QUOTE(zuzla @ 2015 04 30, 11:53)
aš ir kažkaip nepažįstu vaikų, kuriems patiktų maniežas tokiam amžiuje
va vėliau, kai galima lipti į/iš, tai super, kalbu apie tokius, kur iš šono atsidaro. dar tokie tinka kaip kelioninės lovytės, tai kas planuoja keliauti, gal ir verta pirkti 

tai as butent ir pirkau ta lovyte manieza, kad vaikas ir svetimoje vietoje jaustusi kaip namie... vaziuodavom su savo lova visur

QUOTE(papūgiukė @ 2015 04 30, 12:12)
Nu žinokite optimistė aš, kas liečia maniežą. Nes ant lovos ji labai mėgsta šliaužioti ir su žaisliukais žaisti. Kilnoja juos, atsigula, pagriaužia, vėl eina, mėto žaisliukus ir pan. Ir taip ilgai gali žaisti. Tai ir galvoju, kad manieže gal panašiai žaistų, tik saugiai. Aš tokį su tinkleliu planuoju pirkti, kad kuo mažiau nuo aplinkos būtų atskirta.
aha, kol nesupranta, kad atsidure kalejime

bet is tiesu, buna vaiku, kurie sedi manieze ramus... aisku, zinau tevu, kurie ikelia ten vaikiukus ir laiko. Parekia jie, parekia, ir apsiramina - supranta, kad rekimu nieko nepasieks ir susitaiko ...

QUOTE(Tino @ 2015 04 30, 12:34)
aš vis pasvajoju apie didesnius vaikus - kaip Jūsų, kad jau kiek ropotų, vaikščiotų, bet žiūriu, kai parašot, kokios tada bėdos, tai irgi klausimas, kas geriau
na, bent jau šypsenų gal daugiau
maniškėms šiandien 6 savaitės - lygiai 40 savaičių
jau pasidaro išnešiotos pagaliau.

maniškėms šiandien 6 savaitės - lygiai 40 savaičių

aha, as jau pasvajoju, kad joris kokiu 5 metu

o dabar... ech, dar nemiega rupuziokas ...valanda pamiegojo, ir akys dideles...tetule vezioja po kiema, o dabar as eisiu perimsiu sita reikala... bet antros valandos i namus tegu ne nesvajoja pargrizt