Labas,
trumpai užbėgau, žiūriu, n edaug ir priplepėjot. Apsirgau, visi vaikai sloguoja, bet lengvai, o aš juodai, nosis, gerklė, kosuliai, naktis be miego, galva plyšta, o dar lakstau dėl vairuotojo pažymėjimo keitimų, mašinos pardavimų ir pan, kai kas nors išleidžia ir t.t.
Vakar pasus užsakinėjom visiems vaikams + pas alergologę vizitas. Pas garsiąją Kudzytę buvom:) Pasijuokė šiek tiek iš mūsų problemų, aišku, ji tokių prisižiūri.. Eozinofilai jau nukrito., sako, gerai, kai žmonės ateina, o problema jau praėjusi, mažiau darbo:), sako, galėjo drąsiai būti skiepas, žandukai atseit irgi ne bėda, visiškai normalūs, kūneliai labai švarūs, sako, na, mamyte, jei norite, padarysim alergenų tyrimą. Nu sakau, noriu, jei jau atėjom:)Bet tai jopapa, po 26 eurus kiekvienam, ne nepasakė, gerai, kad turėjom. Laikas žiaurus buvo, pats pietų miegas, dar bele kiek prie procedūrinio pralaukėm, tai brolis taaaaip rėkė.. na bet...bal 14 bus atsakymai.
Sako žmonės, sunku persukti laiką, pagal seną gyvena. Mano Eliza prabunda lygiai 6.15-6.20, dažniausiai 6.18. Ką jūs manot..persukus laiką lygiai tas pats. Aiškinu aš jai, kad pagal seną ji turėtų dabar keltis 7.20, dzin jai. kartais dar užpapinu, kartais jau nebe...
O šiaip..būna jau geresnių dienų, kai galiu nueiti į tualetą bent jau, bet niekad nežinai, kada ta ramybė ateis. Vakar buvo..kokį pusvalandį abu ramiai žaidė, o aš kavos pasidariau ir jiems valgyt išviriau

tiek man ir tereikia,,toks optimizmas apėmė, atrodo, gyvenimas dar tęsiasi:)
QUOTE(zuzla @ 2015 03 25, 17:41)
aš nenešdavau, ačiū D, kad miega

atvažiuodavom į kiemą, nubėgdavau namo, pasiimdavau knygą ir sėdėdavau mašinoj...
maniškė atsibusdavo vos sustojus, tai aš važinėdavau.. kur nėra šviesoforų..autostrada..tik bijodavau, kad teks grįžti, kol atsibus,užtruks, tai iki Babtų ir atgal. Brangus migdymas, bet dzin buvo.
Mažiai irgi - vos sustojai, opa abu. Niekad nesu parsinešusi miegančių.
QUOTE(Jautruolė @ 2015 03 30, 22:15)
Kazi kaip Kitty sekasi? Siandien prisiminiau ja,kaip tvarkosi su trim vaikais-gi musu pirmokem atostogos pavasario,o tai reiskia ramybes nebuvima non stop ir istisa cypima
žinok, man gerokai lengviau , kai dičkė namie. Padeda. Labai. Aišku, nuolatinis plepėjimas,mamamamamamamamama, bet be problemų jai galiu palikt mažius, sesytė iš viso svaigsta dėl dičkės, tai jei man ką reikia pasidaryti, pasikviečiu Emiliją, jei einu keisti pampio vienam, pakviečiu, kad pabūtų su kitu. Labai labai

aišku, laiko sau nebeturiu net to pusvalandžio, kai mažiai miega,nes su dičke būnu tada, bet vis tiek. Reali pagalba.
Aišku, negražu taip sakyt, bet man naudinga, kad su kiemo drugėm apsipyko. Nes šiaip tai eina "šniūrais", o man tik aptarnauk, dar + paduok tą, ką man rengtis, n oriu valgyt, mes norim ledų ir t. t. O dabar visa mano:) Bet va tėtis atvažiavo, išleis mane su reikalais ir tada pasiims ją nakvoti, rytoj po muziejus varys. Reikia, kokios čia atostogos su mumis trinantis..
Dar valdiški namai atima sveikatą, skambinu į komisiją dėl sveikatos pažymos, sako, reikia registruotis, bet telefonu neregistruojame, klausiu, tai internetu? Ne, reikia ateiti. Man per visą miestą važiuoti registruotis???Sako, tai eikit į savo šeimos kliniką. Ten irgi..Okulistė, psichiatrė, kardiograma, šeimos.. nekenčiu, man kiekvienas išvažiavimas iš namų aukso vertės..
Kas dar..Mažius ropoja, zbitkas krečia, sesė dar tik bando. O šiaip viskas kaip visada:)
Visoms

, nemiegančioms, pavargusioms, sergančioms, ir atskiras

toms, kurioms viskas ok
Bučkis