Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(laina12 @ 2015 03 31, 10:47)
o tu nebijai , kad pasprings? man tia kazkaip baisu dar duot paciam kazka grauzt... na, isdygs visi keturi virsuj, gal duosiu pabandyt ir as... unsure.gif

aš bijočiau schmoll.gif kai D.C. dukart paspringo baronka ir teko gelbėt, tai nu nafik, kaip sulėtintam kine viskas doh.gif nuo to laiko tik trapius skanėstus duodavau, kietus vėl pradėjau duoti tik kai išaugo krūminiai ir išmoko normaliai sukramtyti maistą.
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2015 03 30, 22:15)
Tikriausiai daug knygu perskaitei-aha,senu senovej taip buvo tongue.gif

drinks_cheers.gif

vakar po vieną išsodinau ~30 sprigių, galvojau nugara skils pusiau... tegu tik pabando nežydėti vasarą ten, kur numačiau sodinti bash.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu su tuo paspringimu blink.gif Nu bet ji nudrožia tokius mikrotrupinukus, o atsikąst didžiulės morkos tikrai nepajėgi g.gif
Blyyyn dienelė... blink.gif blink.gif Naktelė buvo pagerinta, nuolat budo, verkė, nosis kriuksėjo, kažkokia nesamonė. Dieną pikta, irzli, neduok D. padedu ant vystymo kilimėlio, taip verkia, kad pamiršta kvėpuot.(O krauna non-stop, šiandien septynis kartus...) Inkštė ir ant rankų. Tempa kiek pakilius. Panašu, kad dar bus dantų. Nes slogos nesimato, gal dėl to dygymo paburko... Viena visai nebuvo, rankas tiesia, verkia, graudu. Griūna ant pilvo, tada atsistoja ant keturių ir vėl atsisėda. Jei sėdžiu šalia, tai su manim žaidžia. Na, jei vėl šokinės naktį, įdėsiu nuo skausmo žvakutę...
Apėmė neviltis vienu metu, nes vyras ir po darbo dirba, aš kai kokia vieniša mama.
Na, bet pagalvojau apie Kitty ir apsispakajinau...

Oi, pavydžiu zuzlai sodo darbų. Turiu ir pati tokią galimybę, bet mano vyrui sodas neįdomu, o viena nelabai ką ten nuveiksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija_V: 31 kovo 2015 - 21:06
natalija, oje, labai linkiu, kad cia nuo dantu dygimo tokia busena butu ... Joris nakti irgi mane pazadino vis stenedamas dejuodamas...palieciau kaktyte - karstutele sad.gif . Daviau nurofeno... o kvepuot irgi - pro nosyte niekaip, tik ziopcioja kaip zuvis sad.gif ipurskiau, bandziau traukt - nieko neissitraukia ... nors jaucias, kad yra nosy kazkas... ech, kad butu nuo dantu... bet turbut vel kokia zaraza is darzelio (sese pastoviai su sloguojancia nosim siemet...nu nesuprantu sad.gif )

natalija, ir dziaukis, kada ner sodo - nugarai sveikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 03 31, 22:04)
Oi, pavydžiu zuzlai sodo darbų. Turiu ir pati tokią galimybę, bet mano vyrui sodas neįdomu, o viena nelabai ką ten nuveiksiu.

jei prieš metus mano vyrui kas pasakytų, kad jis bus sodininkas, jis tik pasijuoktų smile.gif o dabar va su mielu noru tvarkosi, medžius geni, pabaigsim įsirengti namuką ir jam liks tik su žoliapjove karts nuo karto pasivaikščiot, visa kita - mano norai, tai ir pati kuisiuos smile.gif na gal kur lysvę man paprašius iškas, vazonus su pomidorais pastumdys ax.gif
Atsakyti
Labas,

