Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

Sveikos.
Kitty, kazkokie pragiedruliai matosi jusu padangei smile.gif saunu...
Zuzla, klausimas tau smile.gif jei neklystu smile.gif kazka maciau rasei apie homeopatinius vaistukus neramiam vaikui? gal zinai kaip jie vadinasi? ar galima bet kokioj vaistinei isigyti?
Sunus lb neramus buna po pietinio miego. Nzn nei ka duot nei ka daryt... rekia, verkia kokia val.po miego. Tik nesiok ki ir viskas. o jei ant grindu pastatau... vajej.. net rekti negali, uzgozia kvapa... nzn kas jam yra, dantys tvarkoj, manau nk neskauda nes mazdaug po val. nusiramina be jokiu vaistu ir cia nuolatos.
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2015 04 02, 18:04)
Sveikos.
Kitty, kazkokie pragiedruliai matosi jusu padangei smile.gif saunu...
Zuzla, klausimas tau smile.gif jei neklystu smile.gif kazka maciau rasei apie homeopatinius vaistukus neramiam vaikui? gal zinai kaip jie vadinasi? ar galima bet kokioj vaistinei isigyti?
Sunus lb neramus buna po pietinio miego. Nzn nei ka duot nei ka daryt... rekia, verkia kokia val.po miego. Tik nesiok ki ir viskas. o jei ant grindu pastatau... vajej.. net rekti negali, uzgozia kvapa... nzn kas jam yra, dantys tvarkoj, manau nk neskauda nes mazdaug po val. nusiramina be jokiu vaistu ir cia nuolatos.

euforija - raminantys yra sedalia lasiukai... ar sedatif (sitie gal suaugusiems)... pasigooglink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2015 04 02, 18:04)

bet kokioj vaistinėj galima įsigyti sirupą Neuro, tablietkas Dormikind, žvakutes Viburcol, čia ką aš bandžiau.. bet mum daugiau su miegu buvo problemos, o taviškis jei dantys nekankina, po miego, pavalgęs ir rėkia, tai nemanau, kad reikia raminančių, dėmesio reikalauja, gal toks tarpsnis užėjo unsure.gif va maniškiam nesenai buvo tik mamamamamamama, tėčio nė neprisileisdavo, bet praėjo, vėl geriausi draugai. gal ir jums kažkas panašaus? tuo labiau sesė šalia, pavydas šioks toks gal, tai ir reiškiasi vaikas. jei su miegu gerai, kai gali buk šalia, negali auklėk unsure.gif kaip gi non-stop nešiot. aš neatsakau vaikui, kai prašo laiptinėj panešti, bet jei turiu maišą, nenešu, aiškinu, kad sunku, iš pradžių aišku nesuprato, zyzė, palikdavau apačioj, galu gale pats pareidavo. dabar supranta. dar, niekas netiki, dėl maisto kelia man isterijas - neduodu košės/sriubos, nes dar karšta, į balkoną išnešus, kad greičiau atvėstų, tai isterija iki kritimo ant grindų doh.gif sakau, eik į kitą kambarį isterikuot, ir eina smile.gif išsiverkia, pareina, atsisėda ir laukia. prieš tai pati išvesdavau, kai pradėdavo isterikuot. kažkaip reik tvarkytis su tais vaikais, man atrodo, mamos žodis turi būti paskutinis, ne vaiko. stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 04 02, 23:20)
bet kokioj vaistinėj galima įsigyti sirupą Neuro, tablietkas Dormikind, žvakutes Viburcol, čia ką aš bandžiau.. bet mum daugiau su miegu buvo problemos, o taviškis jei dantys nekankina, po miego, pavalgęs ir rėkia, tai nemanau, kad reikia raminančių, dėmesio reikalauja, gal toks tarpsnis užėjo unsure.gif va maniškiam nesenai buvo tik mamamamamamama, tėčio nė neprisileisdavo, bet praėjo, vėl geriausi draugai. gal ir jums kažkas panašaus? tuo labiau sesė šalia, pavydas šioks toks gal, tai ir reiškiasi vaikas. jei su miegu gerai, kai gali buk šalia, negali auklėk unsure.gif kaip gi non-stop nešiot. aš neatsakau vaikui, kai prašo laiptinėj panešti, bet jei turiu maišą, nenešu, aiškinu, kad sunku, iš pradžių aišku nesuprato, zyzė, palikdavau apačioj, galu gale pats pareidavo. dabar supranta. dar, niekas netiki, dėl maisto kelia man isterijas - neduodu košės/sriubos, nes dar karšta, į balkoną išnešus, kad greičiau atvėstų, tai isterija iki kritimo ant grindų doh.gif sakau, eik į kitą kambarį isterikuot, ir eina smile.gif išsiverkia, pareina, atsisėda ir laukia. prieš tai pati išvesdavau, kai pradėdavo isterikuot. kažkaip reik tvarkytis su tais vaikais, man atrodo, mamos žodis turi būti paskutinis, ne vaiko. stiprybės 4u.gif

