Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(egk @ 2015 04 07, 14:43)
O dar ir pastos nemegsta doh.gif

tai kokia duodi, kad tokia neskani? biggrin.gif
tikrai nerėkdyk, nes išvis nesiduos, gerai, kad bent kažką valote.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 04 07, 14:10)
Afrodite - E kakuciai nuo colic calmo tamsus buna, juodi, zalsvi. Ir duok kelias dozes jei nepadeda, mums per velykas tik po dvieju padejo. O po vienos kaip tu sakai, neramus, uzmiega ir vel kniurksi. Be to jums ir diegliai jau stipresni, tokiu metu sustipreja, atsisakyk visu pieno produktu su laktoze (rimi daug visko yra pirkti be laktozes), mums akivaizdziai padeda, ir dar kiausiniu. Bet ka tu rasai, tai grynai diegliai, ir naktimis, vakarais butent, mums padeda tikro medyje poza, nesiojimas nesyneje, bet siaip dieta daro stebuklus tikrai, kiek apie dieglius skaiciau, butent del per didelio kiekio laktozes dazniausiai buna ir jeigu per daznai kaitalioji krutis ir vaikas geria tik liesa piena. O dar sakei kad nakciai duodi misinuka ir jis neramus naktimis buna, gal del jo visgi?

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif wub.gif bandysim kad tik padetu 4u.gif
Pumpule,mano pienuko geriausiu atveju uztenka dviem maitinimams is 7.Mes duodam Hipp Combiotic HA1-jis tipo skirtas labai jautriems maziukams,hipoalerginis ir t.t. Pienuka jis is krutines ciulpia pazaidimui ir nusiraminimui,bet nevalgo pilnai-pastoviai nervuojasi kai tik krutine suminksteja,paleidzia iskart savo balseli. Dar maitinimui krutimi kliudo ir mano vartojami vaistai,kai tenka tom valandom juos gert,paskui nusitraukineju pienuka ir ispilu ir duodu jau pienuka savo po kurio laiko kuri surenku.Nakciai isgeriu ir tada vel galiu po kiek laiko duot krutine.Bet kaip ir sakiau su krutine jis zaidzia,o as jam leidziu nes tikiuos kad dauges to pienuko ir nors ir nusitraukineju bet gertu mano,taip ir vaikui geriau ir finansiskai naudingiau.Nes misinukams ir sauskelnem tikrai daug pinigu iseina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 11:20)
mes gi savo laiku buvom pas n-tojo lygio neurologę vaiko raidos centre, konsultacija trūko ar val, ar 1,5, žodžiu, ilgai, per tą laiką ji su mumis kalbėjo, klausinėjo, vaiką stebėjo, ir ką - jūsų vaikui viskas gerai, čia mamai reikia "gydytis", visų pirmą išsimiegoti. nu kitaip nebus, Renalta, reikia, kažką keisti, kitaip užsilenksi unsure.gif tiesą sakant, netikiu, kad tie sirupėliai padės, bet o gal 4u.gif

dar ana neurologė sakė naktį nepulti jo migdyti, jei pradeda vartytis ar stenėti, tegu kad ir paverkia, vaikas pats turėtų išmokti užmigti vėl, sakė kelias naktis pablūdys vienas, paskui geriau miegos. kaip tu naktį darai?

Sveikos, visas su praejusiomis sventemis smile.gif
Zuzla, aisku migdau, nes jis ilgiau pabuves ima klykti doh.gif bandziau visai ir ignoriuoti ir neduoti MP, bet kol kas vienintelis efektyvesnis dalykas -MP, kartais pavalges pats nuluzta, o kartais reikia dar pasupti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 04 07, 14:48)
Sveikos, visas su praejusiomis sventemis  smile.gif
Zuzla, aisku migdau, nes jis ilgiau pabuves ima klykti  doh.gif bandziau visai ir ignoriuoti ir neduoti MP, bet kol kas vienintelis efektyvesnis dalykas -MP, kartais pavalges pats nuluzta, o kartais reikia dar pasupti  doh.gif

nu va, ta pati istorija.. tik D.C. tik du kartus gyvenime buvo užmigęs prie krūties doh.gif visada valgydamas pasnausdavo ir paskui akys stačios, tai mes nešiodavom ir supdavom, kad užmigtų.
žodžiu, ta miego teorija graži, bet praktikoje visai kitaip būna.. laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 04 03, 12:55)
Sveikutes  4u.gif
Ziuriu kalbat apie nurofen nuo dantu skausmu. Maniskui dar nesimato, kad ruostusi dygti (man paciai isgydo pirmas tik 1metu), tai jam bus turbut panasiai. Bet ateiciai irgi galvoju nusipirkti sio vaisto, tik domina ar jis su receptu ar be?  smile.gif
Renalta, dabar turbut, kai jau primaitineji, tai tikrai gali atiduoti savo vaikuti vyrui, mamai ar sesei bent kokiom 4 val. kad pailsetum. Tas nuovargis irgi labai negerai....

