QUOTE(Ingbri @ 2015 04 03, 12:55)
Sveikutes
Ziuriu kalbat apie nurofen nuo dantu skausmu. Maniskui dar nesimato, kad ruostusi dygti (man paciai isgydo pirmas tik 1metu), tai jam bus turbut panasiai. Bet ateiciai irgi galvoju nusipirkti sio vaisto, tik domina ar jis su receptu ar be?
Renalta, dabar turbut, kai jau primaitineji, tai tikrai gali atiduoti savo vaikuti vyrui, mamai ar sesei bent kokiom 4 val. kad pailsetum. Tas nuovargis irgi labai negerai....
Na nera jau visai taip kad vyras ar mama, sesuo jo nepaziuretu, bet 3-4 klyksmu ir nemigos paros nubraukia viska
Per Velykas nors pailsejau, vaikis aisku labai blogai miegojo ir mano sveikata buvo prasta, bet per diena ir anksti ryte mama su juo zaisdavo, tai nors moraliskai nuo jo pailsejau
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 03, 13:40)
Labai užjaučiu neramių vaikų mamas

Sunku... Bet tikrai tokie dalykai išaugami. Išmoks ir miegot ir nustos kažkada griūti ant grindų. Aišku, reikia apsišarvuoti ta kantrybe kažkaip...
Tuom ir guodžiuosi. Nes su miegu vis prasčiau ir prasčiau. Jau net nebežinau ar dantys. Nesimato naujų, bet gal ilgiau užtruks? Pirmieji labai ilgai dygo, gal ir treti tokie? Nes ir vėl juodas seilėtekis. O ir charakteris ryškėja. Verksnė. Ir mamyčiukė. Apie palikt kam nors kalbos nėra. Ištinka isterija iki pamėlynavimo vos vyras su ja ant rankų išeina iš kambario, kuriame aš esu... Ant rankų, ant rankų, gerai, kad dar nėra labai sunki, bet išvarža jau ėmė vargint.
Šiandien vėl į mankštą, mane jau prakaitas pila, nes buvo totalus košmaras

Ji taip rėkė, kad man po to galva plyšo... Reikės nufotkint tuos pratimus, nes nuo streso nieko neįsiminiau.
Vyras pats pasakė, kad tegu miega kartu. Lovytėje miega ant šoniuko, o mūsų lovoje - žvaigždės poza. Vieną koją reikia užmest ant manęs, o viena ranka už manęs laikytis. Nosis tam labai patogu, pasirodo...
Bandysiu ir aš vibrucol kursą.
Va ir as tik tuo guodziuosi kad isaugs
Papildyta:
QUOTE(dkny_777 @ 2015 04 03, 15:37)
Sveikos mamytes

Skaitau jus visa laika "uz kadro", kalbejot apie visokius vaistukus neramiam vaikui.
Renalta, kiek pamenu pas jus irgi buvo gimdymas su vakuumu, t.y. komplikuotas ir lyg pora sav. anksciau.
Dekui uz nuorodas, reikes pasidometi siomis knygomis.
Taip mano mazius gime vakuumo pagalba ir 37 sav. bet mums atskirose lovose miegoti geriau negu kartu, bet jau as nors siek tiek pamiegu, o va kai mazius buna salia visai akiu nesumerkiu, nes jo blaskimasis, aimanavimas, visokie leidziami garsai visai neleidzia akiu sumerkti

Jeigu tik jis nors kiek geriau miegotu kartu tai as visom keturiom ji salia guldyciausi, bet kad ne velnio nepadeda
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 04 07, 13:54)
nu va, ta pati istorija.. tik D.C. tik du kartus gyvenime buvo užmigęs prie krūties

visada valgydamas pasnausdavo ir paskui akys stačios, tai mes nešiodavom ir supdavom, kad užmigtų.
žodžiu, ta miego teorija graži, bet praktikoje visai kitaip būna.. laikykis
Ž irgi kol dantyse krūtis regis miega tik atitrauki ir nemiega

Ž nešiojimų nepripažįsta, bet lovelę reikia supti ir dar šnypšti