Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(šifonyte @ 2015 04 03, 23:32)
as dar su klausimu: ar kas turejot dopleriukus klausyt sirdutes, ar pasiteisino, kokios firmos turejot, nuo kada jau girdejot sirdele?  ax.gif

Aha, as turiu, va toks atrodo 4u.gif man labai pasiteisino, ypac netumo pradzioj, kol nera judesiuku, nes kai baigesi blogumai, pilvuko dar nebuvo, judesiuku irgi, tai vis paranoja uzeidavo, kad gal kas negerai blush2.gif o dopleriuka pasiimi, jei kokie klaustukai, paklausai sirduko, ir ramu wub.gif ir judesiukai pirmi kai atsirado, budavo dingsta kelioms dienoms, tai labai gelbejo dopleriukas 4u.gif as patenkinta, kita nestuma irgi turesiu biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as irgi toki pati dopleriuka turejau ir per Ebay ir is Kinijos bet tikrai be priekaistu, superinis sitas thumbup.gif , net kaip Atisa sako visa nerima nuimdavo dar ir po 20 sav gal pora kartu esu ji issitraukus kai mazai judejo 4u.gif pagavau nuo 10 sav. Ir tada jau nepamainoma buvo iki kol spurdet pilvukas pradejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 balandžio 2015 - 07:23
sveikos paneles 4u.gif

As snd kazkaip mazai judesiu jauciu , tai taip ir nuotaikos nera :/

Beje visas ssu Velykom smile.gif

Ikeliau savo pilvuza , oj auga greit is man , finisho tiesiojoj kazi ar bepanesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 04, 18:34)
sveikos paneles  4u.gif

As snd kazkaip mazai judesiu jauciu , tai taip ir nuotaikos nera :/

Beje visas ssu Velykom  smile.gif

Ikeliau savo pilvuza , oj auga greit is man , finisho tiesiojoj kazi ar bepanesiu biggrin.gif

Oi mergaites, reik dazniau mum dvynuku nestukem savo pilvus kelt i albuma, kad suprastumet koks isties yra didelis pilvuzas doh.gif Karalinda, man taviskis toks maziukas atrodo biggrin.gif

Del judesiu tai skaiciau viena gera patarima- maziau juos skaiciuot reik biggrin.gif Pas mane tas pats, viena diena gali butu istysai bum bum, kita gali buti visai rami. Ir siaip pas mane bachuras ziuriu daug daugiau juda nei mergaite. Idomu kaip bus realiam gyvenime, nes jei sprest pagal pilvo judesius tai turesiu viena letapedute ir viena makalaika, kuri reiks ant dirziuko prisirist turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 04, 19:22)
Oi mergaites, reik dazniau mum dvynuku nestukem savo pilvus kelt i albuma, kad suprastumet koks isties yra didelis pilvuzas  doh.gif  Karalinda, man taviskis toks maziukas atrodo  biggrin.gif

Del judesiu tai skaiciau viena gera patarima- maziau juos skaiciuot reik  biggrin.gif  Pas mane tas pats, viena diena gali butu istysai bum bum, kita gali buti visai rami.  Ir siaip pas mane bachuras ziuriu daug daugiau juda nei mergaite. Idomu kaip bus realiam gyvenime, nes jei sprest pagal pilvo judesius tai turesiu viena letapedute ir viena makalaika, kuri reiks ant  dirziuko prisirist turbut biggrin.gif

nieko jau pabildejo biggrin.gif
Tau gal maziukas atrodo , o visiems aplinkiniams ne biggrin.gif kai paklausia kada jau gimdyt , sakau rugojuti biggrin.gif tai veido israiskos tokios nustebusios biggrin.gif lotuliukas.gif
Snd as sapnavau KOSMARA biggrin.gif
Guliu jau gimdykloi , gimdau , labia lengvai ir neskaudziai , bet vietoj vieno , gime ketvertukas lotuliukas.gif 3berniukai ir mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 04, 20:44)

