Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 22, 12:17)
Nu jo,cia jau jusu apsisprendimas...O as tai nesislepiu,aisku per dsug nesireiskiu,bet va per visa nestuma imeciau pora nuotrauku ir i face...tegul mato visi tie ir kalba,kurie sake,kad as varkse ir vaiku negaliu tureti.....beja mano ir kelios foto albumeli yra su mini raudona suknele  ax.gif

wub.gif fainas pilvukas smile.gif o kur suknute pirkai ne ebay ? smile.gif as panasia nusipirkau tik ilgesne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 22, 08:41)

Na o as siandien is pat ryto  isitikinau kad ir mano tinginiai jau bumpset pradejo  wub.gif  Paskutinem dienom labai pilva pute tai tuos itartinus bum nurasydavau dujom, bet kilo itarimas kad kazkaip netaip pilve kartais sujuda tos "dujos" biggrin.gif  O siandien ryte jau abejoniu neliko wub.gif

Pasifica, su pirmais judesiukais wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 22, 15:08)
Piktuke, del to nestumo kur rase tos merginos tai nemanau kazkas ypatingo atsitikt galejo su tais leliukais, bet tiesiog kadangi jie 3, ir gimsta daug anksciau tai jie buna dar labai silpnuciai ir nepakankamai issivyste kad isgyventu taip lengvai. Ta pacia tarkim 30 sv vienas kudikelis bus daug stipresnis negu dvynukai gime 30a savaite, jau nekalbant apie trynukus. Gal pora stipresniu buvo, o trecias silpnesnis, todel ir neisgyveno.. Todel manau kad didziausia uzduotis yra tau isnesioti juos kuo ilgiau, kad jie kuo labiau issivystytu ir kuo sipresni butu  4u.gif  O tu istoriju visokiu juk buna, zinom visos faktus del daugiavaisiu nestumu. Tom merginom deja taip nutiko, bet yra daug istoriju kur sekmingai isnesiojo trynukus, taip kad geriau apie jas galvoti ir tiketi kad viskas bus gerai  4u.gif

O del face tos grupes, tai jo, as manau ten to slaptumo 0. Ten betkas gali istoti ir sekti tavo postus be  problemu. Nieko gi ten ipatingo nereik, tik administratoriai parasyt kad neva laukiesi dvynuku ar pan ir priema. Cia tai bent turim slapyvardzius ir nuotraukas keliam tik tik i savo privatu albuma, tai man atrodo cia daug sunkiau susekt kur kas, o ten viskas kaip ant delno  biggrin.gif

Be to Face'u visai nepasitikiu. Man nesenai buvo toks dalykas. Istrauke face kazkokia mano sena nuotrauka is seno albumo ir uzdeda ant mano sienos. Kazkoks ten ' stai ka tu darei lygiai pries metus'. Apacioj irasas ' si nuotrauka matoma tik jums, bus viesai pasidalinta ant jusu laiko juostos jeigu paspausite dalintis'.. Nieko as nespaudziau, man ten visai neaktualu.. Nueinu i virtuve, ten vyras sedi prie savo kompo, sako, ' ka cia nostalgija uzejo kad ta nuotrauka vel isidejai. Pasiziuriu ant jo face- ta nuotrauka viesai isreklamuota ant jo sienos be problemu.  Nei as jos dalinausi, nei as jos isvis keliaus,  face rase kad niekas nematys, o pasirodo visi gali matyti .. Zodziu visiska nesamone, daro ka nori tas facebukas su tavo info , slapta ar neslapta..

Na cia zinoma jeigu kazka slepi ar nenori skelbtis, tada jau atsargiai su FB.
As asmeniskai nelabai slepiuos, bet kai daro ka nori su ta mano informacija, tai man irgi nepatinka  schmoll.gif
Apziurejau pilvukus, Piktuke tikrai jau mus vejies  bigsmile.gif  thumbup.gif

Kristiana, o tu kur taip issipuosus ejai? 

