Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

pumpule, joriuks po cp - nu zinok, ramus vaikiuks... ir miega gerai (tris kart tfu, per kairi peti..jei bus kaip sese, tai tankai gales vazinet po kambari biggrin.gif )... o ir siaip, toks linksmuolis vaikas, kompaneiskas - visiems sypsenas dalina, svetima pamates siepiasi ir kalbina (sese tai zliumbdavo , o jei dar vyras- tai is viso - asaru pakaln doh.gif )... vakare, pries miega, guli savo lovos pusej - vienas sau sneka, juokiasi...atsisukes i mane , pakalbina, pasijuokia, ir vel savais reikalais uzsiima... paskui luzta nelygioj kovoj pries miega biggrin.gif... nu nerealus vaikis , kol kas... visi stebisi, kad toks linksmuolis auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 07, 12:07)
pumpule, joriuks po cp - nu zinok, ramus vaikiuks... ir miega gerai (tris kart tfu, per kairi peti..jei bus kaip sese, tai tankai gales vazinet po kambari biggrin.gif )... o ir siaip, toks linksmuolis vaikas, kompaneiskas - visiems sypsenas dalina, svetima pamates siepiasi ir kalbina (sese tai zliumbdavo , o jei dar vyras- tai is viso - asaru pakaln doh.gif )... vakare, pries miega, guli savo lovos pusej - vienas sau sneka, juokiasi...atsisukes i mane , pakalbina, pasijuokia, ir vel savais reikalais uzsiima... paskui luzta nelygioj kovoj pries miega biggrin.gif... nu nerealus vaikis , kol kas... visi stebisi, kad toks linksmuolis auga biggrin.gif

Na turbut kad CP gal ir ne prie ko, gal kad mums ne planinis buvo, stresavo mazius, truko deguonies pilvuke. Aisku ir tiesiog charakteris kitoks smile.gif o tavo Joriukas tikrai auksinis vaikis, mano pirmagimis irgi buvo gana ramus, linksmas, nu taviskis tai visai kaip pasakoje, daug miega, pats uzmiega smile.gif saunuolis!
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 04 07, 12:55)
Aciu uz patarimus, siandien jau geriau, nuplovus su fenu padziovinu, tai aikivaizdziai nuima ta pradini raudonuma.. Zaizdeliu dar liko, bet jau mazeja. O ir nutraukiau biogaya bakterijas, tai ne taip sutepam sauskelnes, reciau.
Kitty - tau tikrai daug balionu reikia, mano pirmagimis buvo ramus, tai buvo lengva gana jau po gero pirmos savaites, o va jaunelis daug neramesnis, na gal ne tiek neramesnis kiek visa savo nepasitenkinima isreiskia baisiniu rekimu, pvz keiciant sauskelenes gali prarektj visa laika, nes jam nepatinka, soskes neikisi (nors planavau po savaites dar tik duot), ir siaip kas nepatinka pyksta, rekia, daug jautresnis, gal tiesiog toks charakteris, bet lyg sako po CP buna jautresni vaikai. Bet isivaizduoju jei du taip rektu ir daznai, butu labai labai sunku. Laikykis!

As irgi pritaciau Lainai, kad CP nelabai turi itakos. Mane skatino (del nukritusiu trombocitu), veliau ekstra Cp del beveik iskritusios virksteles, bet vaikiukas, tai ramumo isikunujimas wub.gif Neturejom jokiu pilvo diegliuku, miega ir uzmiega puikiai. Mes ji vadinam sypseneliu dalintoju smile.gif Kol kas su visais draugiskas, tikiuosi nepasikeis musu aukselis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 04 07, 13:15)
Na turbut kad CP gal ir ne prie ko, gal kad mums ne planinis buvo, stresavo mazius, truko deguonies pilvuke. Aisku ir tiesiog charakteris kitoks smile.gif o tavo Joriukas tikrai auksinis vaikis, mano pirmagimis irgi buvo gana ramus, linksmas, nu taviskis tai visai kaip pasakoje, daug miega, pats uzmiega smile.gif saunuolis!