Guliu jau gimdykloi , gimdau , labia lengvai ir neskaudziai , bet vietoj vieno , gime ketvertukas  lotuliukas.gif 3berniukai ir mergaite  lotuliukas.gif

Cia gal tavo slapta svajone ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 04, 19:47)
Cia gal tavo slapta svajone ?  biggrin.gif

ne biggrin.gif as apie sestuka svajoju lotuliukas.gif ne ne , kai isodino du , svajojau apie dvynukus , bet kad yra tik vienas , tai labia dbr dziaugiuosi , butu du , nu dziaugciaus manau dar labiau biggrin.gif bet jai butu keturi , dziaugsmo mazai beliktu lotuliukas.gif daugiavaike seima is karto biggrin.gif
Atsakyti

Atisiuk, su gimtadieniu Tave! birthday.gif 000552.gif 4u.gif Tebunie jis vienas is isimintiniausiu mirksiukas.gif

Su Sv. Velykom visas 4u.gif Kietu kiausiuku, tikiuosi sniegai baiges Lt ir ne tik Lt
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 03, 23:10)
Aha, as turiu, va toks atrodo  4u.gif  man labai pasiteisino, ypac netumo pradzioj, kol nera judesiuku, nes kai baigesi blogumai, pilvuko dar nebuvo, judesiuku irgi, tai vis paranoja uzeidavo, kad gal kas negerai  blush2.gif  o dopleriuka pasiimi, jei kokie klaustukai, paklausai sirduko, ir ramu  wub.gif  ir judesiukai pirmi kai atsirado, budavo dingsta kelioms dienoms, tai labai gelbejo dopleriukas  4u.gif  as patenkinta, kita nestuma irgi turesiu  biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2015 04 04, 08:23)
drinks_cheers.gif  as irgi toki pati dopleriuka turejau ir per Ebay ir is Kinijos bet tikrai be priekaistu, superinis sitas thumbup.gif , net kaip Atisa sako visa nerima nuimdavo dar ir po 20 sav gal pora kartu esu ji issitraukus kai mazai judejo  4u.gif pagavau nuo 10 sav. Ir tada jau nepamainoma buvo iki  kol spurdet pilvukas pradejo  wub.gif

aciu uz patarimus, planuoju ir as isigyti ax.gif nes jau tokia panikuotoja esu doh.gif kad ir vakar ir siandien baisiai galva svaigsta, vos pasilenkiu ir sukasi, gal biski spaudimas per mazas, tai vel nerimauju, bet pasiskaiciau, kad mazas spaudimas nieko baisaus, blogiau aukstas g.gif tik kad ta busena kai vis sukasi galva tai doh.gif

Atisa su gimtadieniu tave, kad tik visi norai pildytusi happybday.gif

Taip pat visas su sventom velykom, skaniu ir sociu pietu, jaukiu akimirku wub.gif
Atsakyti
Atisiu su gimtadieniu wub.gif birthday.gif birthday.gif

Visoms kietu marguciu ir smagiu sv. Velyku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 04 05, 15:03)
Atisa su gimtadieniu tave, kad tik visi norai pildytusi happybday.gif

QUOTE(Edena @ 2015 04 05, 17:05)
Atisiu su gimtadieniu  wub.gif  birthday.gif

Aciu, mergytes wub.gif Siaip ryt gimtadienis, bet vistiek labai aciu 4u.gif
Vaisinu visas pyragaiciu birthday.gif essen.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 05 balandžio 2015 - 20:31
QUOTE(Atisa @ 2015 04 05, 20:29)
Aciu, mergytes  wub.gif   Siaip ryt gimtadienis, bet vistiek labai aciu  4u.gif
Vaisinu visas pyragaiciu  birthday.gif  essen.gif:

Mes rytoj po Velyku prisivalge iki kompo galim nedaeit, tai is vakaro apsidraudziam pasveikindamos lotuliukas.gif
Grazios ryt gimtadienio dieneles wub.gif 4u.gif

O pyragaiciai dabar mums niam niam labai skanu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 balandžio 2015 - 20:54