QUOTE(Tino @ 2015 04 29, 15:21)
Ne 3val. O trečią valandą einu miegot

per skubėjimą ne taip parašiau. Tik valanda gaunasi. Nu geriausiu atveju 1,5val. Žinoma, kad įsitempus visa, kai nežinau ką daryt klykiančiam vaikui... ir aš nekantri, noriu greito rezultato o čia reikia kantrybės.
Jau sutarėm, tai pirksim kėdutę. Žiūrėsim. Gal vieną tą kitą tą turėsim ir dėsim seses pakaitom. Nebeišmanau ko griebtis- vis dar tikiuosi surasti kažką kas padėtų. Neguodžia ta mintis kad reikia išlaukti
Sveikutes
O pas mane siandien stebuklas ivyko,nors sunelis vakar buvo juodai neramus,bet kai uzmigdem siaip ne taip beveik 1 val.nakties tai atsikele siandien tik 6 ryto

Tai jauciuos tooookia laiminga,nors ir toliau jis zvygauja ir verkia ir raminu ivairias budais,bet si naktis is fantastikos srities man
Beje,mamos noriu paklausti jusu.Ar kieno nors vaikutis kai bezdejo smirdejo tie bezdaliukai kaip supuves kiausinis?Mes jau kelios dienos kaip pastebim kad kai mazius bezdi,tai toks kvapas kaip supuvusio kiausinio.Sakom gal kad keiciam misinuka ir vel gristam prie pacio pirmo?

Oi,visko prisigalvoju

Kita savaite einam pas gydytoja tai sakiau paklausiu del to,plius ir del maitinimo nes jeigu maitint pagal normas kurios ant misinuko tai man vaikas tada bus alkanas ir pastoviai zviegs.Nes jis kartais suvalgo kaip normose nurodyta,kartais maziau,o kartais daugiau.Ir parasyta kad tokio amziaus turi valgyt 5 kartus per diena,na mum vistiek tiek nesigauna
Pumpule,aciu kad priminei apie laktozes netoleravima.As nors ir mazai maitinu savo pienu ir beje valgau tik dazniausiai viena kart ir tikrai beveik nebuna pieniniu produktu,nes mesyte su bulvytem ir salotos,pomidoras,agurkas ir uzpilta su alyvuogiu aliejaus ir citrinos padaziuku.Na ir saldaini vis nuciump dienos eigoj ar sausainuka,ir zinoma kavos isgeriu kai yra laiko ja isgert. O tau stiprybes,sveikatos ir kad kuo daugiau ramybes butu ir didziajam broliukui negerumai del dantuku praeitu.
Jetus kai pagalvoju,baigsis tie pilvuko malonumai,prasides dantuku malonumai

Pamenu su dukryte naudojom kamistad toki tepaliuka tai faktiskai nieko nepadejo

net baisu pagalvot

eisiu pas savo odontologa,o jis kaip tik turi viena gal 3 metu vaikuti ir kitas man rodos pusantru-tai paklausiu ka jis patars ir aisku jums irgi kvarsinsiu galvas
Tino,uzjauciu labai tave,o dar su dviem tai visai sudetinga.Nepaguosiu taves,nes pas mus panasi situacija kaip ir pas tave.Faktiskai nemiegam. Maziukui pilvukas ramybes neduoda,visi tie vaistukai padeda gana trumpam,zodziu irgi soku kad tik palengvint bedeles maziuko ir pati verkiu nes vaiko gaila be proto.O miega labai neramiai,vis prabunda-tai irgi vos uzmiega jau leki i wc,ko uzgert,buteliukus plaut,sterilizuot,piena nusitraukt,pientrauki plaut ir sukuosi taip.
Maniskiui supynes kol kas nelabai patinka,pabuna tik 15 min.bet tikiuos kad laikinai,o ir supynes pas mus nera gulimos kad butu,tai gal jam padetis jose nepatina

Ant lavinimo kilimelio pabuna jei tik nuotaika gera ir tai vos 15 min.Labai patinka jam migdukas ir beje jis daznai padeda mums ji uzmigdyt.
Man gelbsti autokedute.As pasidedu ja ant sofos,sofa istiesiu salione ir pati salia-tai ir galiu pasupt ne ant ranku (nes jau nugara skauda nuo supimo), ir palinguot kaip jis nori,o ir maitint man patogiau kai jis kedutej-beje tada jis reciau paspringsta,nei kai maitinu ant pagalves paguldyta.
Dar kas padeda tai vezioju vezime ji po namus,tiksliau po buta.Jei lopsyje nenori but,tai tada dedu ant remo kedute ir supuoju,linguotu,vezioju ir buna kad net uzmiega jis jame.Zodziu,mastom ivairius budus ir ieskau visokiu imantrybiu kad tik nebezviegtu.O apie pietu miega pasvajot,nes jis pamiega 5 min ir kniukset pradeda,tada as galvyte glostau,pasupu ir vel nurimsta ir vel paskui is naujo.Zodziu,bandykim viska ir tikekimes kad tuos "malonumus" musu vaikuciai greit isaugs ir galesim nors jau ramiai pamiegot,ar prigult nors pusvalandziui pietu uzmigt.Laikykis.