Sveikutes 4u.gif
Kitty,tau daug balionu ir pagarba,nes as su vienu vos susitvarkau,o tu su dviem 4u.gif stiprybes 4u.gif
Pumpule,ziuriu labai panasus musu maziukai drinks_cheers.gif Maniskiui sauskelniu keitimas praeina su zviegimais doh.gif ir siaip jis beveik nekniaukia,o pradeda rekt,maudytis nepatinka-sianakt esu be miego beveik,visa nakti prazviege-netiko niekas visai jam,papa duoda zviegia,ant ranku zviegia-jau pati sedejau ir verkiau i ji ziuredama verysad.gif Itariu,kad buvo kazkas negerai jam sianakt su pilveliu.Bet duodu as biogaia, misinuka valgo labai jautriems vaikams skirta ir dar kai uzeina duodu Colic Calm-na bet sianakat buvo toks jausmas kad niekas jau nepadeda,nei masazas,nei silta pusle. Drauge patare zvakute panaudot i uzpakaliuka Vibrucol atrodo vadinasi,bet ir ta sianakt nesuveike doh.gif Jau nakties bijau nes pastoviai verksmas ir neramumas,ryte bunu tokia istezus kad vos kojas pavelku-jetus kiek dar tokiam ritme reiks gyvent doh.gif
Zinai,Pumpule as galvoju o gal musu maziukus paveike tas deguonies stygius g.gif Nes kai gime Eldaras sake kad jam buvo trukumas deguonies,kad kazkokia labai plona virkstele buvo ir t.t.Nes mano dukra gime po CP irgi,tai buvo ramumo isikunijimas-pastoviai miegojo,eidavau jos zadint kad paziuret ar gyva.O sis maziukas visai kitoks-pietu pogulio nepamiegosi nes pabuna ramus 15min ir vel ziurek jau kniuksi arba paleidzia dudas doh.gif
Beje,noriu paklaust mamuku-kai jusu maziukai gime ir dare galvytes echo ar niekam nerado cistu smegenyse?Mano maziukui vos gimus rado uzesiuka sirdeles ir dar kazka-tai eisim kita savaite pakartotinai pas kardiologa,bet seimos gydytoja sake kad tokie dalykai praeina.Bet va man neramu del cistuciu,nors sako kad randa kas antram vaikui ir jos praeina-bet labai neramu.
Ir dar po Colic Calm jusu maziuku viduriukai kokios spalvos buna? Nes pas mus viduriai buna ivariu spalvu-tai galvoju kad tamsiai zali ar juodesni buna del to Colic Calm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 07, 13:29)
Jau nakties bijau nes pastoviai verksmas ir neramumas,ryte bunu tokia istezus kad vos kojas pavelku-jetus kiek dar tokiam ritme reiks gyvent doh.gif

sveika atvykus į nemiegalių mamų klubą console.gif stiprybės ir kantrybės. kai D.C. naktį prikeldavo, žiūrėdavau į laikrodį, kad tik arčiau ryto jau rodytų, kad naktis pagaliau baigtųsi...
maniškiui labai patiko nešiojimas tigro medyje poza, pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 07, 13:29)
Sveikutes 4u.gif 
Kitty,tau daug balionu ir pagarba,nes as su vienu vos susitvarkau,o tu su dviem 4u.gif stiprybes 4u.gif
Pumpule,ziuriu labai panasus musu maziukai drinks_cheers.gif Maniskiui sauskelniu keitimas praeina su zviegimais doh.gif ir siaip jis beveik nekniaukia,o pradeda rekt,maudytis nepatinka-sianakt esu be miego beveik,visa nakti prazviege-netiko niekas visai jam,papa duoda zviegia,ant ranku zviegia-jau pati sedejau ir verkiau i ji ziuredama verysad.gif Itariu,kad buvo kazkas negerai jam sianakt su pilveliu.Bet duodu as biogaia, misinuka valgo labai jautriems vaikams skirta ir dar kai uzeina duodu Colic Calm-na bet sianakat buvo toks jausmas kad niekas jau nepadeda,nei masazas,nei silta pusle. Drauge patare zvakute panaudot i uzpakaliuka Vibrucol atrodo vadinasi,bet ir ta sianakt nesuveike doh.gif Jau nakties bijau nes pastoviai verksmas ir neramumas,ryte bunu tokia istezus kad vos kojas pavelku-jetus kiek dar tokiam ritme reiks gyvent doh.gif
Zinai,Pumpule as galvoju o gal musu maziukus paveike tas deguonies stygius g.gif Nes kai gime Eldaras sake kad jam buvo trukumas deguonies,kad kazkokia labai plona virkstele buvo ir t.t.Nes mano dukra gime po CP irgi,tai buvo ramumo isikunijimas-pastoviai miegojo,eidavau jos zadint kad paziuret ar gyva.O sis maziukas visai kitoks-pietu pogulio nepamiegosi nes pabuna ramus 15min ir vel ziurek jau kniuksi arba paleidzia dudas doh.gif
Beje,noriu paklaust mamuku-kai jusu maziukai gime ir dare galvytes echo ar niekam nerado cistu smegenyse?Mano maziukui vos gimus rado uzesiuka sirdeles ir dar kazka-tai eisim kita savaite pakartotinai pas kardiologa,bet seimos gydytoja sake kad tokie dalykai praeina.Bet va man neramu del cistuciu,nors sako kad randa kas antram vaikui ir jos praeina-bet labai neramu.
Ir dar po Colic Calm jusu maziuku viduriukai kokios spalvos buna? Nes pas mus viduriai buna ivariu spalvu-tai galvoju kad tamsiai zali ar juodesni buna del to Colic Calm g.gif

