Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(zuzla @ 2015 04 30, 11:53)
aš ir kažkaip nepažįstu vaikų, kuriems patiktų maniežas tokiam amžiuje smile.gif va vėliau, kai galima lipti į/iš, tai super, kalbu apie tokius, kur iš šono atsidaro. dar tokie tinka kaip kelioninės lovytės, tai kas planuoja keliauti, gal ir verta pirkti smile.gif

tai as butent ir pirkau ta lovyte manieza, kad vaikas ir svetimoje vietoje jaustusi kaip namie... vaziuodavom su savo lova visur biggrin.gif ale joris kazkaip dar ne karto ir nemiegojo joje... dukra tai nuo pat puses metu iki kokiu 3-4 metuku ten miegojo.

QUOTE(papūgiukė @ 2015 04 30, 12:12)
Nu žinokite optimistė aš, kas liečia maniežą. Nes ant lovos ji labai mėgsta šliaužioti ir su žaisliukais žaisti. Kilnoja juos, atsigula, pagriaužia, vėl eina, mėto žaisliukus ir pan. Ir taip ilgai gali žaisti. Tai ir galvoju, kad manieže gal panašiai žaistų, tik saugiai. Aš tokį su tinkleliu planuoju pirkti, kad kuo mažiau nuo aplinkos būtų atskirta.

aha, kol nesupranta, kad atsidure kalejime biggrin.gif tada pasidaro negerai biggrin.gif
bet is tiesu, buna vaiku, kurie sedi manieze ramus... aisku, zinau tevu, kurie ikelia ten vaikiukus ir laiko. Parekia jie, parekia, ir apsiramina - supranta, kad rekimu nieko nepasieks ir susitaiko ... unsure.gif

QUOTE(Tino @ 2015 04 30, 12:34)
aš vis pasvajoju apie didesnius vaikus - kaip Jūsų, kad jau kiek ropotų, vaikščiotų, bet žiūriu, kai parašot, kokios tada bėdos, tai irgi klausimas, kas geriau  g.gif na, bent jau šypsenų gal daugiau 

maniškėms šiandien 6 savaitės - lygiai 40 savaičių  thumbup.gif  jau pasidaro išnešiotos pagaliau.

aha, as jau pasvajoju, kad joris kokiu 5 metu biggrin.gif jau ir susitart butu galima...
o dabar... ech, dar nemiega rupuziokas ...valanda pamiegojo, ir akys dideles...tetule vezioja po kiema, o dabar as eisiu perimsiu sita reikala... bet antros valandos i namus tegu ne nesvajoja pargrizt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 04 30, 12:34)
aš vis pasvajoju apie didesnius vaikus - kaip Jūsų, kad jau kiek ropotų, vaikščiotų, bet žiūriu, kai parašot, kokios tada bėdos, tai irgi klausimas, kas geriau  g.gif na, bent jau šypsenų gal daugiau  biggrin.gif

maniškėms šiandien 6 savaitės - lygiai 40 savaičių  thumbup.gif  jau pasidaro išnešiotos pagaliau.

man viena pažįstama vis sakydavo, oi, paaugus vaikui, galvosi, kaip gerai buvo, kai buvo kūdikis... tik aš iki šiol nei karto taip nepagalvojau smile.gif kiekvienas etapas savų neramumų atneša, nepasidaro nei geriau, nei blogiau, pasidaro tiesiog kitaip. pvz. atsimenu tokį laikotarpį, kai D.C. nuo rankų jau "nulipo" ant lovos, apie 4 mėn, ir pradėjo kreipti dėmesį į žaisliukus.. sėdėjau dienų dienom ir tuos pačius barškučius barškinau, tas pačias daineles dainuodavau.. nuo to irgi galima nukvakt laugh.gif
o šypsenų dabar tikrai daugiau wub.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 04 30, 12:39)
aha, as jau pasvajoju, kad joris kokiu 5 metu biggrin.gif jau ir susitart butu galima...

tai kad ir su dvimečiu jau galima susitarti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 balandžio 2015 - 11:48
QUOTE(zuzla @ 2015 04 30, 13:47)
tai kad ir su dvimečiu jau galima susitarti smile.gif

drinks_cheers.gif

as kaip ir Laina sedziu prie mazosios uzpakalio visada, nes 4 jai jau nebegerai, visur reik stotis, o lygsvaros nelaiko dar, pasileidzia ir bum biggrin.gif doh.gif tai kai namuose bunu nieko neveikiu, tik paskui vaika vaikstau biggrin.gif vyresnioji stotis pradejo tik 10 men, tai kazkaip net nereikejo per daug saugot, matyt daugiau protelio jau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 30, 12:39)
o dabar... ech, dar nemiega rupuziokas ...valanda pamiegojo, ir akys dideles...tetule vezioja po kiema, o dabar as eisiu perimsiu sita reikala... bet antros valandos i namus tegu ne nesvajoja pargrizt biggrin.gif

biggrin.gif
turbūt kiekvienas periodas savotiškas.

