pat pradžių buvo nenusisekusi. Tatanka irgi skundėsi, kad jai randas išplatėjo, nu bet čia šiuo atveju daktaras ne prie ko g.gif o dabar Bandomasis... jei viską būtų super duper V. padaręs, kaip kad ji pati sakėsi, tai tikrai nereikėtų jai antros op. Nu nebent, nežinau, kažkas pasidarė, gal vėl kokia išvarža susiformavo, ar dar koks velnias. Gal ir kur nors nedasiuvo, kaip ir man? g.gif Gal čia tik mano fantazija, nu bet tikrai keista.
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2015 03 23, 21:43)
Pilvo op su vietine nejautra? blink.gif As geguzes pradzioj pas K darysiu 4u.gif Daryciau irgi kad ir ryt, bet anksciau nepakliunu...
redy idomu kada tave uzrasys, nes as 2 men eilej biggrin.gif

ir man idomu, jei koki birzeli, tai dada jau atkelisu rudeniui.
Atsakyti
Laba

QUOTE(Kirisama @ 2015 03 25, 10:24)
Tatanka irgi skundėsi, kad jai randas išplatėjo, nu bet čia šiuo atveju daktaras ne prie ko  g.gif o

na siaip manau, kad cia daktaras tikrai ne prie ko.. manau jei ne mano sokiai menuo po operacijos, butu buve viskas gerai.. doh.gif
na lauksim Bandomojo pasisakymo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2015 03 25, 12:29)
Laba
na siaip manau, kad cia daktaras tikrai ne prie ko.. manau jei ne mano sokiai menuo po operacijos, butu buve viskas gerai..  doh.gif
na lauksim Bandomojo pasisakymo..  ax.gif

Nu jo, su šokiais tu tada pavarei doh.gif gerai, kad viskas gerai baigėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 03 25, 00:35)
Sveikos grazuoles smile.gif
Aciu uz namucius wink.gif
Virgin, as visose foto izvelgiu nerealius skirtumus. O lesku dailumas... 4u.gif , o ta foto kur plastika pilvo pries ir po, tai kiek svorio numesta ten kur po ? Vokai super, nzn kiek metu, bet kaip pacanke atrodai thumbup.gif  Tiesa, kaip dieta? Visdar 5:2 propoguoji ?
Mano op diena irgi arteja..jau pradedu triedaliot biski, o kas jei kraujo tyrimai bus prasti, o jei nebeatsikelsiu po op ..ir dar tokiu nesamoningu sapnu sapnuoju apie savo pilva. Tiesa , mano keturmete man vis primena , koks didelis ir nelabai grazus mano pilvas doh.gif , zodziu laukiu op juodai.

Sekmes Mano vardas!!!! 4u.gif as korekcijos labiau bijojau nei operacijos...tada tai miegojau, o dabar gyva pjauste ir siuvo lotuliukas.gif As irgi tokia pat....vis sapnuoju, prisigalvoju nesamoniu... va ir dabar savaite po korekcijos, tai siunciau foto daktarui kad nuramintu ax.gif
Papildyta:
Imeciau nautraukeliu po korekcijos, bet nelabai i ka trn yra ziureti....viskas uzklijuota. Po 2 sav gal geriau bus, kai siulus nukirps ir labiau sugys. Seip vienas randas pas mane toks ilgas gavos, tikiuos sugys ir nesimatys, pakomentavau ten po foto....
Atsakyti
Hello smile.gif as gyva ir sveika smile.gif jauciusi nerealiai. Sake po operacijos dar valanda nesibudinau, tai tik db parvilko i palata :-) korsetukas jau nebe toks kaip buvo po plastikos :-) :-) atsikeliau labai lengvai po OP jau vaikstau kaip vaiksciojus :-) labai neskauda, zodziu viskas ciki biggrin.gif
Ziuriu tv, geriu kava ir relaxuoju prie tv cool.gif
Atsakyti
Maciau jau bamba, kokia grazi wub.gif tikiuosi tokia ir liks. As nesuprantu man is vis neskauda smile.gif Galeciau jau namo vaziuot cool.gif
Ir pasirodo pilvo presas mano gerulis biggrin.gif galiu keltis ir atsikeliu be problemu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 25 kovo 2015 - 18:46
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 25, 19:45)
Maciau jau bamba, kokia grazi  wub.gif  tikiuosi tokia ir liks. As nesuprantu man is vis neskauda smile.gif Galeciau jau namo vaziuot  cool.gif
Ir pasirodo pilvo presas mano gerulis biggrin.gif galiu keltis ir atsikeliu be problemu smile.gif

thumbup.gif smagu, kad viskas su tavim ok 4u.gif labai lauksim foto ir komentaru albume wink.gif o kad neskauda, tai gal dar vaistai veikia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 25, 19:39)
thumbup.gif smagu, kad viskas su tavim ok  4u.gif labai lauksim foto ir komentaru albume wink.gif o kad neskauda, tai gal dar vaistai veikia???  g.gif

Aha veikia biggrin.gif jau paprasiau linksmonado i uzpakali biggrin.gif merginos kam i gerkle slangeli dejo, ka daret kad nebutu to nemalonaus jausmo, man skauda ryjant sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 25, 21:06)
Aha veikia biggrin.gif jau paprasiau linksmonado i uzpakali biggrin.gif merginos kam i gerkle slangeli dejo, ka daret kad nebutu to nemalonaus jausmo, man skauda ryjant sad.gif

man yra deje per viena operacija.. doh.gif reikia laiko.. arba paprasyk kokiu ledinuku saldanciu SB, paskui praeis.. as dar medaus budavo po maza sauksteli suciulpdavau.. kazkiek nuimdavo..
Laikykis 4u.gif
Atsakyti