Afrodite, Pumpule, Kitty 4u.gif
Sirdies uzesiukai, tai daznai buna fiziologinio tipo, bet pastebeti reikia. Cystutes, tai buna sakyciau kas 100 naujagimiui, o gal ir reciau, tikrai ne kas antram. Jos iki metu dingsta daugeliui vaiku. Tik irgi reikia stebeti.
Atsakyti
afrodite, sito viburcol zvakutes reik naudot savaite dvi kasdien, kad suveiktu... vieniems veikia, kitiems - kaip numireliui zvake biggrin.gif
o siaip, duok ne tik calic calm - o pries kiekviena maitinima ka nors is tu, kur surenka dujas zarnyne - infacol, sab simlex, espumizan...
kaip sakoma, visa kompleksa reik naudot....
del cistu - ar ne kitty maziuks turejo ? unsure.gif ... bet isaugama is sito, tikrai...ir uzesiukai sirdukej praeina...

o del kakucio spalvos tai nereik imt i galva...visokie gali but... svarbu negleiveti ir nekraujingi... smile.gif
laikkykites mamkos... ech , daug ramybes siunciu mazuliams smile.gif
Atsakyti
Afrodite - E kakuciai nuo colic calmo tamsus buna, juodi, zalsvi. Ir duok kelias dozes jei nepadeda, mums per velykas tik po dvieju padejo. O po vienos kaip tu sakai, neramus, uzmiega ir vel kniurksi. Be to jums ir diegliai jau stipresni, tokiu metu sustipreja, atsisakyk visu pieno produktu su laktoze (rimi daug visko yra pirkti be laktozes), mums akivaizdziai padeda, ir dar kiausiniu. Bet ka tu rasai, tai grynai diegliai, ir naktimis, vakarais butent, mums padeda tikro medyje poza, nesiojimas nesyneje, bet siaip dieta daro stebuklus tikrai, kiek apie dieglius skaiciau, butent del per didelio kiekio laktozes dazniausiai buna ir jeigu per daznai kaitalioji krutis ir vaikas geria tik liesa piena. O dar sakei kad nakciai duodi misinuka ir jis neramus naktimis buna, gal del jo visgi?
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 07, 13:47)
afrodite, sito viburcol zvakutes reik naudot savaite dvi kasdien, kad suveiktu... vieniems veikia, kitiems - kaip numireliui zvake biggrin.gif
o siaip, duok ne tik calic calm - o pries kiekviena maitinima ka nors is tu, kur surenka dujas zarnyne - infacol, sab simlex, espumizan...
kaip sakoma,  visa kompleksa reik naudot....
del cistu - ar ne kitty maziuks turejo ? unsure.gif ... bet isaugama is sito, tikrai...ir uzesiukai sirdukej praeina...