Na nera jau visai taip kad vyras ar mama, sesuo jo nepaziuretu, bet 3-4 klyksmu ir nemigos paros nubraukia viska verysad.gif
Per Velykas nors pailsejau, vaikis aisku labai blogai miegojo ir mano sveikata buvo prasta, bet per diena ir anksti ryte mama su juo zaisdavo, tai nors moraliskai nuo jo pailsejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 03, 13:40)
Labai užjaučiu neramių vaikų mamas  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sunku... Bet tikrai tokie dalykai išaugami. Išmoks ir miegot ir nustos kažkada griūti ant grindų. Aišku, reikia apsišarvuoti ta kantrybe kažkaip...
Tuom ir guodžiuosi. Nes su miegu vis prasčiau ir prasčiau. Jau net nebežinau ar dantys. Nesimato naujų, bet gal ilgiau užtruks? Pirmieji labai ilgai dygo, gal ir treti tokie? Nes ir vėl juodas seilėtekis. O ir charakteris ryškėja. Verksnė. Ir mamyčiukė. Apie palikt kam nors kalbos nėra. Ištinka isterija iki pamėlynavimo vos vyras su ja ant rankų išeina iš kambario, kuriame aš esu... Ant rankų, ant rankų, gerai, kad dar nėra labai sunki, bet išvarža jau ėmė vargint.
Šiandien vėl į mankštą, mane jau prakaitas pila, nes buvo totalus košmaras biggrin.gif Ji taip rėkė, kad man po to galva plyšo... Reikės nufotkint tuos pratimus, nes nuo streso nieko neįsiminiau.
Vyras pats pasakė, kad tegu miega kartu. Lovytėje miega ant šoniuko, o mūsų lovoje - žvaigždės poza. Vieną koją reikia užmest ant manęs, o viena ranka už manęs laikytis. Nosis tam labai patogu, pasirodo...  doh.gif
Bandysiu ir aš vibrucol kursą.

Va ir as tik tuo guodziuosi kad isaugs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dkny_777 @ 2015 04 03, 15:37)
Sveikos mamytes smile.gif Skaitau jus visa laika "uz kadro", kalbejot apie visokius vaistukus neramiam vaikui.
Renalta, kiek pamenu pas jus irgi buvo gimdymas su vakuumu, t.y. komplikuotas ir lyg pora sav. anksciau.

Dekui uz nuorodas, reikes pasidometi siomis knygomis.
Taip mano mazius gime vakuumo pagalba ir 37 sav. bet mums atskirose lovose miegoti geriau negu kartu, bet jau as nors siek tiek pamiegu, o va kai mazius buna salia visai akiu nesumerkiu, nes jo blaskimasis, aimanavimas, visokie leidziami garsai visai neleidzia akiu sumerkti doh.gif Jeigu tik jis nors kiek geriau miegotu kartu tai as visom keturiom ji salia guldyciausi, bet kad ne velnio nepadeda verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 04 07, 13:54)
nu va, ta pati istorija.. tik D.C. tik du kartus gyvenime buvo užmigęs prie krūties doh.gif visada valgydamas pasnausdavo ir paskui akys stačios, tai mes nešiodavom ir supdavom, kad užmigtų.
žodžiu, ta miego teorija graži, bet praktikoje visai kitaip būna.. laikykis 4u.gif

Ž irgi kol dantyse krūtis regis miega tik atitrauki ir nemiega doh.gif Ž nešiojimų nepripažįsta, bet lovelę reikia supti ir dar šnypšti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 04 07, 15:10)
Ž irgi kol dantyse krūtis regis miega tik atitrauki ir nemiega  doh.gif Ž nešiojimų nepripažįsta, bet lovelę reikia supti ir dar šnypšti  doh.gif