trumpai užbėgau, žiūriu, n edaug ir priplepėjot. Apsirgau, visi vaikai sloguoja, bet lengvai, o aš juodai, nosis, gerklė, kosuliai, naktis be miego, galva plyšta, o dar lakstau dėl vairuotojo pažymėjimo keitimų, mašinos pardavimų ir pan, kai kas nors išleidžia ir t.t.
Vakar pasus užsakinėjom visiems vaikams + pas alergologę vizitas. Pas garsiąją Kudzytę buvom:) Pasijuokė šiek tiek iš mūsų problemų, aišku, ji tokių prisižiūri.. Eozinofilai jau nukrito., sako, gerai, kai žmonės ateina, o problema jau praėjusi, mažiau darbo:), sako, galėjo drąsiai būti skiepas, žandukai atseit irgi ne bėda, visiškai normalūs, kūneliai labai švarūs, sako, na, mamyte, jei norite, padarysim alergenų tyrimą. Nu sakau, noriu, jei jau atėjom:)Bet tai jopapa, po 26 eurus kiekvienam, ne nepasakė, gerai, kad turėjom. Laikas žiaurus buvo, pats pietų miegas, dar bele kiek prie procedūrinio pralaukėm, tai brolis taaaaip rėkė.. na bet...bal 14 bus atsakymai.
Sako žmonės, sunku persukti laiką, pagal seną gyvena. Mano Eliza prabunda lygiai 6.15-6.20, dažniausiai 6.18. Ką jūs manot..persukus laiką lygiai tas pats. Aiškinu aš jai, kad pagal seną ji turėtų dabar keltis 7.20, dzin jai. kartais dar užpapinu, kartais jau nebe...
O šiaip..būna jau geresnių dienų, kai galiu nueiti į tualetą bent jau, bet niekad nežinai, kada ta ramybė ateis. Vakar buvo..kokį pusvalandį abu ramiai žaidė, o aš kavos pasidariau ir jiems valgyt išviriau blink.gif tiek man ir tereikia,,toks optimizmas apėmė, atrodo, gyvenimas dar tęsiasi:)

QUOTE(zuzla @ 2015 03 25, 17:41)
aš nenešdavau, ačiū D, kad miega doh.gif atvažiuodavom į kiemą, nubėgdavau namo, pasiimdavau knygą ir sėdėdavau mašinoj...

maniškė atsibusdavo vos sustojus, tai aš važinėdavau.. kur nėra šviesoforų..autostrada..tik bijodavau, kad teks grįžti, kol atsibus,užtruks, tai iki Babtų ir atgal. Brangus migdymas, bet dzin buvo.
Mažiai irgi - vos sustojai, opa abu. Niekad nesu parsinešusi miegančių.

QUOTE(Jautruolė @ 2015 03 30, 22:15)
Kazi kaip Kitty sekasi? Siandien prisiminiau ja,kaip tvarkosi su trim vaikais-gi musu pirmokem atostogos pavasario,o tai reiskia ramybes nebuvima non stop ir istisa cypima

žinok, man gerokai lengviau , kai dičkė namie. Padeda. Labai. Aišku, nuolatinis plepėjimas,mamamamamamamamama, bet be problemų jai galiu palikt mažius, sesytė iš viso svaigsta dėl dičkės, tai jei man ką reikia pasidaryti, pasikviečiu Emiliją, jei einu keisti pampio vienam, pakviečiu, kad pabūtų su kitu. Labai labai wub.gif aišku, laiko sau nebeturiu net to pusvalandžio, kai mažiai miega,nes su dičke būnu tada, bet vis tiek. Reali pagalba.
Aišku, negražu taip sakyt, bet man naudinga, kad su kiemo drugėm apsipyko. Nes šiaip tai eina "šniūrais", o man tik aptarnauk, dar + paduok tą, ką man rengtis, n oriu valgyt, mes norim ledų ir t. t. O dabar visa mano:) Bet va tėtis atvažiavo, išleis mane su reikalais ir tada pasiims ją nakvoti, rytoj po muziejus varys. Reikia, kokios čia atostogos su mumis trinantis..

Dar valdiški namai atima sveikatą, skambinu į komisiją dėl sveikatos pažymos, sako, reikia registruotis, bet telefonu neregistruojame, klausiu, tai internetu? Ne, reikia ateiti. Man per visą miestą važiuoti registruotis???Sako, tai eikit į savo šeimos kliniką. Ten irgi..Okulistė, psichiatrė, kardiograma, šeimos.. nekenčiu, man kiekvienas išvažiavimas iš namų aukso vertės..