o del kakucio spalvos tai nereik imt i galva...visokie gali but... svarbu negleiveti ir nekraujingi... smile.gif
laikkykites mamkos... ech , daug ramybes siunciu mazuliams smile.gif

Zuzla,aciu uz patarima,bandysiu taip panesioti thumbup.gif
Ingbri,eina sau kas 100 naujagimiui blink.gif blyn tai mane reiskias apgavo verysad.gif as jau tokia aprimusi buvau,kai pasake kad kai pradejo daryt tas galvytes echo tai beveik kas antram randa tas cistutes.Jo,stebejimas mums pas neurologa kai bus 3 menesiukai.Dabar mate tik cistuciu derini,bet visa kita sake ok.Na dar nervai doh.gif
Del uzesiuko tai ligoninej buvo funkcinis 2 tipo uzesys,paskui jau girdejo vaiku gydytoja musu sake na galima sakyt 0 ar 1 tipo,tai dabar poryt eisim ir ziuresim ka ji girdes.O pas kardiologa eisim kita savaite.Jetus tiek islaukti ir isnesioti sunkiai tie maziukai tai dar ir negerumai visokie unsure.gif
Hm....Laina12,o nieko tokio jei paros metu duosiu colic calm ir dar pries kiekviena maitinima sakykim kuri nors is tavo rekomenduotu lasiuku? O kuris is siu geresnis infacol ar sab simplex?
O del zvakuciu,tai ar kuriai teko naudoti? as vakar jam i sikniuka dejau zvakute,tai su tokia baime kad nieko ten nesuplesyciau viduj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 07, 14:13)
O kuris is siu geresnis infacol ar sab simplex?

O del zvakuciu,tai ar kuriai teko naudoti? as vakar jam i sikniuka dejau zvakute,tai su tokia baime kad nieko ten nesuplesyciau viduj blush2.gif

geresnis tas, kuriame veikliosios medžiagos, t.y. simetikono, yra daugiau smile.gif infacol ir espumisan turi 40 mg/ml, sab simplex 69 mg/ml.

tai turbūt visos naudojom smile.gif juk skirta ir kūdikiams, viskas gerai bus užpakaliukui.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 07, 14:13)
.Laina12,o nieko tokio jei paros metu duosiu colic calm ir dar pries kiekviena maitinima sakykim kuri nors is tavo rekomenduotu lasiuku? O kuris is siu geresnis infacol ar sab simplex?

siaip gali duot - calic calm - zolinio pagrindo, plius angliukas...tikrai nepakenks, o tie - su simetikonu - irgi... nes simetikonas tik zarnyne veikia - surenka oro burbuliukus... taigi, nepakenks tikrai

zvakutes, toks dalykas - gali dirgint tiesiaja zarna... bet cia sitas gal daugiau liecia paracetamoli...
o del suplesymo, tai jau tikrai nesuplesysi ten nieko biggrin.gif kai 'birbyzas' (cia mes taip kakuti vadinam biggrin.gif )lenda, tai ne tokio dydzio islenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 07 balandžio 2015 - 13:39
Sveikos 4u.gif
Naujai prisijungusioms 4u.gif

Afrodite, pas mus buvo rade cistutes gakvytej. Mums sake, kad pas neisnesiotukus taip daznai buna. Kai vaziavom i santariskes po 3 ar kiek ten menesiu nebepamenu doh.gif jos dar buvo, bet ir ten gydytojai nenugasdino, sake kad apie metus isnyksta. O metu dar nebuvom blush2.gif Mergina guvi, judri, gudri, miega, valgo. Velgi gyd sako, jei butu kas blogai matytusi ant vaiko. Bet vistik apsileide mes, va pavasaris, atsils, bus maziau serganciu tai nuvaziuosim pasiziuret.

O as vis randu problemu doh.gif Man atrodo, kad mazes kruminis dantukas tok parudaves lyg g.gif Garantuotai blogai isvalom. Valo is pradziu pati, paskui as, priekiniai nebeda, bet kruminiu nelabai duoda. Tai rekdyti negi dabar? Kaip jus darot? O dar ir pastos nemegsta doh.gif
Atsakyti