na ką gi, gero visoms ilgo savaitgalio. pagaliau šiemet Mamų diena bus ne tokia liūdna, kaip anksčiau thumbup.gif visas sveikinu su šia švente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 30 balandžio 2015 - 17:39
Sveikutes mamytes 4u.gif
Sveikinu visas su nuostabiausia ir graziausia pavasario svente wub.gif
user posted image
Atsakyti
laba, mamytes ir mazuliukai... su ta praejusia mamos diena
man ji nesmagi buvo... visa diena kazkokia prislegta...
o vakare - tryniau kose maziui. Jam viskas idomu , kas burzgia, prisliauze, stojosi, griebiau kad negriutu... trintuvas ant sono, ir karsta kose aptaske maziui veiduka sad.gif ... griebiau, po saltu vandeniu ploviau ploviau... vis vien turi mazius kelias puslytes - prie akies, ant skruostuko, smakriuko... ir dar paskui radau - ant rankytes doh.gif sad.gif
taip negera ant dusios.. verkiau verkiau... o dar diedas velniu dave, atrodo, kad tycia taip padariau sad.gif .
pati irgi turiu pora geru pusliu, bet pas mane tai ant kojos ir rankos.. nieko tokio.
O va, del mazulio, bijau , kad randu neliktu...sad.gif

kas galit patart, ar tept kuo? ar geriau nelist ? Kad po nudegimo tik saltas vanduo, tai zinau, bet va, veliau?

ech, labai nesekminga ta mamos diena buvo sad.gif
tikiuosi , pas jus ji buvo dziaugsminga ir smagi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 04 gegužės 2015 - 07:44
QUOTE(laina12 @ 2015 05 04, 08:44)
o vakare - tryniau kose maziui. Jam viskas idomu , kas burzgia, prisliauze, stojosi, griebiau kad negriutu... trintuvas ant sono, ir karsta kose aptaske maziui veiduka sad.gif ... griebiau, po saltu vandeniu ploviau ploviau... vis vien turi mazius kelias puslytes - prie akies, ant skruostuko, smakriuko... ir dar paskui radau - ant rankytes doh.gif sad.gif
taip negera ant dusios.. verkiau verkiau... o dar diedas velniu dave, atrodo, kad tycia taip padariau sad.gif .
pati irgi turiu pora geru pusliu, bet pas mane tai ant kojos ir rankos.. nieko tokio.

kas galit patart, ar tept kuo? ar geriau nelist ? Kad po nudegimo tik saltas vanduo, tai zinau, bet va, veliau?

Laina labai nesmagu, bet neklatink saves. Tepti nelabai galiu kuo patarti, bet jei prie akytes nelabai ka ir tepsi, kad neisitrintu i akytes. Manau, kad nieko neliks, vaikams viskas greitai isgyja be pasekmiu. Maniskis buvo pirstus nusidegines, buvo dideles pusles, bet nieko neliko. Sveikit.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 05 04, 08:44)

Sveikutes 4u.gif
Laina, tepti nieko nereikia, svarbu, kad puslytes nesusprogtu, o savaime uzgytu. Tada neturėtu likti jokių randu. O tie vyrai, tegu geriau tuo metu pabūna su vaiku, tai nebus tokiu nelaimių. Moralizuotojai doh.gif
Mums mamytes svente praėjo puikiai, pirma karta gyvenime pajaučiau tikra gyvenimo pilnatve smile.gif Ir mažiukas toks saunuolis, jau antra savaite nebesikelia naktimis valgyti ( tikiuosi neprisisnekesiu ax.gif ).
Gražios dieneles mamytėms ir vaikučiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 05 04, 11:23)
Laina, tepti nieko nereikia, svarbu, kad puslytes nesusprogtu, o savaime uzgytu. Tada neturėtu likti jokių randu. O tie vyrai, tegu geriau tuo metu pabūna su vaiku, tai nebus tokiu nelaimių. Moralizuotojai  :
Mums mamytes svente praėjo puikiai, pirma karta gyvenime pajaučiau tikra gyvenimo pilnatve  smile.gif Ir mažiukas toks saunuolis, jau antra savaite nebesikelia naktimis valgyti ( tikiuosi neprisisnekesiu  ax.gif

