Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

Sveikos merginos, visai neturiu laiko nei paskaityti nei parasyti blush2.gif
Mazius atima visa mano laika, o gal as visai nemoku suktis doh.gif Bet kuo toliau tuo prasciau mums su miegu, paskutines savaites is viso kosmaras, dienomis isviso nemiega, bet prie to jau pripratau, bet paskutiniu metu ir naktimis nemiega doh.gif O dabar dar ir klykia naktimis, salia pasiguldau siek tiek aprimsta, bet jau blaskosi, vartosi, dejuoja netas zodis, tai as tik kaip tas zuikis po krumu snaudziu verysad.gif esu pavargusi ir fiziskai ir psichologiskai, vyras taip pat, bety jis vis dazniau bando istrukti is namu kas dar labiau blogina mano savijauta sad.gif va ir dabar as sedziu su klykianciu Ž, o vyrelis pas kaimynus, neva padeda kaz ka daryti gun_bandana.gif Toks jau tas mano seimyninis gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
uje, renalta... gal jam irgi dantukai, paziurek... joriui taip buvo, nemiegojimas, tai nuo pilvo putimo (kai koses pradejo ragaut), o paskui - dantys dygo... tai nakciai paracetamolio gauna, ir miega puikiai... DAbar dygsta 4 virsuj, vienu kartu... doh.gif
Atsakyti
Mano merginai irgi dantys dygsta, apacioje jau ciuopiasi tokie astrus kampukai ax.gif
tai siandien visa diena ant ranku, pakaitomis su vyru ir tusome doh.gif

Renalta 4u.gif

Laina, kaip zirgelis?
Atsakyti
laba visoms
auuu, kur prapuolet, mamos ??

papugiuke, aciu, zirgelis lyg ir gerai... pazvygavos visos 'bobos', bet lyg ir susidraugavo... eisiu paskui paziuret, kas daros po nakties biggrin.gif jei bus laiko, ir foto ikelsiu

mazius buvo sugalvojes siandien 6.30 pasakyt labas rytas...bet dar uzlenkiau siaip ne taip, iki 8 val... aisku, pati tai ir neuzmigau doh.gif ... kazkaip lyg trukumas miego

papugiuke, o neduodi kokiu nuskausminamu del dantuku? ar nors dentinox patept (bet ten labai jau trumpalaikis efektas doh.gif )
Atsakyti
Renalta, ir aš norėjau klausti, darai ką nors raminimui, ar tik kankinatės ir viskas unsure.gif jei dantų nesimato, tai bandyčiau homeopatinius sirupėlius girdyti arba žvakutes naudoti, bet reik savaitę-dvi, kad pradėtų veikti. o jei dantys, tai iškart duočiau nurofen'o vaikiško, nekankinčiau nei vaiko, nei savęs.

pas mus viskas ok, nesergam, dirbam, į darželį einam.
vakar sode buvom, apėjau savo valdas laugh.gif serbentas užkliuvo - apgenėjau.. labiausiai džiaugiuosi, kad D.C. ten patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 03 30, 09:50)
laba visoms
auuu, kur prapuolet, mamos ??

papugiuke, aciu, zirgelis lyg ir gerai... pazvygavos visos 'bobos', bet lyg ir susidraugavo... eisiu paskui paziuret, kas daros po nakties biggrin.gif jei bus laiko, ir foto ikelsiu

mazius buvo sugalvojes siandien 6.30 pasakyt labas rytas...bet dar uzlenkiau siaip ne taip, iki 8 val... aisku, pati tai ir neuzmigau doh.gif ... kazkaip lyg trukumas miego

papugiuke, o neduodi kokiu nuskausminamu del dantuku? ar nors dentinox patept (bet ten labai jau trumpalaikis efektas doh.gif )

Sveikos 4u.gif visos matyt Velykoms ruošiasi ax.gif

Maniškė irgi šiandien panašiu laiku bandė keltis, bet po to kažkaip abi dar užmigome, iki pusės 9 pramiegojome thumbup.gif

