QUOTE(Krown @ 2015 04 02, 13:14)
Tino - VALIOOO
O aš jau po TA - mano mazgiai laikosi gerai, vienas atitinka 16 sav. +3 d., kitas 16 sav. lygiai (vienas labiau abzora yra ir auga greičiau), bet daktarė sakė skirtumas nėra didelis ir jaudintis nereikia

apziuros metu paminejo broli ir sese, na bet kaip pvz

tai ipute dar labiau smalsumo kas ten auga

sveriam jau 157 ir 140 g

tik mano spaudimas aukstokas

130/80, o pulsas net 93

na bet panikos nekėlė tai ir man ok

nieko aš pati nejaučiu

hemoglobinas 125 (bet darytas 8 savaitę)
pulsas iki 100 nesciosioms sake yra norma, kaip tik vakar pas gine buvau del to, sake uz 2 sirdis plaka, o pas Tave ir uz 3

O spaudimas geras 130/80 pas mane toks pats, sake svarbiausia nevirsytu 140/90 arba jei jau laikysis 140/90 tada vaistus reikes, o siaip mityba dar koreaguoja spaudima siek tiek, taip pat arbatos/kavos atsisakymas

pas mane ir iki 140 pakyla tai gavau pildyt dabar 3k. per diena matuoju kai kavos nei laso tai nevirsija reiskias kavos negaliu gert
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2015 04 02, 14:02)
Grazios dienos mergytes, kas lanketes pas gyd. su sekmingomis TA, as irgi jau laukiu nesulaukiu kada ja pamatysiu, nors judesiukais dziugina, bet noris jau pamatyt, nes speju paaugus gerokai, kaip paskutini karta matemes buvo virs 400g, o dabar pagal laika jau turbut virs 1kg

pirmadieni mums 30 savaiciu, laikas bega tiesiog
kaip smagu del suniuko
o palauk mazoji gal daugiau svers, juk man 30 sav lygiai kai dare tai mano bambyzas 2.1 kg svere tai ziurek gal ir mazge jau bus kokie bent 1.5

atrodo kur jie telpa ten pilvuke