QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 23, 02:05)
man tai siek tiek kainuos , bet vyras nepriestaravo , o ir visad svajojau apie profesionalia fotosesija

kai sportavau norejau sportines , bet vis atrode mazai jai pasiruosus
As su pirmu nestumu turejau fotostudijoj sesija ir dziaugiuos.nes smagu ir dbr pasiziureti,bet si karta pagalvojau,kad neturesiu tiek sveikatos ir noro....bet sita panele turi pomegi,tai jos darbu tikiuosi nenusisivilt
Papildyta:
Siandien buvau pasimatyme

o jau groziai paauge,o jau spardosi

berniukas apie 1250 mergaite 1100g...pasirodo mergina stovi stacia ir kankina mane,vat kodel as taip jauciu ta spaudima pilvo apacioj ir lakstau i toleta,,o brolis tokioj pozoj,kad spardo sesei galva...nu vienu zodziu....jie ten gyvena linksmai

klausiau del placentos,tai pasitvirtino,kad ji pas mane eina sonu link apacios...ir kai ja ziuri jie mato viena,nes jos lb jau salia viena kitos...sako gal jos net suaugusios....galima daryti tyrima kai pagimdysiu,tipo vezti tirti,bet nemanau kad man to reikia....gydytoja pakomentavo,kad greiciausiai darys cezari,tai nezinau kodel,bet apsidziaugiau,nes pati dvieju gimdyt nenoriu....ir kas keisciausia man,kad siandien gavau pirma steroidu doze plauciuku brandinimui..ryt vaziyoju suleis antra...vaistai kokie skaudus man,kad dar tokiu nesu ragavus...visa uzpakali skaudejo

tokios va naujienos pas mane