Tepu aš jai Kamistadu, kol kas užtenka. naktį visai normaliai miegojo.
Atsakyti
Auuu smile.gif
Savaitgalį persikraustėm. Ufff dar daug ko nėra, daiktai maišuose ir dėžėse, interneto nėra, bet smagu smile.gif vaikė atlaikė kraustymą ir svečius. Bet šiandien tai pagerinta. 5 minučių viena nepabūna, verkia ir ant rankų prašosi. Valgo mažai ir pirštus į burną kiša. Gal irgi dantys neramina. Buvom TA praėjusią savaitę. Na ką tęsiam coliukių istorijas - 7,3 kg.
Šiandien atsisuku - stovi mūsų žmogutis į sofą įsitvėręs wub.gif jau vakar pradėjo gautis, bet šiandien pirmą kartą be niekieno priežiūros. Bet naktį atsiimam - verkia, blaškosi, ropoti per miegus pradeda.
Renalta užjaučiu 4u.gif ir dėl TB taip pat.. Tau mama ir sesuo padėdavo, ar padeda vis dar? Kažkaip reikia Tau atgauti jėgas. Nes nelaiminga mama - dar nelaimingesnis vaikas... sad.gif
Papūgiuke už dantis 4u.gif
Laina laukiu nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip užsikasiau namuose. Mergiotė galėtų ant manęs joti valandom. Tiesiogiai - joti doh.gif Pats mėgstamiausias užsiemimas. Ir dar šita knygelė: http://www.knyguklub...oja dudele.html Mane naktį prikeltų, viską papasakočiau ir padūduočiau, pamiaukčiau ir vilku pakaukčiau.

Nea, man niekas nemoka už knygų reklamą lotuliukas.gif

Viršutiniai dantys jau nemaži. Užknisa naujas pomėgis - gręžti dantimis. Man net bloga pasidaro nuo to garso. O koks tarpas tarp jų... ohmy.gif Į tėtuką. Psio, liepiau jau sąskaitą atidaryti - odontologui. Tėtukui gal ir nieko toks tarpas, o mergaitei tai kažin kažin... Dabar tai miela ir juokinga... Atlėpusios ausys irgi visai fun. Dabar.

Vakar buvo miego diena. Visiškai neįprastai. Naktį pramigo vieną maitinimą, pirmo miego išparpė dvi valandas, lauke miegojo vežime visą valandą. Aš buvau pasikrovus kaip tas zuikis-batareika. Šokinėjau, dainavau, vyras žvengė... Nu bet nieko, šiąnakt jau išsikroviau doh.gif Malėsi malėsi, budo, kuitėsi... Grįžom į realybę.

Nu su ropojimu bėda. Evoliucija jai sako - stok ant keturiu. Ji bando priešintis, bet pasiduoda ir atsistoja. Netvirtai, bet stovi. Ir viskas. Pabando ištiest rankas, griūna ant pilvo ir žviegia. Ir taip milijoną kartų per dieną blink.gif Kartais pabando išsisukt - atsargiai sugrįžta į sėdimą poziciją. Bet gi...su evoliucija nepasiginčysi. doh.gif Ką bedaryčiau, turiu vis mest visus darbus ir ją kelti. Jei rankos tešloje - keliu alkūnemis cool.gif

Kai pirmi dantys dygo, aš irgi buvau spjovus į natūralumą ir dėjau žvakutę nuo skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 03 30, 14:21)

Savaitgalį persikraustėm.

Laina laukiu nuotraukos

smaguma...na, ta prasme, ne kraustymasis, bet viskas , kas seka po jo biggrin.gif

vo, prasom : smile.gif

user posted image

QUOTE(Natalija_V @ 2015 03 30, 14:21)
Sveikos, kažkaip užsikasiau namuose.

nu tavo postai tai geruliai lotuliukas.gif thumbup.gif smagu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
laina, kokie grožiai pas tave ganosi wub.gif Tai du globotiniai, tavo arkliukas ir dukrytės ponis? Bet rūpesčio netrūksta, galiu įsivaizduoti... Jei maniškė nenustos ant manęs joti, tau atvešiu lotuliukas.gif

Wiliux, sveikinu su įkurtuvėmis smile.gif Užsidėk ką liniuotę, o tai nebeatseku kada tavo mergytės gimtadienis. Tai septynių mėnesių 7,3 kg? Normalus gi svoris. Aišku, jei aukštoka, tai atrodo liekna, bet ir gerai. Maniškė dabar 7,9kg ir 65 cm. Trumpukė, tai atrodo drūtai, visa padengta celiulitu biggrin.gif Tai va ir neatkelia to pilvo lotuliukas.gif Poryt jau eisim į mankštas, gal bus koks progresas.