įrašyk savo šnypštymą bigsmile.gif aš buvau įrašius lopšinę, veikdavo irnesakyk.gif nes būdavo psichologiškai jau nebegalėjau jam gražių dainų dainuot... o kai nereik nei šnypšt nei dainuot, supant lovą galima ir miegot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 balandžio 2015 - 14:19

Sveikutes 4u.gif Dingau visai is eterio ax.gif

Su praejusiom sventem visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naujiems mamukams - ramiu nakteliu wink.gif

Atsakyti
niu, o dar gi yra tas itaisas supimui - bent jau vezimo... buvo kazkas nuoroda imetes... ijungei - ir supasi biggrin.gif
tai nei snypst, nei dainuot, nei supt nereiktu biggrin.gif

dukra tai buvo ipratus miegot su tom mob. aukles lopsinem...didesne budama, ir pati isijungdavo, kai baigdavo grot - budavo atsistoja, isijungia, ir vel griuna miegot biggrin.gif
ir dabar dar isijungia pries miega - sako, mane labai gerai migdanciai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 07, 15:25)
niu, o dar gi yra tas itaisas supimui - bent jau vezimo... buvo kazkas nuoroda imetes... ijungei - ir supasi biggrin.gif

yra, miego mašina, tik kad Ž.K. jau / tuoj bus per didelis vežime miegoti smile.gif
Atsakyti
Tigro medyje poza tai mums tikras issigelbejimas.

Kalbat apie migdyma, tai pries 10 min ivyko perversmas namie, jau spardesi mazoji, galvojau teks nesiot vel ir rekiancia uzmigdyt, bet ijungiau maista gamindama gartrauki bigsmile.gif tik sukluso, rankytes graziai sudejo, po puses minutes miega wub.gif
Kiek dabar laikyt ji ijungus g.gif biggrin.gif

Visoms 4u.gif jie TIKRAI uzaugs ir mes nugalesim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 04 07, 15:10)

Taip mano mazius gime vakuumo pagalba ir 37 sav. bet mums atskirose lovose miegoti geriau negu kartu, bet jau as nors siek tiek pamiegu, o va kai mazius buna salia visai akiu nesumerkiu, nes jo blaskimasis, aimanavimas, visokie leidziami garsai visai neleidzia akiu sumerkti  doh.gif Jeigu tik jis nors kiek geriau miegotu kartu tai as visom keturiom ji salia guldyciausi, bet kad ne velnio nepadeda  verysad.gif

Ž irgi kol dantyse krūtis regis miega tik atitrauki ir nemiega  doh.gif Ž nešiojimų nepripažįsta, bet lovelę reikia supti ir dar šnypšti  doh.gif

Renalta,pas mus irgi ta pati situacija su miegu drinks_cheers.gif Kai isidedu i lova ir duodu krutine,daznai aprimsta ir uzmiega,bet kol krutine buna ne minksta,o tada vel paleidzia dudas.O miegoti kartu tai be sansu-nei as,nei vyras tada nemiegam,neiseina niekaip.Buvau sulaukusi nemazai kritikos tipo kad vos ne as bloga mama kad nemiegu kartu su vaiku,bet kad tada visai be miego esam,o juk reik jegu dienos metui.Maziuko lovyte prie pat musu lovos pristumta,tad kiekviena alsavima girdim ir jis nera vienas.
Mano vyras lovyten prikonstravo ratukus,tai kartais "pavezioju" lovyte,bet nesakyciau kad labai patinka. Va,migduka tai stebi-kol neatsibosta ir aisku jei nera piktas biggrin.gif
MIKA,taip tu teisi-viskas bus gerai. drinks_cheers.gif Aisku,dabar sunku bet vistiek anksciau ar veliau ateis laikas ir bus nors jau naktys ramesnes-bent jau as tuo guodziuos irgi ax.gif
Atsakyti
afrodite, su dukra as niekad kartu nemiegojau - miegojo lopsy supamam, salia lovos, paskui lovytej...bet as krutim nemaitinau beveik... o su mazium, pradzioj miegojom kartu, nes patogiau taip maitint...o dabar miegam taip - nei kartu , nei atskirai biggrin.gif dvigule lova - du atskiri ciuziniai, ir dar atskiriu specialiai tokiu irenginiu savadarbiu - kad pas mane nakti ant ciuzinio neatsiridentu biggrin.gif visai kartu, tai be sansu issimiegot doh.gif
Atsakyti