Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 7 tema

Bandomasis,
pagalvojau, kad tavo naujas nuotraukas po šitos op galbūt būtų tikslinga perkelti į naują aplanką, prie to gydytojo, kuris tave operavo. Kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 26, 12:32)
Bandomasis,
pagalvojau, kad tavo naujas nuotraukas po šitos op galbūt būtų tikslinga perkelti į naują aplanką, prie to gydytojo, kuris tave operavo. Kaip manai?

Jeigu tau nesunku smile.gif bet man apacioj tai Vitkaus tvarkyta, nuo bambos i virsu kito wink.gif as telefonu nelabai padarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 26, 13:46)
Jeigu tau nesunku smile.gif bet man apacioj tai Vitkaus tvarkyta, nuo bambos i virsu kito wink.gif as telefonu nelabai padarysiu smile.gif

Nu tai jau vasaros turbūt lauki labiau nei bet kada thumbup.gif labai liuks pasikeitimai bigsmile.gif

Virginup jau tavo figurytes pokyčiai tai pranoksta visu albume esančių, nerealiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 03 26, 13:17)
Nu tai jau vasaros turbūt lauki labiau nei bet kada  thumbup.gif  labai liuks pasikeitimai  bigsmile.gif

Virginup jau tavo figurytes pokyčiai tai pranoksta visu albume esančių, nerealiai  drinks_cheers.gif

Kol kas laukiu kada namo paleis biggrin.gif o vasaros irgi laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 26, 13:46)

Tai pirmos op nuotraukas ir palikim V. aplanke mirksiukas.gif . O naujas antros op nuotraukas kelkim į naują aplanką. Aš galiu perkelti, bet visą informaciją paliksiu pačiai surašyti. Tiesa, o koks gydytojas dabar operavo - Vaičiūnas? Balčiūnas?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 26, 13:28)
Tai pirmos op nuotraukas ir palikim V. aplanke  mirksiukas.gif . O naujas antros op nuotraukas kelkim į naują aplanką. Aš galiu perkelti, bet visą informaciją paliksiu pačiai surašyti. Tiesa, o koks gydytojas dabar operavo - Vaičiūnas? Balčiūnas?

Abu wink.gif rasyk Vaičiūną, Balčiūnas mažai ką darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 03 26, 14:38)
Abu wink.gif rasyk Vaičiūną, Balčiūnas mažai ką darė smile.gif

Aplankas sukurtas,nuotraukos perkeltos, visa kita palieku tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 26, 14:21)
Aplankas sukurtas,nuotraukos perkeltos, visa kita palieku tau  mirksiukas.gif

Ok aciu :-)
Atsakyti
VIRGINIP, BANDOMASIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Saunuoles:))))))
Atsakyti
sveikos, siand buvau pas K. tai op geguzes 14 d. galvojau geguze nesioperuosiu, bet stovejau kelias min ir galvoju nu iki spalio toli saukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(redy @ 2015 03 26, 21:20)
sveikos, siand buvau pas K. tai op geguzes 14 d. galvojau geguze nesioperuosiu, bet stovejau kelias min ir galvoju nu iki spalio toli saukia lotuliukas.gif

Man pilvuka operavo geguzes 15 smile.gif ir nieko rugpjuty jau papludimy gulejau wink.gif bet korekcija pasirinkau dabar daryt, kad jau be korseto reiktu vasara pasitikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2015 03 26, 20:39)
VIRGINIP, BANDOMASIS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Saunuoles:))))))

wub.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(redy @ 2015 03 26, 23:20)

Tiek nedaug liko wub.gif Jauciu kaip lauki rolleyes.gif

Bandomasis, sauniai viska sutvarke, dziaugiuosi uz tave wub.gif drinks_cheers.gif
Lauksim foto be tvarsciu rolleyes.gif
Atsakyti