Sugebėjau pražiopsot dar vieną išdygusį dantį, ot mamaša doh.gif Tai turi penkis. Vakar daviau morką griaužt, varo kaip oblius, tik drožlės lekia į šalis. Vyras ir sako:"Davė Dievas morką, duos ir dantis" biggrin.gif Šiandien pamatė, kad ištiesiu vėl morką, kad griebė, akys tik žiba, griaužia griaužia ir vis iškelia rankas, rodo visiems ką turi, siūlo ir mums pagraužt, grūda į burną.

Kaip džiaugiuosi, kad turim tas daugkartines sauskelnes. Šiandien pampersams jau būtų kokie dešimt litų išleista. Nesuprantu, ji tikrai tiek nesuvalgo, kiek prigamina... g.gif

Renalta, užjaučiu dėl vyro 4u.gif Tu bandyk kalbėtis, pasakyk, kaip jauties... Vaiko abu norėjot. Ir tikrai, bent jau Vibrucol kursą pabandyk vaikiui suduot, o gal padės? O dantenos nepaburkusios?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Na ir orelis,nesuprantu grizo lapkricio menuo ar dar baisiau blink.gif kazi ar Velykoms pasitaisys?mes planuojam pas tevus i sodyba vaziuot,bet negalesim nei saslyku issikepti nei i lauka islisti tongue.gif
Kazi kaip Kitty sekasi? Siandien prisiminiau ja,kaip tvarkosi su trim vaikais-gi musu pirmokem atostogos pavasario,o tai reiskia ramybes nebuvima non stop ir istisa cypima doh.gif Mano panos pradejo nauja zaidima-slepynes arba gainiojima viena kitos,o atradus tooks cypimas is laimes laugh.gif Ir dar reikia veiklos didziajai,butinai aktyvios-tai ryt vezu i papildomus uzsiemimus m-kloje (marguciu dazymo),kt.diena i kina,draugiu lankymas ir t.t. Ir dar sako -ka tu veiki namie? Tikriausiai daug knygu perskaitei-aha,senu senovej taip buvo tongue.gif

Laina,didzioji uzmate tavo arkliu foto,sako,mama vaziuojam,gal netoli gyvena? Sakau,kad mergina mano aktyvizatorius,jau ji planuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 30 kovo 2015 - 21:19
QUOTE(Natalija_V @ 2015 03 30, 20:20)
laina, kokie grožiai pas tave ganosi  :: Tai du globotiniai, tavo arkliukas ir dukrytės ponis? Bet rūpesčio netrūksta, galiu įsivaizduoti... Jei maniškė nenustos ant manęs joti, tau atvešiu  ::

Sugebėjau pražiopsot dar vieną išdygusį dantį, ot mamaša  :Tai turi penkis. Vakar daviau morką griaužt, varo kaip oblius, tik drožlės lekia į šalis. Vyras ir sako:"Davė Dievas morką, duos ir dantis"  : Šiandien pamatė, kad ištiesiu vėl morką, kad griebė, akys tik žiba, griaužia griaužia ir vis iškelia rankas, rodo visiems ką turi, siūlo ir mums pagraužt, grūda į burną.

Kaip džiaugiuosi, kad turim tas daugkartines sauskelnes. Šiandien pampersams jau būtų kokie dešimt litų išleista. Nesuprantu, ji tikrai tiek nesuvalgo, kiek prigamina...  :

gerai, vezk savo vaike - kelsim ant sirdeles, tegu joja lotuliukas.gif

o tu nebijai , kad pasprings? man tia kazkaip baisu dar duot paciam kazka grauzt... na, isdygs visi keturi virsuj, gal duosiu pabandyt ir as... unsure.gif

o joris kazkaip gan mazai pagadina sauskelniu... 1 nakciai ir 1-3 per diena...

QUOTE(Jautruolė @ 2015 03 30, 22:15)
Laina,didzioji uzmate tavo arkliu foto,sako,mama vaziuojam,gal netoli gyvena? Sakau,kad mergina  mano aktyvizatorius,jau ji planuoja :

o kiek tavo didziajai metu? maz kada ir atleksit biggrin.gif
Atsakyti