Kas dar..Mažius ropoja, zbitkas krečia, sesė dar tik bando. O šiaip viskas kaip visada:)
Visoms 4u.gif , nemiegančioms, pavargusioms, sergančioms, ir atskiras 4u.gif toms, kurioms viskas ok 4u.gif

Bučkis 4u.gif
Atsakyti
laba visoms
kitty, tau kaip visad, balionas uz istverme smile.gif Man vien paskaicius, plaukai susisiausia visose vietose doh.gif . Taip kad , gal as nebesiskusiu , kaip man sunku biggrin.gif

mazius vakar labai jau buvo 'priduses', tai vezem pas gydytoja. Tempa pastoviai buvo apie 38 , net ir po vaistu sudavimo. O grizus is gydytojos, vakare, net 39 sad.gif . Musu daktaryte atostogauja, tai nusiunte pas kita. APziurejo - gerkle (labai negraziai raudona) . Is karto prirase antibiotiku, bet kadangi as labai spardausi pries tokius dalykus, tai sutarem, kad dar stebesim siandien - jei temperatura vis kils, bus vangus, pradesiu duot nuo siandien... Jei situacija geryn, recepta mest siuksliadezen biggrin.gif ... Ir pasirodyt jei ka, arba siandien, arba penktadieni. Labai tikiuos, kad nereikes antibu.
Naktis gan ramiai praejo. Is vakaro zvakute, paskui nakti sudaviau doze nurofeno. Temperatura lyg ir normali. Tik nosyte teko 2 kart issiurbt, nes ziopciojo kaip zuvis.

ech, gal visgi cia nuo dantu taip sureagavo.... unsure.gif

as va, atsikeliau (nosi siurbiau), o jis miega... na, nors ramiai kavos isgersiu. smile.gif
Atsakyti
o aš nuo ryto kuo užsiimu doh.gif žiūriu kakučių nuotraukas - dasiridenau...
žodžiu, vaikas skysčiau tuštinasi nuo sekmadienio, kartą į dieną išsikakoja per 2-3 kartus ir ramu iki kitos dienos. nu galvoju, pilvą pučia, nes prieš tuštinimąsi irzlus, verkšlena, o po viskas tvarkoj, žvalus geras vaikas. gal dėl sriubos, bet kad sriuba ta pati kaip visada.. o vakar pamačiau gleivę g.gif šian palikau namie, tegu močiutė stebi.. skaitau skaitau, tai gali būti ir alergija, ir dantys.. uždegimui lyg ir dar kraujo siūliukai būdingi, gal ir temperatūra, na jei uždegimas g.gif infekcija? nežinau, ar verta sunerimti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 balandžio 2015 - 09:08
Laba mamos,
As paskaitau, bet uzmigdzius issizviegusi vaika, bebelieka jegu kazka rasyt sad.gif

Negi pilvo diegliai mus kankina, nebesuprantu. Ko gali taip zviegti pavalges, sausas, ka tik buves linksmas vaikas. g.gif ne zirzia ar verkia, ozviegia, kol uzmiega isvargus unsure.gif

Kitty 4u.gif kazkokia linksmesne gaidele girdziu, gal su laiku pabus dvynukai vis ilgiau vienas su kitu ar su zaislais wub.gif kavos isgerti...oho, kokia prabanga biggrin.gif
O visos maitinancios geriat kava? As cia viena sau ir si likusi malonuma atemiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2015 04 02, 11:30)
Negi pilvo diegliai mus kankina, nebesuprantu. Ko gali taip zviegti pavalges, sausas, ka tik buves linksmas vaikas.  g.gif ne zirzia ar verkia, ozviegia, kol uzmiega isvargus unsure.gif

O visos maitinancios geriat kava? As cia viena sau ir si likusi malonuma atemiau verysad.gif

taip kaip tik po valgio ir gali pūsti pilvuką, nesusidoroja virškinimo sistema su pienu. pabandyk sab simplex prieš kiekvieną valgį ir gerųjų bakterijų kursą suduok 4u.gif

kai maitinau, kavą geriau. šiaip visada gerdavau ir geriu kartą į dieną puodą ryte, tik kai D.C. buvo kūdikiu, rytinė kava persikvalifikavo į atšalusią pietinę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 balandžio 2015 - 10:37
QUOTE(zuzla @ 2015 04 02, 10:07)
.. skaitau skaitau, tai gali būti ir alergija, ir dantys.. uždegimui lyg ir dar kraujo siūliukai būdingi, gal ir temperatūra, na jei uždegimas :infekcija? nežinau, ar verta sunerimti..

