QUOTE(Eufforija @ 2015 04 02, 18:04)
Zuzla, klausimas tau

jei neklystu

kazka maciau rasei apie homeopatinius vaistukus neramiam vaikui? gal zinai kaip jie vadinasi? ar galima bet kokioj vaistinei isigyti?
bet kokioj vaistinėj galima įsigyti sirupą Neuro, tablietkas Dormikind, žvakutes Viburcol, čia ką aš bandžiau.. bet mum daugiau su miegu buvo problemos, o taviškis jei dantys nekankina, po miego, pavalgęs ir rėkia, tai nemanau, kad reikia raminančių, dėmesio reikalauja, gal toks tarpsnis užėjo

va maniškiam nesenai buvo tik mamamamamamama, tėčio nė neprisileisdavo, bet praėjo, vėl geriausi draugai. gal ir jums kažkas panašaus? tuo labiau sesė šalia, pavydas šioks toks gal, tai ir reiškiasi vaikas. jei su miegu gerai, kai gali buk šalia, negali auklėk

kaip gi non-stop nešiot. aš neatsakau vaikui, kai prašo laiptinėj panešti, bet jei turiu maišą, nenešu, aiškinu, kad sunku, iš pradžių aišku nesuprato, zyzė, palikdavau apačioj, galu gale pats pareidavo. dabar supranta. dar, niekas netiki, dėl maisto kelia man isterijas - neduodu košės/sriubos, nes dar karšta, į balkoną išnešus, kad greičiau atvėstų, tai isterija iki kritimo ant grindų

sakau, eik į kitą kambarį isterikuot, ir eina

išsiverkia, pareina, atsisėda ir laukia. prieš tai pati išvesdavau, kai pradėdavo isterikuot. kažkaip reik tvarkytis su tais vaikais, man atrodo, mamos žodis turi būti paskutinis, ne vaiko. stiprybės