Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 25, 22:06)
Aha veikia biggrin.gif jau paprasiau linksmonado i uzpakali biggrin.gif merginos kam i gerkle slangeli dejo, ka daret kad nebutu to nemalonaus jausmo, man skauda ryjant sad.gif

Sveika sugryzusi grazuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sveikinimai is klaipedos biggrin.gif
tikrai lb smagu kad viskas praejo liuks, dabar belieka laukti rezultato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2015 03 25, 21:57)
man yra deje per viena operacija..  doh.gif reikia laiko.. arba paprasyk kokiu ledinuku saldanciu SB, paskui praeis.. as dar medaus budavo po maza sauksteli suciulpdavau.. kazkiek nuimdavo..
Laikykis  4u.gif

As nepagalvojau pati apie ledinukus, o MB jau namie su vaikais smile.gif as likau parai ligoninej smile.gif ir taip jam streso ivariau. Man jo gaila nebevarinesiu. Pasirodo sveriu maziau nei pasakiau smile.gif suleido per daug vaistu. Miegojau valanda ilgiau nei derejo. Mb jai per renimacijas skambinejo ieskojo. Labai issigandes buvo. Tegu parelaksuoja, jau net nesakiau, kad gerkle skauda. O namie turiu ledinuku smile.gif
As vis atidengiu bamba, kokia ji dieviska smile.gif mano pacios bamba buvo tragiska, isplestas auskaras. Tai jau po V sakiau grazi, bet dabar as negaliu atsiziuret biggrin.gif vis pakeliu korseta paziuriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 03 25, 22:17)
Sveika sugryzusi grazuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sveikinimai is klaipedos  biggrin.gif
tikrai lb smagu kad viskas praejo liuks,  dabar belieka laukti rezultato  wub.gif

Aciu smile.gif aga vel korsetai smetai, na bet kaip nors :-)

Balciunas pagyre mano randa smile.gif ir pasake kad mano klubai ziauriai kreivi, na bet ta ir pati zinojau biggrin.gif
Atsakyti
Bandomasis, dziaugiuos uz tave. Tavo emocijos privercia mane laukt savosios op dar labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 03 25, 22:53)
Bandomasis, dziaugiuos uz tave. Tavo emocijos privercia mane laukt savosios op dar labiau smile.gif

Jausmas tikrai geras wub.gif ir vertas laukimo smile.gif ***** tiek issimiegojau, kad miego nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi nesimiegojo imeciau biski fotkiu i albuma :-)
Atsakyti
Pažiūrėjau wub.gif
Na tai pasakok, ką su pilvu darė, kad bamba taip apsikeitė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 26, 08:53)
Pažiūrėjau  wub.gif 
Na tai pasakok, ką su pilvu darė, kad bamba taip apsikeitė?  mirksiukas.gif

Zodziu virs bambos buvo maza isvarzele, siek tiek itruke raumenukai, susiuvo sutvarke ir padare bambyte labai grazia :-) kai pajegsiu nusimaut korseta parodysiu :-) dabar tik pasikeliu paziuriu :-) korsetas jau nebe toks kaip buvo pries tai, tokia ortopedine juosta tik. Galvojau kelsis i virsu bet ne laikosi puikiai :-) as sakiau cia svorio priaugsiu guledama ta para, maistas skanus ir porcijos milziniskos biggrin.gif
Papildyta:
Vienu zodziu esu euforijoj wub.gif laukiu kavos ir po pietu keliausiu namo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 26, 10:12)
Zodziu virs bambos buvo maza isvarzele, siek tiek itruke raumenukai, susiuvo sutvarke ir padare bambyte labai grazia :-)

O ta išvaržėlė atsirado po anos operacijos jau? Ir kiek kainavo jos sutvarkymas?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 25, 16:12)
Hello smile.gif as gyva ir sveika smile.gif jauciusi nerealiai. Sake po operacijos dar valanda nesibudinau, tai tik db parvilko i palata :-) korsetukas jau nebe toks  kaip buvo po plastikos :-) :-) atsikeliau labai lengvai po OP jau vaikstau kaip vaiksciojus :-)  labai neskauda, zodziu viskas ciki  biggrin.gif
Ziuriu tv, geriu kava ir relaxuoju prie tv  cool.gif

Smagu, kad viskai puikiai praejo 4u.gif
Lengvo atsigavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 03 26, 09:40)
O ta išvaržėlė atsirado po anos operacijos jau? Ir kiek kainavo jos sutvarkymas?

Is tikro nezinau kaip ten buvo smile.gif mano pirma operacija buvo labai komplikuota. As kai paskaiciau aprasyma operacijos tai eina sau, neseniai pasiemiau prisijungima prie internetines korteles, ten visi protokolai yra. Susiuta is gabaliuku buvau viduje unsure.gif esme kad dabar jau turetu buti viskas tobula smile.gif kaina galiu asmeniskai pasakyti smile.gif bet ji tik man tokia, nes dare pazistamas smile.gif

QUOTE(1PuPa @ 2015 03 26, 10:11)
Smagu, kad viskai puikiai praejo  4u.gif
Lengvo atsigavimo  smile.gif

Aciu, kai vaistai veikia tai dzin smile.gif ziuresim kaip namie bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 26 kovo 2015 - 10:38
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 26, 11:37)
kaina galiu asmeniskai pasakyti smile.gif bet ji tik man tokia, nes dare pazistamas smile.gif

pasakyk 4u.gif
Atsakyti

Parasiau wink.gif
Atsakyti