QUOTE(Renalta @ 2015 04 29, 15:43)
Laba, kalbejau ir su mano nestuma priziur.gine, ji rekomandevo pasidaryti Cintec plus tyrima del sventos ramybes jeigu jis butu neigiamas tada tikrintis po metu, o jeigu teigiamas iskarto rekomenduoja biopsija ir nieko nelaukti.O va poliklin.gine apie si tirima net neuzsimine, pagal ja jeigu po puses metu pap tyrimas vel teigiamas tada iskarto biopsija ::
na, manau, bandyk pas rimta onkoginekologa nueit su tyrimu rezultatais....tuo labiau, jie ir aparatura turi tinkama, gerai apziuret kakleli... as kaune einu, pas ugianskyte...superine ji man

o siaip, irgi - kas metai tikrintis...nes pakitimu yra, bet kol kas nieko labai blogo...

QUOTE(zuzla @ 2015 04 29, 15:57)
tikrai taip : gydytojai siūlo visokius gelius, viburcol, dentokind ir kt. homeopatinį bla-bla... dieną kaip dieną, bet naktį aš vaiko nekankinau ir duodavau vaikišką Nurofen nuo skausmo, po 15-20 min suveikdavo ir ramiai miegodavo. užsirašyk - Nurofen
o man nurofen ne taip gerai suveikdavo, kaip paracetamolio zvakute... bet ivairoves delei, galima gi pakaitaliot...
natalija, taviske, oi mergica auga