gali but ir dantys, ir maistas... jei siaip vaikas linksmas ir labai nesiskundzia, gal nieko tokio? buna gi ir mums, vidurius susuka biggrin.gif

QUOTE(Mika... @ 2015 04 02, 11:30)
Laba mamos,
As paskaitau, bet uzmigdzius issizviegusi vaika, bebelieka jegu kazka rasyt

Negi pilvo diegliai mus kankina, nebesuprantu. Ko gali taip zviegti pavalges, sausas, ka tik buves linksmas vaikas.  g.gif ne zirzia ar verkia, ozviegia, kol uzmiega isvargus ::

gali but ir diegliai (bet jiems budinga prasidet tuo paciu paros metu ir trukt mazdaug panasu laika), arba siaip pilvuka pucia. Dar priklauso, ka pati valgai... As kai maitinau - jokiu darzoviu ne i burna neemiau schmoll.gif nesvarbu, kas ka raso, kad i piena nepatenka... issibandzius buvau ant pirmagimes, tai as daugiau tikejau savo patyrimu biggrin.gif ... NA, labai ir nesiskunde mano mazius del pilvo. Budavo, kad stena, raitosi - bet miega. Ne vienos nakties (iki 6 men, kol pradejau kose bandyt duot) nereikejo jo nei ant ranku migdyt, nei man nemiegot... buvo, gal kelios naktys, kad verke po valanda, paskui ismankstini, issibezda ir miega biggrin.gif... Bet as duodavau iki pat 6 men kasdien lasiukus nuo pilvo putimo.

kava geriau, ir labai stipria, - po du puodelius per diena.. itakos miegui vaiko - jokios nebuvo. cool.gif

uzmigo mazas vezime, virtuvej... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2015 04 02, 12:30)
Laba mamos,
As paskaitau, bet uzmigdzius issizviegusi vaika, bebelieka jegu kazka rasyt sad.gif

Negi pilvo diegliai mus kankina, nebesuprantu. Ko gali taip zviegti pavalges, sausas, ka tik buves linksmas vaikas.  g.gif ne zirzia ar verkia, ozviegia, kol uzmiega isvargus unsure.gif

Kitty 4u.gif kazkokia linksmesne gaidele girdziu, gal su laiku pabus dvynukai vis ilgiau vienas su kitu ar su zaislais wub.gif kavos isgerti...oho, kokia prabanga biggrin.gif

Mika, mano mergytė irgi labai žviegdavo verysad.gif ir ne tik vakarais, nors vakarais daugiau. Toks nevaldomas rėkimas doh.gif Mums tai tikrai pilvas kaltas būdavo. Trijų mėnesiukų praėjo. Labiausiai padėjo BioGaia gerosios bakterijos. Ir aišku dar nuo duju vartojome, mums patiko Infacol. vartojome ir Colic calm, bet, kad taip stebuklingai nuimtų skausmus, tai ne, bet gal kažkiek palengvindavo. Pavyzdžiu, nuo Sab simplex, mažoji daugiau atpylinėdavo.
Todėl, kaip bebūtų brangu, reikia išbandyti kelis vaistukus, kol randi, kas mažajai geriausia. Bet gerųjų bakterijų tai tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif

O dėl kavos, tai aš irgi iš pradžių buvau atsisakiusi. Bet atlikusi apklausą SM, pradėjau gerti. Aišku, iš pradžių silpnesnę tik rytais, o vėliau ir 2 kartus per dieną. Ir jokios įtakos vaikui nebuvo. O aš jaučiausi daug geriau mirksiukas.gif manau, tai irgi labai svarbu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones del kavos 4u.gif

Turbut, kad pilvas ja kankina, nes visada uzeina rytais, pirmoje dienos puseje. Dabar pvz budrauja niurzgedama, bet rami pakankamai unsure.gif

Motinyste mane veza... biggrin.gif tik mazoji uzmigo, pietus pasildziau, isidejau i lekste, tai tada kazka imdama is spinteles ismeciau ir sudauziau nutellos stiklaini biggrin.gif ir turiu isvalyt dabar iskart, nes didzioji atbegus nori paziuret, kaip atrodo jos mylimiausias desertas istiskes... Bijau stiklu unsure.gif

Zuzla, as kavos negaliu gert atsalusios ir staciom skubedama. Jau geriau ispilu ir darau nauja smile.gif bet pietus salti, tai daznai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 02 balandžio 2015 - 14:42