Grazus pilvukai abieju  4u.gif

Geras oras,nuotaika ir tokia nebloga buvo...sakau reikia eiti pasifotkint...tai va is neturejimo ka veikti isispraudziau I suknele ir pasidariau kelias foto bigsmile.gif ruosiuosi po truputi rimtai foto sesijai,kai suzydes geles miske leksiu...imesiu pasirodyt kaip gavosi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 22, 15:09)
wub.gif fainas pilvukas smile.gif o kur suknute pirkai ne ebay ? smile.gif as panasia nusipirkau tik ilgesne mano biggrin.gif

Jo is ebay....kai noriu pasikelt sau nuotaika,tai apsilankau tampuslapi ax.gif
Atsakyti
Na gal jau pagaliau pavasaris atejo bigsmile.gif

Rytoj einu pas genetike echo darytis, taip laukiu rolleyes.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 22, 14:16)
Pasifica, su pirmais judesiukais  wub.gif  4u.gif

4u.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 22, 15:25)
Geras oras,nuotaika ir tokia nebloga buvo...sakau reikia eiti pasifotkint...tai va is neturejimo ka veikti isispraudziau I suknele ir pasidariau kelias foto  bigsmile.gif  ruosiuosi po truputi rimtai foto sesijai,kai suzydes geles miske leksiu...imesiu pasirodyt kaip gavosi.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jo is ebay....kai noriu pasikelt sau nuotaika,tai apsilankau tampuslapi  ax.gif

man po menesio fotosesija labai laukiu wub.gif
maciau fb tave kazkada per kazka biggrin.gif man rodos kai ieskojau fotografu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 22, 18:29)
man po menesio fotosesija labai laukiu wub.gif 
maciau fb tave kazkada per kazka biggrin.gif man rodos kai ieskojau fotografu  smile.gif

Gali buti...as nesislepiu biggrin.gif pas ka darysies?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
vakar pasidariau fotosesija ta kur sakiau nesidarysiu biggrin.gif Bet jau pavargau, kol padaze kol ka kol pozuot paskui tai apie 4 val uztrukom tai grizau kaip lapas biggrin.gif Bet bus jauciu graziu visai nuotraukyciu, nors man fotostudijoj sunku atsipalaiduoti daug geriau naturalioj gamtoj kur nors 4u.gif uz 3 sav. rezultatas, butinai pasidalinsiu 4u.gif sakiau tik svarbiausia dar pamatyt smagu butu kol leliukas dar pilve biggrin.gif

Buvau siandien pas gine tai viskas tas pats, HBG ant ribos, Mg tai irgi ant apatines, ketonu slapime siek tiek zodziu nieko naujo doh.gif bet uztai isgasdino paciupinejo sako skersas vistiek tai jau nebesnekejo kad dar apsivers kazkaip jau nuteike kad visgi neapsivers nes vienoj pozoj sedi, prisake but jau arti ligoniniu ir saugotis kad vandenys nenubegtu nes su skersine padetim pirma vandenims nubegus labai skubiai operacija daroma ir ten komplikaciju kazkokiu kad nebutu, vienu zodziu laikysimes arciau namu jau vis, prigasdino sake leciau judet ir saugotis unsure.gif CP darytu 39 savaite tai apskaiciavo geguzes paskutine savaite, jeigu iki tol sake kazkas tai jau lekt i ligonine, nu zodziu - finiso tiesioji ir dar su stresiuku del tos padeties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 22, 19:12)
Sveikutes  4u.gif 
vakar pasidariau fotosesija ta kur sakiau nesidarysiu  biggrin.gif  Bet jau pavargau, kol padaze kol ka kol pozuot paskui tai apie 4 val uztrukom tai grizau kaip lapas biggrin.gif  Bet bus jauciu graziu visai nuotraukyciu, nors man fotostudijoj sunku atsipalaiduoti daug geriau naturalioj gamtoj kur nors  4u.gif 

Skamba kad neperlenviausia diena apturejai. Na tai laikykis tu gyd. nuorodu, nebelakstyk tiek, buk pasiruosus viska i ligonine jei gu ka, nors kaip supratau kad ir esi susiruosus, saunuole 4u.gif Bet tai idomu kodel tas tavo leliukas tokia keista poza pasirinko g.gif Aisku, cia niekas turbut neatsakys i toki klausima, bet vistiek idomu. Man vis dabar atrodo kad jeigu jau vienas, tai jam ten pakankamai vietos apsiverst taip kaip reikia, bet is kitos puses, jeigu vienas tai ir gimda maziau issitempia, tai tos vietos vistiek neperdaugiausiai ant galo. O jam turbut labai patodu taip kaip guli.. Na laikysim kumstukus uz sklandzia pabaiga, o stresiuko siek tiek turbut visos patirsim ant galo doh.gif