vaikai lb moka mumis manipuliot.. manau jo, jam toks tarpsnis, kai nori issireikalaut savo... bandziau ir db bandau palikt ji ant grind, bet pas ji jau guzas ant nedingsta. kai palieku ji issirekt, griuna ir dauzo galva i grindys arba kandzioja save tada dar labiau vos ne iki nualpimo. nu tikrai negaliu ramiai i tai ziuret. belieka ji nesiot o tada... sese totali mamyciuke, pradeda kelti pavydo scenas, zodziu TOTALUS BEPROTNAMIS! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2015 04 03, 10:27)
vaikai lb moka mumis manipuliot.. manau jo, jam toks tarpsnis, kai nori issireikalaut savo... bandziau ir db bandau palikt ji ant grind, bet pas ji jau guzas ant  nedingsta. kai palieku ji issirekt, griuna ir dauzo galva i grindys arba kandzioja save tada dar labiau vos ne iki nualpimo. nu tikrai negaliu ramiai i tai ziuret. belieka ji nesiot o tada... sese totali mamyciuke, pradeda kelti pavydo scenas, zodziu TOTALUS BEPROTNAMIS! doh.gif

ojeee... unsure.gif su tuo nesu susidūrus, nežinau, ką patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2015 04 03, 10:27)
vaikai lb moka mumis manipuliot.. manau jo, jam toks tarpsnis, kai nori issireikalaut savo... bandziau ir db bandau palikt ji ant grind, bet pas ji jau guzas ant  nedingsta. kai palieku ji issirekt, griuna ir dauzo galva i grindys arba kandzioja save tada dar labiau vos ne iki nualpimo. nu tikrai negaliu ramiai i tai ziuret. belieka ji nesiot o tada... sese totali mamyciuke, pradeda kelti pavydo scenas, zodziu TOTALUS BEPROTNAMIS! doh.gif

viena mama patare daryti ta pati - griut ant grindu ir rekt kartu su vaiku ... sake, labai padejo biggrin.gif
nezinau, ar pades, bet pabandyk biggrin.gif

bet siaip , baisu skaityt, kai taip vaikai daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 03 30, 08:21)
Renalta, ir aš norėjau klausti, darai ką nors raminimui, ar tik kankinatės ir viskas unsure.gif jei dantų nesimato, tai bandyčiau homeopatinius sirupėlius girdyti arba žvakutes naudoti, bet reik savaitę-dvi, kad pradėtų veikti. o jei dantys, tai iškart duočiau nurofen'o vaikiško, nekankinčiau nei vaiko, nei savęs.

Laba, tepu ir dentinox ir kartai kokia zvakute idedu nakciai, bet tai reiketu jam kas nakti deti zvakutes arba kokiu vaistu duoti, nu neleidzia man sazine vaiko farsiruoti vaistais nuolat.O gal yra kokiu vaistuku kuriuos galima duoti ilgiau?
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 03 29, 15:15)
uje, renalta... gal jam irgi dantukai, paziurek... joriui taip buvo, nemiegojimas, tai nuo pilvo putimo (kai koses pradejo ragaut), o paskui - dantys dygo... tai nakciai paracetamolio gauna, ir miega puikiai... DAbar dygsta 4 virsuj, vienu kartu... doh.gif

Tai kaip daznai dedavai zvakutes?o jos nekenkia ilgiau naudojant?

Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2015 03 30, 13:21)
Auuu smile.gif
Savaitgalį persikraustėm. Ufff dar daug ko nėra, daiktai maišuose ir dėžėse, interneto nėra, bet smagu smile.gif vaikė atlaikė kraustymą ir svečius. Bet šiandien tai pagerinta. 5 minučių viena nepabūna, verkia ir ant rankų prašosi. Valgo mažai ir pirštus į burną kiša. Gal irgi dantys neramina. Buvom TA praėjusią savaitę. Na ką tęsiam coliukių istorijas - 7,3 kg.
Šiandien atsisuku - stovi mūsų žmogutis į sofą įsitvėręs  wub.gif jau vakar pradėjo gautis, bet šiandien pirmą kartą be niekieno priežiūros. Bet naktį atsiimam - verkia, blaškosi, ropoti per miegus pradeda.
Renalta užjaučiu  4u.gif ir dėl TB taip pat.. Tau mama ir sesuo padėdavo, ar padeda vis dar? Kažkaip reikia Tau atgauti jėgas. Nes nelaiminga mama - dar nelaimingesnis vaikas... sad.gif
Papūgiuke už dantis  4u.gif
Laina laukiu nuotraukos smile.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif Mama vis dar padeda kas antra savaitgaly, bet per savaite nemigos naktu, o ir dienos kartais negeresnes nusivarau kaip arklys.Siandien dar ir nuotaika galutinai susigadino, turejome per Velykas pas mano mociute vaziuoti tai sesuo susirgo ir liekame namuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 04 03, 11:14)
Laba, tepu ir dentinox ir kartai kokia zvakute idedu nakciai