tai kad jau prasprogo sad.gif ... po akyte buvo mazulyte, ir ant smakriuko... ir ant rankos nemaza tokia sad.gif
na, bet tikiuos, kad neliks randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 05 04, 13:24)
tai kad jau prasprogo sad.gif ... po akyte buvo mazulyte, ir ant smakriuko... ir ant rankos nemaza tokia sad.gif
na, bet tikiuos, kad neliks randu  unsure.gif

ojėj, kaip baisu verysad.gif bet vakar diena kažkokia pavojinga buvo, nes ir mes vos neužsidegėm - rozetė pradėjo svilt neiiš šio, nei iš to... tai gerai, kad vyras buvo namie, o tai aš vista nebūčiau žinojus net ką daryt.

jau maniškės aprimo su Infacol. bet kaip man trūksta miego verysad.gif doh.gif bet paguldau mazes miegančias, pati atsigulu, o jos pradeda kranksėt, žvengt kaip žirgeliai lankoj... nu ir aš niekaip neužmiegu verysad.gif taip šiąnakt galėjau pamiegot net kokias tris valandas, bet nu niekaip. net su ausų kamštukais... labia jau norėčiau retesnių maitinimų nors naktį. o ir to pieno vis daugiau reikia. jau šaldymui nebeliaka, kai kiekvienai po 90ml reikia patiekt ax.gif
va, vėl eilinį kartą pasiskundžiau blush2.gif atsiprašau, aš kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
užjaučiu, laina, kad taip atsitiko 4u.gif nemanau, kad liks randai. D.C. juk prieš metus yra prasiskėlęs kaktą, siuvo, ir tai vos matosi randas, su laiku turėtų išvis išnykti.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 05 04, 13:32)
ojėj, kaip baisu  verysad.gif bet vakar diena kažkokia pavojinga buvo, nes ir mes vos neužsidegėm - rozetė pradėjo svilt neiiš šio, nei iš to... tai gerai, kad vyras buvo namie, o tai aš vista nebūčiau žinojus net ką daryt.

jau maniškės aprimo su Infacol. bet kaip man trūksta miego  verysad.gif  doh.gif bet paguldau mazes miegančias, pati atsigulu, o jos pradeda kranksėt, žvengt kaip žirgeliai lankoj... nu ir aš niekaip neužmiegu verysad.gif taip šiąnakt galėjau pamiegot net kokias tris valandas, bet nu niekaip. net su ausų kamštukais... labia jau norėčiau retesnių maitinimų nors naktį. o ir to pieno vis daugiau reikia. jau šaldymui nebeliaka, kai kiekvienai po 90ml reikia patiekt  ax.gif
va, vėl eilinį kartą pasiskundžiau  blush2.gif atsiprašau, aš kitaip nemoku  blush2.gif

oho blink.gif
nu man, sakau, visa diena tokia prislegta nuotaika buvo... kaip nuojauta doh.gif ...

ir as , su ausu kistukais visada miegu, bet girdziu kiekviena 'pirstelejima' doh.gif. kitu garsu - ne, bet jei is vaiku - viskas girdisi...taip jau sakoma, mamos girdi sirdimi ... Va, mano diedas - jam joris gali staugt kad ir visa nakti - nieko negirdi blink.gif nu neisivaizduoju blink.gif

skuskis, tino, skuskis...kur daugiau pasiskusi, ir kas supras, jei ne mamos...
savo diedo kai paklausau, tai toks vaizdas - kad as nieko namie neveikiu, nedarau, ir aplamai... jis tai tobulas tevas ir vyras, o as kazkokia netiksa doh.gif anadien po baliaus miegojo iki puse 10 ryte... nei jam vaikai, nei jam kas...jam , matai, miego truksta... o kad paklaustu - gal tau noretusi , pvz, kokia nakti be maziaus pamiegot... nedasunta niekaip... gi jo maitint nereik , tik jei niurzga - paduot soskyte... ne karto nepasiule blink.gif ... nes man miego niekada netruksta gi doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 05 04, 13:34)
užjaučiu, laina, kad taip atsitiko 4u.gif nemanau, kad liks randai. D.C. juk prieš metus yra prasiskėlęs kaktą, siuvo, ir tai vos matosi randas, su laiku turėtų išvis išnykti.

na, as irgi tikiuos, kad neliks randu...nu ne 3 laipsnio nudegimas... Vakar labai baisiai atrode...siandien nieko... manau, po keleto dienu, bus tik blogas prisiminimas unsure.gif
Atsakyti