Labai idomu bus pamatyt tavo fotosesija, jauciu bus labai grazu rolleyes.gif Ale tikrai varginanciai nuskambejo ta sesija- 4 val, oho doh.gif Na, bet tikriausiai rezultatai parodys kad buvo verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 22, 17:55)
Gali buti...as nesislepiu  biggrin.gif  pas ka darysies?

as Ir ne smile.gif savo pusei darysiuos pas Moment' Dor Photography wub.gif man jos stilius labia patiko smile.gif nors savo mieste turiu nemazai fotografubet visi megejai , o as noriu kazko kitokio , menisko biggrin.gif Tad ideja sugalvota jau , dbr lieka tik laukti wub.gif
O tu pas ka ?smile.gif
Atsakyti
[quote=*KaraLinda*,2015 04 22, 22:35]
as Ir ne smile.gif savo pusei darysiuos pas Moment' Dor Photography wub.gif man jos stilius labia patiko smile.gif nors savo mieste turiu nemazai fotografubet visi megejai , o as noriu kazko kitokio , menisko biggrin.gif Tad ideja sugalvota jau , dbr lieka tik laukti wub.gif
O tu pas ka ?smile.gif
[/quot Mano foto sesija bus miske...laukiu kol suzydes melynas miskas pas mus,tai tada leksiu...fotografes nesamdysiu,pagalvojau,kad neapsimoka,nes brangiai gaunasi..turiu mergina kuri turi gera fotika ir nusimano apie fotografija...va jos paprasiau,sake be problemu....siandien medziaga uzsisakiau suknelei,pasisiusiu ir leksiu miskan biggrin.gif noriu tik keliu foto,nes neturiu jegu ilgom sesijom.....pasenau doh.gif
Atsakyti
[quote=kristiana1,2015 04 22, 23:41]
[quote=*KaraLinda*,2015 04 22, 22:35]
O tu pas ka ?smile.gif
[/quot Mano foto sesija bus miske...laukiu kol suzydes melynas miskas pas mus,tai tada leksiu...fotografes nesamdysiu,pagalvojau,kad neapsimoka,nes brangiai gaunasi..turiu mergina kuri turi gera fotika ir nusimano apie fotografija...va jos paprasiau,sake be problemu....siandien medziaga uzsisakiau suknelei,pasisiusiu ir leksiu miskan biggrin.gif noriu tik keliu foto,nes neturiu jegu ilgom sesijom.....pasenau doh.gif
[/quote]
man tai siek tiek kainuos , bet vyras nepriestaravo , o ir visad svajojau apie profesionalia fotosesija biggrin.gif kai sportavau norejau sportines , bet vis atrode mazai jai pasiruosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 22, 15:08)
Be to Face'u visai nepasitikiu.

oho, man kažkaip nemetė niekad tokių dalykų biggrin.gif Bet tikiu, kad nemalonu, aš irgi pasidalinau kažkada vestuvių metinių nuotraukomis, kai facebook parašė sveikinimą smile.gif visgi mes jau nemažai metų kartu, galvoju galime smile.gif) labai norėčiau, kad leliukai gimtų 07 08, bet jaučiu neištempsiu, niekas man neleis tiek... Būtų taip fainai kartu vestuvių metines ir mažiukų gimimą švesti.. ax.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 04 22, 17:42)
Rytoj einu pas genetike echo darytis, taip laukiu rolleyes.gif :

Tik pačių geriausių žinių bigsmile.gif

QUOTE(Edena @ 2015 04 22, 20:12)
Sveikutes  4u.gif 
vakar pasidariau fotosesija ta kur sakiau nesidarysiu  biggrin.gif

Buvau siandien pas gine tai viskas tas pats, HBG ant ribos, Mg tai irgi ant apatines, ketonu slapime siek tiek  zodziu nieko naujo  doh.gif 

Labai lauksim fotoseisjos rezultatų bigsmile.gif

Na ir nebelakstyk, pailsėk smile.gif Klausyk, o kai pdatą sprendėte? Ar leido tau pasikoreguoti pagal tavo norą? Na sakykim, kad tau paskirta diena nepatinka, ar leido plius minus kitą dieną pasirinkti?
Atsakyti