kokią žvakutę?
jei viburcol, kad būtų nauda reikia reguliariai ilgesnį laiką naudoti, jos homeopatinės, nėra baisus vaistas, žolytės.. o paracetamolio niekas ir nesiūlo kiekvieną naktį 2 sav iš eilės dėti...
ir nenusistatyčiau taip prieš vaistus, kam kankinti save ir vaiką? aš darydavau taip, jei vieną naktį blogai miegojo ir įtariu, kad dantis lenda, tada dvi naktis iš eilės duodavau nakčiai nurofen, vaikui gerai, mamai gerai. dar kitą naktį jau nieko neduodavau, dažniausiai ramu būdavo, nes dantukas per tą laiką jau būna išdygęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 balandžio 2015 - 10:26
QUOTE(Renalta @ 2015 04 03, 11:17)
Tai kaip daznai dedavai zvakutes?o jos nekenkia ilgiau naudojant?

na, zinok, arba nurofen doze nakciai, arba zvakute - kokia savaite gavosi...
o dabar , kai tempa buvo, vel tas pats doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 11:25)
jei viburcol, kad būtų nauda reikia reguliariai ilgesnį laiką naudoti, jos homeopatinės, nėra baisus vaistas, žolytės.. o paracetamolio niekas ir nesiūlo kiekvieną naktį 2 sav iš eilės dėti...
ir nenusistatyčiau taip prieš vaistus, kam kankinti save ir vaiką? aš darydavau taip, jei vieną naktį blogai miegojo ir įtariu, kad dantis lenda, tada dvi naktis iš eilės duodavau nakčiai nurofen, vaikui gerai, mamai gerai. dar kitą naktį jau ramu būdavo, nes dantukas per tą laiką jau būna išdygęs.

tiek, kad man nurofen kazkaip prastesni efekta duoda nei zvakute... nu bet kas vakara nekisi gi , ner gerai... unsure.gif o nurofena dar ismoko ir isspjaut , rupuziokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 03, 11:28)
o nurofena dar ismoko ir isspjaut , rupuziokas  doh.gif

taigi skanus, kaip jis taip biggrin.gif
aš iš žando pusės suleidžiu per kelis kartus, tai sunkoka atvaryt ant liežuvio ir išspjaut, pabandyk, jei kažkaip kitaip suduodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 balandžio 2015 - 10:32
aha, pasakyk tu jam , kad skanus biggrin.gif
netiki jis tuo
tai suduodu siaip ne taip... bet visko buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 04 03, 10:25)
kokią žvakutę?
ir nenusistatyčiau taip prieš vaistus, kam kankinti save ir vaiką? aš darydavau taip, jei vieną naktį blogai miegojo ir įtariu, kad dantis lenda, tada dvi naktis iš eilės duodavau nakčiai nurofen, vaikui gerai, mamai gerai. dar kitą naktį jau nieko neduodavau, dažniausiai ramu būdavo, nes dantukas per tą laiką jau būna išdygęs.

Dedu viburcol zvakutes, ta nakti suveikia, o tada ir vel tas pats.Buvo periodas kai dejau visa pakuote-12 vnt, tai kai kuria diena padedavo, o kita kaip nieko doh.gif o tada ir vel tas pats.2 dantys islinde, vienas nevisai iki galo, kitus nieko panasaus i dygima.Bet jau rasiau, kad jis taip miega nuo pirmos gymimo dienos verysad.gif Klausiau gyd. ir neurologes (lankemes jau 2 kartus) gal kokiu raminanciu arbateliu jam duoti ar kokiu vaistuku kad kiek ramiau miegotu, tai jos tik palinksi ir sako isaugs blink.gif Tai va nezinau ka ir daryti, galite ka parekomenduoti ilgalaiko poveikio blush2.gif
Atsakyti